reklama
Ale smaka robicie na noc...
Chyba poproszę męża, żeby zahaczył o maca po drodze z pracy, bo ostatnio tylko pizze przywozi z roboty...
Nie ma to jak fast-food o 23.00, a później się dziwię od czego ta dupa rośnie hihihi
Chyba poproszę męża, żeby zahaczył o maca po drodze z pracy, bo ostatnio tylko pizze przywozi z roboty...
Nie ma to jak fast-food o 23.00, a później się dziwię od czego ta dupa rośnie hihihi
Serduszko1
Fanka BB :)
Wy znów o jedzeniu??? Nie znecajcie sie prosze....
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi tak to bylo jednorazowe na szczęście. Młody spal teraz sie rozpycha. Mnie taki bol pierwszy raz zlapal i troche zaniepokoil. Ale jak piszecie żeby sie nie martwic to dobrze :-)
Ja juz dzis nic nie jem... Zgaga mnie meczy :\
Mąż w pracy dzieci śpią a ja szydelkuje... Chciałam Wam zdjęcie wrzucić ale za duże mi wyskakuje błąd... A laptopa nie chce mi się otwierać... Cos sprobuje pokombinować...
Cocosh szybko minie ani sie obejrzysz a mąż będzie w domku :-)
Fanti super ze synuś juz w domu... A babcia niech sobie pomarudzi.... Nacieszcie sie sobą
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi tak to bylo jednorazowe na szczęście. Młody spal teraz sie rozpycha. Mnie taki bol pierwszy raz zlapal i troche zaniepokoil. Ale jak piszecie żeby sie nie martwic to dobrze :-)
Ja juz dzis nic nie jem... Zgaga mnie meczy :\
Mąż w pracy dzieci śpią a ja szydelkuje... Chciałam Wam zdjęcie wrzucić ale za duże mi wyskakuje błąd... A laptopa nie chce mi się otwierać... Cos sprobuje pokombinować...
Cocosh szybko minie ani sie obejrzysz a mąż będzie w domku :-)
Fanti super ze synuś juz w domu... A babcia niech sobie pomarudzi.... Nacieszcie sie sobą
clodi- co za lekarz niestety coraz częściej słychać o takich sytuacjach.
Pizza, frytki... hmm, a u mnie w lodówce powoli to tylko światło bije po oczach. Jutro robię zamówienie w tesco, tyłka się nie chce ruszyć do sklepu a mam możliwość dowozu do domu.
Pizza, frytki... hmm, a u mnie w lodówce powoli to tylko światło bije po oczach. Jutro robię zamówienie w tesco, tyłka się nie chce ruszyć do sklepu a mam możliwość dowozu do domu.
Serduszko1
Fanti ze ja na to nie wpadłam...
Dziękuję za pomysł juz wrzucam
Dziękuję za pomysł juz wrzucam
Serduszko1
Zdjęcia wrzucone :-)
Fanti uda sie :-) :-)
Fanti uda sie :-) :-)
reklama
kate009
Hej. Ja ani łóżeczka nie ma rozłożonego, wózek zapakowany.. ciuszki poprane i poukładane, kocyki i inne rzeczy dla dziecka też już kompletne. Torby nie spakowałam bo mnie będzie denerwować, spakuje się jak będę jechała na cc. Własnie napisałam wniosek póki mam w miarę czasu bo później wiadomo. Będzie do podpisu jak wrócę ze szpitala i zawiezienia do pracy. Jeśli któraś z Was idzie na roczny to mogę wkleić wzór.