reklama
Agiszonek
Fanka BB :)
A wogole to mi właśnie chrzestna przypomniala że mam dzis imieniny w
Ej no przeciez ja bym nie uderzyla kota. Tak napisalam,ze by dostal po dupie,ale pewnie bym go tylko wykurzyla z tamtad . Tak na prawde moj kot nie ma wstepu do pokoju,w ktorym bedzie dziecko. Chrobek nie zazdroszcze takiego przeczyszczania. Mi w nocy bylo troche niedobrze,ale tylko na tym sie skonczylo na szczescie. La luna wszyscy tak mowia!ze na koncowce niby najwiecej sie tyje a u mnie na szczescie juz malo przybywa!ale apetyt tez mam mniejszy ostatnio. Ja pewnie do 70 dobije,bo jeszcze dwa tygodnie. Przed porodem manicure bez sensu!bo na porod trzeba zmyc pazury .
Agiszonek wszystkiego najlepszego
U mnie problem W Tym że Ja wszystko muszę sobie wyobrazić I czasem mam mega traumę z tego powoduFanti ja mam podobna wyobraznie he he .
Gorzej jak taki korek wystrzeli w lekarza
Sarna80
Volka taka rozlaka może dobrze im zrobi. Dobrze ze Kamil jyz lepiej. Tu to faktycznie wątek lutowy sie robi.
Młoda korek superancki!!!
U mnie Arczi to juz sie chyba zakorkowal w kroczu na dobre ledwo chodzę tak mnie boli. Ale skurczy mniej od kiedy jestem na wolnym. Może nie mam biegunki, ale dzisiaj juz 3 raz w kibelku. Z moją Mają jak byłam w ciąży to do samego porodu żadnych objawów. Zero skurczy, bolow, wymiotow, biegunek, wod czy czopa itp.
Skurcze dopiero porodowe. Wody odeszly przy porodzie, a czop pewnie też.
Dzisiaj idziemy z rodzinką na szkolny talent show. Moja Majka chce przedstawić swoje prace ☺
Młoda korek superancki!!!
U mnie Arczi to juz sie chyba zakorkowal w kroczu na dobre ledwo chodzę tak mnie boli. Ale skurczy mniej od kiedy jestem na wolnym. Może nie mam biegunki, ale dzisiaj juz 3 raz w kibelku. Z moją Mają jak byłam w ciąży to do samego porodu żadnych objawów. Zero skurczy, bolow, wymiotow, biegunek, wod czy czopa itp.
Skurcze dopiero porodowe. Wody odeszly przy porodzie, a czop pewnie też.
Dzisiaj idziemy z rodzinką na szkolny talent show. Moja Majka chce przedstawić swoje prace ☺
Co Wy laski oszalalyscie ? Wszystkie nagle rodzicie ?
Forum jednak jest zarazliwe xd Poczekajcie na nas, gdzie jeszcze do 23 marca
Ja w nocy wstawalam 3 razy na siku jak maly 'spi' to czuje sie ekstra a jak sie rusza to nie moge oddychac
Wczoraj jeszcze upatrzylam sobie 3 polki ktore musze zamowic i zawisnal mi nad lozeczkiem i moja koncepcja pokoiku bedzie zakonczona
Forum jednak jest zarazliwe xd Poczekajcie na nas, gdzie jeszcze do 23 marca
Ja w nocy wstawalam 3 razy na siku jak maly 'spi' to czuje sie ekstra a jak sie rusza to nie moge oddychac
Wczoraj jeszcze upatrzylam sobie 3 polki ktore musze zamowic i zawisnal mi nad lozeczkiem i moja koncepcja pokoiku bedzie zakonczona
Serduszko1
A może umówmy sie że to jakiś wirus panuje i stad te problemy żołądkowe...
Młoda moja wyobraźnia jest zbyt bogata hehehehe a korek świetny normalnie aż mnie brzuch boli tak sie śmieje....
kochane wariatki :*
Isia ale co z tymi wodami w końcu?? dużo ich czy mało czy jak to wygląda??
Młoda moja wyobraźnia jest zbyt bogata hehehehe a korek świetny normalnie aż mnie brzuch boli tak sie śmieje....
kochane wariatki :*
Isia ale co z tymi wodami w końcu?? dużo ich czy mało czy jak to wygląda??
reklama
Ja wstalam wstawilam pranie przegrała pościel w sypialni teraz sniadanko potem małe zakupy bo mamy dziś jutro i w niedzielę gości a dziś jeszcze żurek zrobię
Fanti z rabatem pracowniczym i mam też dodatkowo 10% czyli razem mamy 15% hurtowo korki kupujemy
Dziewczyny nie rodziny jeszcze ok
Ja od miesiąca mam bóle jak na okres ale ja mam korek tylko pytanie czy po 18 szampan nie wystrzelił hehe
Dziś nad ranem znowu boli dostalam i dodatkowo Grześ mi napiera na pachwine z prawej strony dosyć mocno
Fanti z rabatem pracowniczym i mam też dodatkowo 10% czyli razem mamy 15% hurtowo korki kupujemy
Dziewczyny nie rodziny jeszcze ok
Ja od miesiąca mam bóle jak na okres ale ja mam korek tylko pytanie czy po 18 szampan nie wystrzelił hehe
Dziś nad ranem znowu boli dostalam i dodatkowo Grześ mi napiera na pachwine z prawej strony dosyć mocno