reklama
kate009
Fanka BB :)
Bar Bra a jaki macie wzór?
Serduszko mnie taki łapie jak gwałtownie wstanę to takie klucie, ciągnięcie ale bardziej po bokach to te wiązadla. . A to też może być od ciężaru dziecka jakiś ucisk przy gwałtownym wstawaniu, dobrze ,że się nie powtórzyło ,wstawaj powoli
Fanti zazdroszczę zblizajacego końca remontu ,u mnie stoi w miejscu ,mąż dopiero zacznie kontynuować po 15 lutym ;/ teraz nawet nie mam firanki w kuchni ;D póki co wzięłam się intensywnie za pranie i układanie ciuszków ,chociaż tyle mogę z przygotowań ;/
Fanti zazdroszczę zblizajacego końca remontu ,u mnie stoi w miejscu ,mąż dopiero zacznie kontynuować po 15 lutym ;/ teraz nawet nie mam firanki w kuchni ;D póki co wzięłam się intensywnie za pranie i układanie ciuszków ,chociaż tyle mogę z przygotowań ;/
Serduszko1
Bar może lepiej nie poślubiaj
Edit no teraz juz wszystko w zwolnionym tempie robię ....
Edit no teraz juz wszystko w zwolnionym tempie robię ....
kamilaasami
Ona nie bój się, po to się robi te badania żeby wykryć ... teraz dostaniesz antybiotyk i z maluszkiem będzie dobrze - zobaczysz tak mowila polozna a ona sie zna chyba ze ja cos przekrecilam ...
reklama
Ona spokojnie dostaniesz antybiotyk i dziecko się nie zarazi. Ja w pierwszej ciąży nie miałam tego badania i w szpitalu podali mi profilaktycznie przy porodzie zastrzyk z antybiotykiem ,pytałam po co ,że nie mam stwierdzonego tego paciorkowca, to mówili ,że właśnie dlatego ,że
nie miałam tego badania muszą podać lek wrazie jakbym go miała , co najlepsze teraz tez nie zalecała moja lekarka tego ,chyba do niej zadzwonię przed wizytą czy mam to zrobić
nie miałam tego badania muszą podać lek wrazie jakbym go miała , co najlepsze teraz tez nie zalecała moja lekarka tego ,chyba do niej zadzwonię przed wizytą czy mam to zrobić