reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Nailie ja też robiłam dzisiaj szarlotkę, byłam taka zła na lekarza że musiałam rozładować emocje w kuchni

Serduszko dziwne że przed porodem pobierają wymaz, przecież to badanie polega na tym że sie na pożywce bakterie choduje i chyba jakieś 4 dni trzeba czekać na jakiekolwiek wyniki, chyba że coś pokręciłam:confused:
A ja już do porodu nie mam wizyty tylko na ktg do szpitala mam jeździć. We wtorek pierwsze ktg a potem w zależności od wyniku

Ostatnia edycja:
reklama
Serduszko ja miałam normalnie co 4 tyg, teraz mam co 3. W poprzedniej ciąży miałam tak samo, częściej niż co 3 nie było, ostatnia w dniu terminu porodu

Chrobek ja też mam wyniki zawsze na wizycie podawane

A jeszcze z tym gbsem to szpitale chcą (przynajmniej u mnie tak bylo) wyniku tego badania po 36 tc, ja miałam z 35 i było to honorowane. Trochę to będzie sensu, bo w sumie po tym czasie tez można się zarazić.

No mi teraz zrobi a jak po 18 nie urodze to powtórzymy clodi masz rację przed porodem to już tylko od razu antybiotyk profilaktycznie bo badanie nie ma już wtedy sensu

Hejka. My dzisiaj busy dzien miałyśmy. Ale posty nadrobilam. Gorzej z pamięcią. Cocosh 2 tyg chyba wytrzymasz co? Twoj m bedzie przy porodzie?
Mamuski tyjemy, ale to juz ostatnie podrygi wagi mam nadzieję. Bo u mnie ok 14.5 na plusie.
Manka Ty to juz w pelni przygotowana super. U nas to chyba czekamy na porod a m bedzie wykanczal wszystko jak bede w szpitalu.
Czy Wy tez tak często chodzicie do kibelka? Jak bylam na przedstawieniu to nie moglam usiedziec pol godziny i znowu wc. Dzieciaczki ze szkoły braly udzial w Talent show oczywiscie kto chciał. Moja corcia stwierdziła.ze jest artystką i pokaże swoje prace. Myślałam, ze nie wyjdzie to za bardzo bo rysunki nie hyly zbyt duże... no moze 2 wieksze. No ale co ja jej skrzydła będę jej podcinac. No i wzięła swoją przyjaciółkę żeby jej pomogla. Myślałam ze Majka bedzie bala się mówić. .. nic bardziej mylnego wyszedl kabaret. ... ale pokaz super wszystkie nauczycielki z gratulacjami do Mai i do mnie.. na facebooku postaram sie wysłać filmik jak ktoś ma ochotę obejrzeć króciutkie przedstawienie

reklama
Do góry