reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja zjadłam po południu jednego gołąbka, a teraz będę jadła z M rosół :) mężu ugotowal... i mam jeszcze żurek od kuzynki hihi ale to na wieczór
Zuzka u koleżanki, potem mamy po nią jechać i wejdziemy pewnie na kawę żeby Zuzka mogła się dłużej pobawić ☺ a w niedziele mamy iść do innych znajomych...

Ja wypralam przescieradla do lozeczka i kolyski ,bo mialam zalozone ale tylko tak 'na chwile' :) A teraz ubiore dopiero jak bedzie mial kto z nich korzystac :p
Zamowilam dwie poleczki, ktore powiesimy nad lozeczkiem, znalazlam tez kilka fajnych malych misiaczkow i zastanawiam sie jakie zamowic :p I wreszcie zamowilam firanke no i pokoik bedzie gotowy :)

A tak pozatym to umieram z nudow, nie mam nic do roboty :p
A lekarz no coz.. jeszcze nie raz w zyciu natrafimy na kogos chamskiego, bez kultury wiec clodi pusc to drugim uchem i nie przejmuj sie w ogole ;)

A propos buraków to właśnie zjadłam z nich krem ;)

Ja nie wiem jak to jest że nietórym się wydaje że jak są lekarzem to już zasady kultury ich nie obowiązują...

Frytki też bym zjadła. I gołabka. I pizzę z Pizza Hut... niestety nie dowożą do nas.

Serduszko ja bym poobserwowała najpierw. Czy będą skurcze i czy mauch się rusza.

A ja zrobilam siebie paste z makreli i z Lukaszem zjedlismy caly okragly chlebek z ta pasta hi hi .A wieczor jeszcze trwa i jeden caly chlebek jest jeszcze :)

reklama
To nie jest ciągle bol. To byl bol który trwał kolo minuty... Ostry przeszywający w dole brzucha pośrodku. Pachwiny inaczej bola ... Póki co skurczy brak ale maly cos za spokojny. Poczekam jeszcze. W końcu może spać....

Do góry