reklama
clodi
Fanka BB :)
ONA ja też mam dodatniego paciorka, ale lepiej forum poczytać niż grzebać na tem temat w necie. Dziewczyny są jak lek na depresje
nailie
Ona ja słyszałam że antybiotyk muszą podać max 4 godziny przed porodem, jesteś pierworodka to być może dłużej poród będzie trwał także nic się nie bój, że wszystkim zdążą. Ja jeszcze nie miałam nic pobieranego, może 16 na kolejnej wizycie.
Izik przeraza mnie pora wstawania z drzemki Twojej cory ja od 19 walczylam z moja do 22 żeby usnela, a żadnej drzemki nie miała
Zrobiłam szarlotke na jutro, ale chyba zaraz spróbuję czy dobra
Izik przeraza mnie pora wstawania z drzemki Twojej cory ja od 19 walczylam z moja do 22 żeby usnela, a żadnej drzemki nie miała
Zrobiłam szarlotke na jutro, ale chyba zaraz spróbuję czy dobra
Serduszko1
U mnie pobierali jak bylam w 11 tyg na podtrzymaniu a teraz lekarka stwierdzila ze tu wszystkim kobietom pobieraja jak do porodu przychodzą... Ale u mnie ujemny wyszedł
Ona Internet to zmora w takich momentach... Lepiej zapytać kogoś doświadczonego bo nie raz tak straszą na tych wpisach na necie ze potem właśnie niepotrzebny stres jest i nerwy...
Ona Internet to zmora w takich momentach... Lepiej zapytać kogoś doświadczonego bo nie raz tak straszą na tych wpisach na necie ze potem właśnie niepotrzebny stres jest i nerwy...
Serduszko1
Pytalam sie lekarki czy będziemy powtarzać to mi powiedziała ze jak przyjmują do porodu to kazdej pobieraja... Ale wtedy juz może nie być na to czasu... W środę jak u niej będę pogadam jeszcze raz na temat gbs-u...
reklama
Serduszko1
Miałam pytać... Jak często macie wizyty??? Mi kazała przyjezdzac juz teraz co tydzień. Niewiem czy to z powodu mojej szyjki czy kazda juz tak ma???