reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja miałam frytkownice jakieś 20 lat temu. Mama przywiozła ja z Niemiec jak jeździła do pracy. Ale tam wlewalo sie kilka butelek oleju i pamietam, ze mycie tego to była męczarnia. Boziu, ale mi sie spac chce!!!!!!!!!!

Dzień dobry. Widzę ze wczoraj w nocy spokój na forum był. Żadnego jedzenia, żadnej rozmowy z podtekstem :/

A co to za frytownica? O takiej nawet nie słyszałam.

Ja spałam dziś z moim synkiem. Wreszcie. Ale dziwna to noc była. Ostatnio zawsze spałam na lewym lub prawym boku. Rzadko na plecach ale też się zdarzało. A dziś na plecach nie bardzo a na prawym boku tak bolał brzuch że bałam się całą noc czy coś się nie zaczyna.
Nie wiem czy bronek tak się ułożył czy co.
Zaraz wstaje mojemu synkowi śniadanko robić ale najpierw go wytulę.
Fajna frytkownice na jedna lyzke oleju ma TEFAL .Tylko trzeba sie liczyc z tym ze ciagnie pradu jak czajnik tyle ze dluzej.Mielismy na sklepie kilka .Z tych na normalna ilosc oleju polecam moulinex.

My zaraz jedziemy do Eisenach bo zachcialo nam sie kina domowego .
Nasze stare kolumny juz sie troche wysluzyly . Moj sie cieszy jak dziecko bo z racji tego ze oboje pracowalismy przy sprzetach to takie pierdoly nas interesuja. Bedzie sie popoludniu bawil kabelkami itp :)
Ja juz schiza mialam bo maly sie slabo ruszal ale dzis juz lepiej .
Musze Pusikowi kupic czepek na basen i klapki bo od poniedzialku maja zajecia .Przy okazji obskocze jeszcze pare sklepow z dekoracjami do mieszkanka :)
Maly mi chyba na nerke uciska bo boli mnie od kilku dni .
Wczoraj z tego filmiku ktory wrzucila kustonianka lałam caly dzien . Moj tez ogladal i gada ze musi sprobowac na usg z tymi chipsami

O a ja zapomniałam pokazać ten filmik mojemu ... znając go to by sie mu bardzo spodobał i próbowałby na porodówke chipsy przemycac :p włączyłam ostatnia pralkę dla dzidziusia :) moge zacząć prasować ale do tego musze dojrzeć :p hihi może uda mi się chociaż zacząć torbe pakować ?? :)

Witam się i ja. A frytki nie schodza z gorącego tematu. Barbra nie wiedziałam, ze takie rzeczy na rynku sa... fajniutka ta frytkownica.
Lewusek to dzisiaj mily dzien bedzie skoro skoro m bedzie mial swoja zabawkę.
Iska no to jeszcze trochę i bedziesz miec wszystko. Daj znac jak kupisz ta kolyske. I sie pochwal.
Chrobek, Cocosh a Wy jak sie czujecie bo my podobne terminy mamy. Moj niby pcha sie w tej miednicy ale skurczy duzo nie mam. Wiec zobaczymy.

reklama
Do góry