Ja pospalam dzis troche dluzej,bo mezu w pracy. O 12 z dziecmi do tesciowej juz sie wybiore. Fajnie macie,ze ktg tez Wam beda robic co chwile. Ja podejrzewam.ze za tydzien ide na ostatnia wizyte i juz umawiamy cesarke. Chyba,ze jeszcze cos zleci,ale jakos watpie...Ja moze jutro sie zabiore powoli za pakowanie torby. Musze wyskoczyc do rosmana kupic te male opakowania na kosmetyki i jakas mala paste.
reklama
Dzień dobry w sobotę . Moje dziecko spało do 9 ahhh ale od 6.30 z nami ;D no mam nadzieje ,ze nie zacznie na dobre przychodzić nad ranem ;p ... o 11 ma być moja mama i ruszamy pełna para z ciuszkami dla małej -prasowanie -układanie
jeszcze musze kupić kosmetyki i chyba będzie wsio ... choć co chwila zamawiam jakieś ciuszki albo rzeczy (pewnie niepotrzebnie) ale tak już jest ;D miłego dnia dla wszystkich mamusiek; )
marcowa 07
Fanka BB :)
Witam Was w sobotni poranek
Ja już po jajeczniczce
Dziś mam w planach sprzątanie, bo mieszkanie zakurzone po całym tygodniu. U mnie wszystko co powinno znaleźć się w mojej torbie szpitalnej, póki co jest w szafce, ale już mam przygotowane. Nawet kupiłam 2 saszetki tantum rosa
Jeszcze tylko jakaś wazelina czy pomadka do ust i woda z dziubkiem i chba będzie wszystko.
Ja już po jajeczniczce
Ja robię we frytkownicy, już naobierałam ziemniaków- wyszło jak dla wojska 
Miałam dzisiaj jechać z m do anestezjologa pogadać o tym znieczuleniu, ale we wtorek mam wizytę i pewno ostatnie usg więc poczekam. Pojedziemy najwyżej w przyszłą sobotę.
Miałam dzisiaj jechać z m do anestezjologa pogadać o tym znieczuleniu, ale we wtorek mam wizytę i pewno ostatnie usg więc poczekam. Pojedziemy najwyżej w przyszłą sobotę.
reklama