reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kurcze! Z tym jedzeniem to przeginacie! Ja mam 20 kg na + a jak Was czytam to od razu sie glodna robie!!!!!

Nie straszcie tak ta swinska grypa! Ja pierwszy raz od kilku lat sie rozchorowalam! :(

Ona- ja mialam pobierany wymaz. Czekam teraz na wynik.

Mloda, a jak wynik u Ciebie? Odebalas juz? Czh dalej czrkasz?

reklama
No wlasnie podaja jak kobiety nie maja tego zleconego.to mimo wszystko bardzo powazne konsekwencje moze miec:(
Wogole mala naciska glowka na szyjke i moge sie spodziewac wczesniejszego porodu,ale czuje ze jeszcze troszke

Ja mam we wtorek pobierany wymaz, w pierwszej ciąży pobierali mi jak leżałam na patologii, bo lekarz nie zalecił.

Ja już w łóżku, Emilka szaleje bo wstała o 19. Aż się boję o której pójdzie spać :/ a m już narzeka, że go łamie. Znowu będę siedziała dopóki mloda nie zaśnie.

To ja mam.na.plusie 10kg i ostatnio przytylam 4 przez miesiac i moja doktorka mowi ze jakos duzo,ale ona zle popatrzyla na date,wazona bylam 18grudzien a ona mowi ze od 18stycznia:)

Ile waza Wasze malenstwa? Moja mala tydzien temu 2,5kg

Ona dadza Ci antybiotyk. Nic sie nie martw. Ja mam gorzej,bo nikt mi badan narazie nie zlecil,wiec juz sie stresuje czy cos nie wyjdzie przy porodzie :/.

I tez wspomniala,ze malej brzuszek jest do tylu o tydzien co do wzrostu.ale nie kazala sie przejmowac,ale ja juz tak mam ze mi nie.mozna mowic takich rzeczy a pozniej " prosze sie nie przejmowac":)

I tez wspomniala,ze malej brzuszek jest do tylu o tydzien co do wzrostu.ale nie kazala sie przejmowac,ale ja juz tak mam ze mi nie.mozna mowic takich rzeczy a pozniej " prosze sie nie przejmowac":)
Ja mam tak samo -po takich tekstach zawsze siedzę w internecie ,albo pytam każdego co i jak ,zamartwiam się , oczywiście niepotrzebnie ;)

Ona nic sie nie martw podzadza antybiotyk wszystko bedzie w porzadku. Po to jest to badanie, zeby wiedzieli co maja robic.
Ja na przyklad nie mialam i nie bede miala tego badania bo w uk nie praktykuja tego.. wiec musze liczyc na szczescie :)

reklama
Do góry