reklama
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Serduszko a w ktorym tyg jestes? Ja mam skonczone 35 tyg i od przyszlego tyg tez wizyty co tydzien. No ale moje wizyty troche sie roznia od waszych.. bo nie ma usg.
Na paciorkowca tez zadnych badan miec nie bede.. strasznie stresujace to sie zrobilo po tym co piszecie. O antybiotykach itp. Jakos w pierwszej ciazy o tym nie myslalam
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Na paciorkowca tez zadnych badan miec nie bede.. strasznie stresujace to sie zrobilo po tym co piszecie. O antybiotykach itp. Jakos w pierwszej ciazy o tym nie myslalam
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
asieńkakk
Nadrobiłam może spróbuję zasnąć...
elisse
Barbra ja za miesiąc się spakuję. Dużo bagażu wyszło?
Kubusiowa mama co sądzą tamci lekarze o tym paciorkowcu?
Pora ruszyć się z łóżka i iść do sklepu a tak mi się nie chce.
Coraz bardziej boli mnie lewe biodro, zwłaszcza jak chodzę i siedzę. Po całym dniu chodzić nie mogę. Wiecie co to może być? Już meczę się ponad miesiąc i ciągle gorzej.
Kubusiowa mama co sądzą tamci lekarze o tym paciorkowcu?
Pora ruszyć się z łóżka i iść do sklepu a tak mi się nie chce.
Coraz bardziej boli mnie lewe biodro, zwłaszcza jak chodzę i siedzę. Po całym dniu chodzić nie mogę. Wiecie co to może być? Już meczę się ponad miesiąc i ciągle gorzej.
Nailie- co poradzić, może latem się to zmieni. Teraz jakoś mi to lotto. I tak przepadłam z nią, bo mnie spanie złapało
Wizyty mam co 3 tyg. we wtorek, potem pewno jak będzie wynik gbs i jak wszystko będzie ok to czekać. Ktg nie każe robić.
Chyba wstanę i do sklepu pójdę, taką mam ochotę na cole, że skusze się na mała puszkę. A na obiad zrobię dzisiaj frytki. ostatnio smaka tylko robicie.
Wizyty mam co 3 tyg. we wtorek, potem pewno jak będzie wynik gbs i jak wszystko będzie ok to czekać. Ktg nie każe robić.
Chyba wstanę i do sklepu pójdę, taką mam ochotę na cole, że skusze się na mała puszkę. A na obiad zrobię dzisiaj frytki. ostatnio smaka tylko robicie.
reklama