reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kustronka mój narzeczony stwierdził to samo. Wszystkie się najadly....nazarly pączków a dziś sie dziwią że niedobrze. Choć dziś juz tez jednego wsunelam :)

Filmik jest super będę musiała mojemu to dziś puścić hehe :)
Serduszko z tego co wiem to w Jaworznie 1 dziecko zmarło a w Gliwicach 2 dorosłe osoby :( na szczęście teściowa w archiwum pracuje a w tej chwili jest w sanatorium ale powiem jej bo trzeba na to uważać

Mi lekarz mówił ze jak to się rozniesie (świńska grypa) to nie będzie porodów rodzinnych :( buuuu

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Eh a ja robie kapusniak :p tzn no zupe kapusciana nie wiem jak to napisac :D i wygladac wyglada super ale smak jakis dziwny jak nie kapusniak xd musze pokombinowac z przyprawieniem :D

Do góry