reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja pospalam dzis troche dluzej,bo mezu w pracy. O 12 z dziecmi do tesciowej juz sie wybiore. Fajnie macie,ze ktg tez Wam beda robic co chwile. Ja podejrzewam.ze za tydzien ide na ostatnia wizyte i juz umawiamy cesarke. Chyba,ze jeszcze cos zleci,ale jakos watpie...Ja moze jutro sie zabiore powoli za pakowanie torby. Musze wyskoczyc do rosmana kupic te male opakowania na kosmetyki i jakas mala paste.

reklama
Dzień dobry w sobotę . Moje dziecko spało do 9 ahhh ale od 6.30 z nami ;D no mam nadzieje ,ze nie zacznie na dobre przychodzić nad ranem ;p ... o 11 ma być moja mama i ruszamy pełna para z ciuszkami dla małej -prasowanie -układanie ;) jeszcze musze kupić kosmetyki i chyba będzie wsio ... choć co chwila zamawiam jakieś ciuszki albo rzeczy (pewnie niepotrzebnie) ale tak już jest ;D miłego dnia dla wszystkich mamusiek; )

Witam Was w sobotni poranek :)
Ja już po jajeczniczce :) Dziś mam w planach sprzątanie, bo mieszkanie zakurzone po całym tygodniu. U mnie wszystko co powinno znaleźć się w mojej torbie szpitalnej, póki co jest w szafce, ale już mam przygotowane. Nawet kupiłam 2 saszetki tantum rosa ;) Jeszcze tylko jakaś wazelina czy pomadka do ust i woda z dziubkiem i chba będzie wszystko.

Volka a Tobie pobierali wymaz na tego paciorkowca? Bo mnie nie i nic mi lekarka nie mówiła na ten temat. Przy cc też się robi to badanie?

Ja robię we frytkownicy, już naobierałam ziemniaków- wyszło jak dla wojska :D
Miałam dzisiaj jechać z m do anestezjologa pogadać o tym znieczuleniu, ale we wtorek mam wizytę i pewno ostatnie usg więc poczekam. Pojedziemy najwyżej w przyszłą sobotę.

reklama
Volka no właśnie moja lekarka kompletnie nic nie mówiła. Zresztą ja już nie mam oficjalnych wizyt w przychodni, mam tylko chodzić do szpitala. L4 nawet dostałam do 25 lutego a 22 mam mieć cc...

Do góry