reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Clodi ja bym nagadala takiemu lekarzowi ze ohoho. Co ma wynik tsh do diety ,wręcz wynik tsh może wpływać na to ,że się tyje bardzo bądź chudnie ;/ idiota! Cholesterol może być od diety ale też innych przyczyn... nawet jeśli kobieta przytyła nie będąc w ciąży czy będąc to lekarz tak nie powinien powiedziec.

reklama
Kochane pytanko mam...
Jakas chwile temu przy próbie wstania z lóżka poczułam przeszywający bol w dole brzucha. Wyprostować sie nie umiałam...ani oddechu złapać... Po chwili przeszlo . Teraz leze i jest ok. Dzwonić do lekarki?? Czy poczekać jeszcze...

No a my kupiliśmy szafe materialowa w Jysku :-) zeby na rzeczy dla Milenki bylo :-)
Jejciu oczy mnie szczypia jak diabli, wyglądam jakbym na kacu byla ;-)

A co do mobilizacji w schudnieciu to moge w odpowiednim watku meldunki tez pisać po porodzie :p moze was zmotywuje :-D

Clodi ale burak!

My właśnie bedziemy z Olą zasiadać do spaghetti w sosie pomidorowym... Pranie już się odwirowuje.
Lubię takie dni na luzaku ;)

Kochane pytanko mam...
Jakas chwile temu przy próbie wstania z lóżka poczułam przeszywający bol w dole brzucha. Wyprostować sie nie umiałam...ani oddechu złapać... Po chwili przeszlo . Teraz leze i jest ok. Dzwonić do lekarki?? Czy poczekać jeszcze...
To był ból bardziej po bokach czy centralnie w środku ? I czy to takie ciągnięcie czy jak na @ ?

Bar bra coś dla Ciebie
b4b27a7ddc511411eddb27065fc6a7b4.jpg

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Byłam u dentysty, na szczęście nic się nie psuje, mam tylko rozpulchnione dziąsła, stąd to krwawienie i ból. Pojeździłam trochę z M po sklepach i padam z nóg.

reklama
Do góry