reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja uwielbiam pizzę z serem po brzegach ! Z biedronki!!!!! Jest promocja 10 coś a druga -50% pyszna jest!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Syn pojechał do dziadków, Mąż do pracy a ja sobie pojechałam na zakupy do Galeri 30km dalej. I szczerze już niemam sił na takie zakupy i chodzenie. A chciałam trochę odświeżyć garderobę syna. Ale udało mi się trochę promocji upolować. Mam jeszcze na oku śliczny bezrękawnik ale ro muszę w niedzielę jechać by mały przymierzył go.

Maz jeszcze minimum 2 tygodnie ma tam siedzieć.
Clodi niezłą menda lekarz. Mój jak powiedziałam że dużo przytylam to się śmiał ze dobrE ze tylko takie mam problemy i ze szybko zrzuce.
Asienka mój to revitol streach mark na zmiane teraz z bio oilem. Ten bio oil super jest. Widzę ze skórą po nim jaśniejsza i super miękka i tak ślicznie pachnie.

Clodi o matko co to za profesjonalny tekst :O

Młoda ja mam nadzieje ze w marcu mi nie wyskocza z tekstem ze mąż nie wchodzi na porodowke :baffled:

Serduszko ja mam często takie akcje przy gwaltowniejszym wstawaniu z łóżka czy przekreceniu się. Taki ból jakby się mięsień naderwal, czy coś.

Juana do nas tez nie dowoza, a niby warszawa ;) lepiej, mamy ok 1 km do KFC i tez nie dowoza... ale mnie naszło teraz na jakieś mega niezdrowe jedzenie :sorry:

Dziś miałam takiego lenia (chociaz bardziej to jakas niemoc byla) ze na obiad zrobiłam ku radości córki frytki ;) a teraz wieczorem teściowa przyniosła gołąbki, juhuuu nie musze jutro stać w garach (o ile dotrwaja) ;)

Serduszko jeśli to jednorazowa akcja to może być jakiś ucisk lub nerw. Jeśli nadal nic się więcej nie dzieje to spokojnie, oby to był jednorazowy przypadek.
Clodi olać buraka. Fakt że ja w takich sytuacjach nie umiem utrzymać języka na wodzy i coś czuję że miałabym tam wilczy bilet.
Cień a jaka ta szafa? Wieszana na czymś czy sama stoi na kółkach?
A mój synek już w domu :) szczęśliwy i mama szczęśliwa :) co chwilę chodzi i mnie tuli i całuje :) widać też się stęsknił.

Clodi nie ma się co przejmować. Nie wiem co ci lekarze mają do kobiet w ciąży które wiecej niz 13 kg przytyją. Jak lezalam na patologi to tez był taki jeden z uwagami do kobiet tezszych.
Młoda po co te frytki wrzucilas? I co ja teraz mam zrobić? ?? Mamy kawalerke i nie mogę smażyć bo wszystko śmierdzi :( a ta pizza z biedry taka dobra? Nigdy nie kupowałam. Ale mam w zamrazalniku Giuseppe

No właśnie Serduszko to było jak wstawałaś albo się zginałaś jakoś? Bo ja miałam coś takiego wczoraj u lekarza jak się pochyliłam żeby buty zdjąć a potem się prostowałam.

Młoda pizza z biedronki też dobra :) Niestety nie ma mi kto dostarczyć bo mąż z Hanią pojechali do teściów nocować w ramach rozrywki i przygotowywania jej do ew. noclegu jak będziemy rodzić.

Ehh też mam fazę na śmieciowe jedzenie. Wczoraj zjadłam Maca, dwa pączki, croissanty ze dwa i w nocy myślałam że zgaga mnie zabije. Więc dzisiaj już grzecznie :-D

Bio oil też testowałam i fajny jest. Nie mam rozstępów ale skłonność do przesuszania się skóry i super działał.

reklama
Do góry