reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja sobie ostatnio wzięłam wniosek na roczny jak byłam w robocie :)
No trochę poszaleje i coś kupie sobie i Grzesiowi :) jak zostanie to może i mąż się zalapiemy hehe :)

reklama
Mi na fb zniknęła opcja wysyłania komentarzy tzn enter jak sciskam to schodzi na następną linijkę a zawsze enter wysyłał :( i nie mogę nic napisać mogę tylko poślubić :(

Serduszko mnie taki łapie jak gwałtownie wstanę to takie klucie, ciągnięcie ale bardziej po bokach to te wiązadla. . A to też może być od ciężaru dziecka jakiś ucisk przy gwałtownym wstawaniu, dobrze ,że się nie powtórzyło ,wstawaj powoli ;)

Fanti zazdroszczę zblizajacego końca remontu ,u mnie stoi w miejscu ,mąż dopiero zacznie kontynuować po 15 lutym ;/ teraz nawet nie mam firanki w kuchni ;D póki co wzięłam się intensywnie za pranie i układanie ciuszków ,chociaż tyle mogę z przygotowań ;/

Hej.daawno mnie nie bylo,ale.siedze w domu,komp zepsuty a na telefonie ledwo zipie,
Mialyscie robione badanie na gbs?na paciorkowca? Ja robilam i niestety dodatni:( juz sie boje:(

Ona nie bój się, po to się robi te badania żeby wykryć ... teraz dostaniesz antybiotyk i z maluszkiem będzie dobrze - zobaczysz :) tak mowila polozna a ona sie zna :) chyba ze ja cos przekrecilam ...

No niby maja.podac antybiotyk wlasnie ale sie naczytalam,ze jak odejda wody to juz sie moze zarazic dziecko,a jak.mi.odejda w domu to.chwila zanim szpital...

reklama
Ona spokojnie dostaniesz antybiotyk i dziecko się nie zarazi. Ja w pierwszej ciąży nie miałam tego badania i w szpitalu podali mi profilaktycznie przy porodzie zastrzyk z antybiotykiem ,pytałam po co ,że nie mam stwierdzonego tego paciorkowca, to mówili ,że właśnie dlatego ,że
nie miałam tego badania muszą podać lek wrazie jakbym go miała , co najlepsze teraz tez nie zalecała moja lekarka tego ,chyba do niej zadzwonię przed wizytą czy mam to zrobić

Do góry