reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ona ja słyszałam że antybiotyk muszą podać max 4 godziny przed porodem, jesteś pierworodka to być może dłużej poród będzie trwał ;) także nic się nie bój, że wszystkim zdążą. Ja jeszcze nie miałam nic pobieranego, może 16 na kolejnej wizycie.

Izik przeraza mnie pora wstawania z drzemki Twojej cory ;) ja od 19 walczylam z moja do 22 żeby usnela, a żadnej drzemki nie miała :baffled:

Zrobiłam szarlotke na jutro, ale chyba zaraz spróbuję czy dobra :D

Volka może Ci jeszcze zleci bo to się robi chyba między 35 a 38 jakoś tak mi tego 15 zrobi i na szybko jak coś bo 18 odbezpieczamy korek i on się boi że już coś się uruchomi więc u mnie to musi być szybki szpil :)

U mnie pobierali jak bylam w 11 tyg na podtrzymaniu a teraz lekarka stwierdzila ze tu wszystkim kobietom pobieraja jak do porodu przychodzą... Ale u mnie ujemny wyszedł
Ona Internet to zmora w takich momentach... Lepiej zapytać kogoś doświadczonego bo nie raz tak straszą na tych wpisach na necie ze potem właśnie niepotrzebny stres jest i nerwy...

Ja już miałam pobierany gbs, ale jeszcze nie odebrałam wyniku. Zawsze wyniki badań przed wizytą odbieram, ale tym razem w poniedziałek pojadę, bo wizyta dopiero 18.02, a co jeśli nie dotrwam.

Serduszko ale powinni Ci powtórzyć przed porodem bo wtedy jest to najważniejsze 11 tc to wcześnie potem może się pojawić przed porodem wlasnie

Pytalam sie lekarki czy będziemy powtarzać to mi powiedziała ze jak przyjmują do porodu to kazdej pobieraja... Ale wtedy juz może nie być na to czasu... W środę jak u niej będę pogadam jeszcze raz na temat gbs-u...

reklama
Miałam pytać... Jak często macie wizyty??? Mi kazała przyjezdzac juz teraz co tydzień. Niewiem czy to z powodu mojej szyjki czy kazda juz tak ma???

Do góry