reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ha Mloda a ja też dzisiaj frytki robiłam:-) :) z okazji deficytu zupy, wiec smaka mi nie zrobiło

Ja musiałam chwile się zdrzemnąć bo dzisiaj tylko 4 h spałam. Maż zaraz przyjedzie musi w piecu zapalić bo już nie dałam rady. A szwagierka dzisiaj Kasjana zabrała na urodziny do kuzynki na jakiś plac zabaw wiec mam chatę wolną

reklama
Agiszonek ja powiesilam pranie... a mam salon z kuchnią :D Ale otworzyłam balkon i spoko nie śmierdzi :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja ucze siostre matmy przez skypa :p Przynajmniej jakies zabicie czasu jest.
A na weekend nie mamy samochodu bo przeglad sie zbliza i trzeba bylo do mechanika oddac a on powiedzial ze najszybciej na poniedzialek zrobi :p takze bedzie spacerkiem po zakupy :D

Serduszko nic sie nie przejmuj, mamy w sobie 'obcy' organizm do tego dosyc juz spory :D wiec uwazam, ze to nic czym mialabys sie zamartwiac o ile bylo jednorazowe ;)

Ja już po szybkiej wizycie gości teraz zabieram się za żurek :)
Clodi lekarz totalna dupa zero taktu wrrrr :)
Młoda dziś mi to smaka nie zrobiło bo mam pierogi z kap i grzybami żurek i zapiekanka jeszcze hehe :)
Fanti fajnie że się stesknil teraz jak będziesz czuła że za mało się tuli do ciebie itp to go wyslij do babci znowu i jak wróci to będzie duuuuzo miłości :)

A ja wcinam lody miętowe. Uwielbiam je. Ale musze po kryjemu bo Mąż wyzywa ze zimą lody jem hehe.

Moze polecicie jakieś komedie na wieczorne dni

Nailie wszystkie tesciowe robia golabki na jutro hehe. Serduszko na skurcz to nie wyglada. Macica jest juz bardzo wysoko i caly brzuch sie stawia przy skurczach. Fanti fajnue!ze syn w domu.

reklama
Do góry