reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Agiszonek wszystkiego najlepszego z okazji imienin ! :)

Ja nam biegunkę :/ a jest mi tak niedobrze...leżę i zdycham :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Oj Barbra ale ten Twoj rabat byłby mi potrzebny ;) chcemy kupić tapety do Zuzki w LM... ale kosztują 80 zł za rolkę a potrzebujemy ich 8 :/
Wód jest tyle ile powinno niby być... ten aparat w prywatnym gabinecie chyba jest jakiś dziwny bo na nim mały miał 2800 już 2,5 tyg temu niby ehhhhhh
Nie znam się na tym ;) narazie ucielam sobie drzemke i głowa mi pęka :/

Ja się wczoraj ze skurczami męczyłam, ale tylko z prawej strony więc pewnie mała gdzieś naciskała. Bóle jak na okres też mam coraz częściej.
mloda- świetny korek :D mina położnej byłaby bezcenna
Też mam już ogarnięte, pranie wywieszone, pościel przebrana, kurze pościerane aa obiad wczoraj zrobiłam- dzisiaj ogórkowa.

W Gliwicach na onkologii tam gdzie teściowa moja pracuje zmarły 2 os chore na świńska grypę :(
I dostalam sms z inf że compensa pozytywnie rozpatrzyla mój wniosek hihi dostane kaske :)

Isia to dobrze ze wód jest tyle ile powinno być... :)
Bar Gliwice są blisko mnie... Kurczę nie wiedziałam ze ta swinska grypa tak żniwo zbiera :(

Ale Wam się nudzi w tych domach:D tyle macie czasu na skrobanie:] Ja prawie wylądowałam w spzitalu z ciśnieniem , ale boje się Was i posłuchałam , że już tam mamy nie chodzić aż do porodu :) miałam wysokie cisnienie, ale na szczescie poźniej się uspokoiło , mysle , że to przez emocje gdyż kompletowałam tę wyprawkę , potem impreza u rodziców , a tam hałas nieziemski no i poźniej to już strach o synka jak to bez mamy wytrzyma-a mama bez niego .. zadzwoniłam do lekarki uspokoić się kazała no i sie troche odstresowałam to wieczorem już spadło ... ale w strachu to nawet torbe już na biegu spakowałam dla siebie :) , jednak połowe wypakowałam by nie przyśpieszyć porodu hih

Wczoraj zjadłam 6 pączków , dziś 3 póki co , bo dużo nam zostało :D współczuje Wam wymiotów itp ja tylko raz wymiotowałam , po zjedzeniu pizzy przez całą ciąże :) mam nadzieję , że ten raz pozostanie już ;]

reklama
Do góry