reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Agiszonek wszystkiego najlepszego z okazji imienin ! :)

Ja nam biegunkę :/ a jest mi tak niedobrze...leżę i zdycham :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Oj Barbra ale ten Twoj rabat byłby mi potrzebny ;) chcemy kupić tapety do Zuzki w LM... ale kosztują 80 zł za rolkę a potrzebujemy ich 8 :/
Wód jest tyle ile powinno niby być... ten aparat w prywatnym gabinecie chyba jest jakiś dziwny bo na nim mały miał 2800 już 2,5 tyg temu niby ehhhhhh
Nie znam się na tym ;) narazie ucielam sobie drzemke i głowa mi pęka :/

Ja się wczoraj ze skurczami męczyłam, ale tylko z prawej strony więc pewnie mała gdzieś naciskała. Bóle jak na okres też mam coraz częściej.
mloda- świetny korek :D mina położnej byłaby bezcenna
Też mam już ogarnięte, pranie wywieszone, pościel przebrana, kurze pościerane aa obiad wczoraj zrobiłam- dzisiaj ogórkowa.

W Gliwicach na onkologii tam gdzie teściowa moja pracuje zmarły 2 os chore na świńska grypę :(
I dostalam sms z inf że compensa pozytywnie rozpatrzyla mój wniosek hihi dostane kaske :)

Isia to dobrze ze wód jest tyle ile powinno być... :)
Bar Gliwice są blisko mnie... Kurczę nie wiedziałam ze ta swinska grypa tak żniwo zbiera :(

Ale Wam się nudzi w tych domach:D tyle macie czasu na skrobanie:] Ja prawie wylądowałam w spzitalu z ciśnieniem , ale boje się Was i posłuchałam , że już tam mamy nie chodzić aż do porodu :) miałam wysokie cisnienie, ale na szczescie poźniej się uspokoiło , mysle , że to przez emocje gdyż kompletowałam tę wyprawkę , potem impreza u rodziców , a tam hałas nieziemski no i poźniej to już strach o synka jak to bez mamy wytrzyma-a mama bez niego .. zadzwoniłam do lekarki uspokoić się kazała no i sie troche odstresowałam to wieczorem już spadło ... ale w strachu to nawet torbe już na biegu spakowałam dla siebie :) , jednak połowe wypakowałam by nie przyśpieszyć porodu hih

Wczoraj zjadłam 6 pączków , dziś 3 póki co , bo dużo nam zostało :D współczuje Wam wymiotów itp ja tylko raz wymiotowałam , po zjedzeniu pizzy przez całą ciąże :) mam nadzieję , że ten raz pozostanie już ;]

reklama
Do góry