reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ej no przeciez ja bym nie uderzyla kota. Tak napisalam,ze by dostal po dupie,ale pewnie bym go tylko wykurzyla z tamtad :p. Tak na prawde moj kot nie ma wstepu do pokoju,w ktorym bedzie dziecko. Chrobek nie zazdroszcze takiego przeczyszczania. Mi w nocy bylo troche niedobrze,ale tylko na tym sie skonczylo na szczescie. La luna wszyscy tak mowia!ze na koncowce niby najwiecej sie tyje a u mnie na szczescie juz malo przybywa!ale apetyt tez mam mniejszy ostatnio. Ja pewnie do 70 dobije,bo jeszcze dwa tygodnie. Przed porodem manicure bez sensu!bo na porod trzeba zmyc pazury :p.

Z Kamilem bylam u lekarza u kontroli. Juz osluchowo ok!ale nie kazal go caly przyszly tydz.puszczac do przedszkola jeszcze,wiec chyba Adam pojdzie sam na dzien babci,bo mają w srode...

Volka taka rozlaka może dobrze im zrobi. Dobrze ze Kamil jyz lepiej. Tu to faktycznie wątek lutowy sie robi.
Młoda korek superancki!!!
U mnie Arczi to juz sie chyba zakorkowal w kroczu na dobre ledwo chodzę tak mnie boli. Ale skurczy mniej od kiedy jestem na wolnym. Może nie mam biegunki, ale dzisiaj juz 3 raz w kibelku. Z moją Mają jak byłam w ciąży to do samego porodu żadnych objawów. Zero skurczy, bolow, wymiotow, biegunek, wod czy czopa itp.
Skurcze dopiero porodowe. Wody odeszly przy porodzie, a czop pewnie też.
Dzisiaj idziemy z rodzinką na szkolny talent show. Moja Majka chce przedstawić swoje prace ☺

Co Wy laski oszalalyscie ? Wszystkie nagle rodzicie ? :p
Forum jednak jest zarazliwe xd Poczekajcie na nas, gdzie jeszcze do 23 marca ;)

Ja w nocy wstawalam 3 razy na siku :p jak maly 'spi' to czuje sie ekstra a jak sie rusza to nie moge oddychac :D

Wczoraj jeszcze upatrzylam sobie 3 polki ktore musze zamowic i zawisnal mi nad lozeczkiem i moja koncepcja pokoiku bedzie zakonczona :D

A może umówmy sie że to jakiś wirus panuje i stad te problemy żołądkowe... :D

Młoda moja wyobraźnia jest zbyt bogata hehehehe a korek świetny :D normalnie aż mnie brzuch boli tak sie śmieje....
kochane wariatki :*

Isia ale co z tymi wodami w końcu?? dużo ich czy mało czy jak to wygląda??

reklama
Ja wstalam wstawilam pranie przegrała pościel w sypialni teraz sniadanko potem małe zakupy bo mamy dziś jutro i w niedzielę gości :) a dziś jeszcze żurek zrobię :)
Fanti z rabatem pracowniczym i mam też dodatkowo 10% czyli razem mamy 15% hurtowo korki kupujemy :)
Dziewczyny nie rodziny jeszcze ok :)
Ja od miesiąca mam bóle jak na okres ale ja mam korek tylko pytanie czy po 18 szampan nie wystrzelił hehe :p
Dziś nad ranem znowu boli dostalam i dodatkowo Grześ mi napiera na pachwine z prawej strony dosyć mocno :(

Do góry