Clodi ja bym nagadala takiemu lekarzowi ze ohoho. Co ma wynik tsh do diety ,wręcz wynik tsh może wpływać na to ,że się tyje bardzo bądź chudnie ;/ idiota! Cholesterol może być od diety ale też innych przyczyn... nawet jeśli kobieta przytyła nie będąc w ciąży czy będąc to lekarz tak nie powinien powiedziec.
reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Kochane pytanko mam...
Jakas chwile temu przy próbie wstania z lóżka poczułam przeszywający bol w dole brzucha. Wyprostować sie nie umiałam...ani oddechu złapać... Po chwili przeszlo . Teraz leze i jest ok. Dzwonić do lekarki?? Czy poczekać jeszcze...
Jakas chwile temu przy próbie wstania z lóżka poczułam przeszywający bol w dole brzucha. Wyprostować sie nie umiałam...ani oddechu złapać... Po chwili przeszlo . Teraz leze i jest ok. Dzwonić do lekarki?? Czy poczekać jeszcze...
CieńWielkiejGóry
No a my kupiliśmy szafe materialowa w Jysku :-) zeby na rzeczy dla Milenki bylo :-)
Jejciu oczy mnie szczypia jak diabli, wyglądam jakbym na kacu byla ;-)
A co do mobilizacji w schudnieciu to moge w odpowiednim watku meldunki tez pisać po porodzie moze was zmotywuje
Jejciu oczy mnie szczypia jak diabli, wyglądam jakbym na kacu byla ;-)
A co do mobilizacji w schudnieciu to moge w odpowiednim watku meldunki tez pisać po porodzie moze was zmotywuje
CieńWielkiejGóry
Ah i nam sie udalo bo ostatnio byla ta szafa za 85 zl a dzis 70 zl :-)
To był ból bardziej po bokach czy centralnie w środku ? I czy to takie ciągnięcie czy jak na @ ?Kochane pytanko mam...
MłodaMama93
Bar bra coś dla Ciebie
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
MłodaMama93
Coldi... co za idiota z tego lekarza :/ nie przejmuj się
marcowa 07
Byłam u dentysty, na szczęście nic się nie psuje, mam tylko rozpulchnione dziąsła, stąd to krwawienie i ból. Pojeździłam trochę z M po sklepach i padam z nóg.
reklama
CieńWielkiejGóry
Serduszko mnie czasem tak zlapie w miejscu po CC, to zrosty sie rozciągają po prostu.i boli to strasznie :-\