reklama
Nigdy nie negocjowałam na allegro. Ktoś wystawia przedmiot określa cenę a ja biorę albo nie i tyle. Ale dziś wzięłam Isia z Ciebie przykład i napisałam do babki w sprawie wózka.
Od jakiegoś czasu mam ten wózek na oku. Cenę obniżyła już na 600 ale dała cenę minimalną. Napisałam do niej ile cena minimalna to mi napisała że 790, podałam swoją propozycję i czekam co ona na to.
Od jakiegoś czasu mam ten wózek na oku. Cenę obniżyła już na 600 ale dała cenę minimalną. Napisałam do niej ile cena minimalna to mi napisała że 790, podałam swoją propozycję i czekam co ona na to.
kamilaasami
Fanka BB :)
BarBra u nas w zg-cu tez ponoc 1 przypadek śmiertelny był
ja też sie już nastawiłam na poród rodzinny wiec lepiej niech nie szaleją !
ale młody mnie ćwiczy teraz ... wypina rączki i nożki jak najdalej może, przytrzymuje tak że boli masakrycznie i puszcza ... urwis
ja też sie już nastawiłam na poród rodzinny wiec lepiej niech nie szaleją !
ale młody mnie ćwiczy teraz ... wypina rączki i nożki jak najdalej może, przytrzymuje tak że boli masakrycznie i puszcza ... urwis
CieńWielkiejGóry
Witam :-) u mnie bez zmian, jeszcze dodatkowo zimno mi jak diabli, najbardziej w nogi, az dwie pary skarpet mam ubrane :-( dzis zrobilam 3 pranie ale kupka na razie nie wyprasowana lezy ...
Zdarzylam pocwiczyc juz, maz po Lile pojechał, zawiezie na zajęcia do biblioteki i spowrotem po nia .a ja leze teraz pod kocem :-)
Na polu śnieg rano, potem stopnial potem zas sypal a teraz spokoj.
Na obiad hamburgery zjadlam 2 :-)
Zdarzylam pocwiczyc juz, maz po Lile pojechał, zawiezie na zajęcia do biblioteki i spowrotem po nia .a ja leze teraz pod kocem :-)
Na polu śnieg rano, potem stopnial potem zas sypal a teraz spokoj.
Na obiad hamburgery zjadlam 2 :-)
O kurczę to AH1N1 rozkręca sie na całego
My dziś na spokojnie leniuchujemy, zaraz tylko pranie wstawię i tyle. No może jeszcze pościel przebiore.
Szalony weekend nas czeka, jutro imieniny mojej mamy a w niedziele urodziny teścia. Eh nie chce mi się tak jeździć. Chciałabym posiedzieć we 3 normalnie w domku (i zagonić małża do mycia okien hihi)...
Fanti, trzymam kciuki za negocjacje
Uspokójcie się już z tym rodzeniem, bo ja jeszcze 6 tygodni muszę czekać!
My dziś na spokojnie leniuchujemy, zaraz tylko pranie wstawię i tyle. No może jeszcze pościel przebiore.
Szalony weekend nas czeka, jutro imieniny mojej mamy a w niedziele urodziny teścia. Eh nie chce mi się tak jeździć. Chciałabym posiedzieć we 3 normalnie w domku (i zagonić małża do mycia okien hihi)...
Fanti, trzymam kciuki za negocjacje
Uspokójcie się już z tym rodzeniem, bo ja jeszcze 6 tygodni muszę czekać!
clodi
Ostatnio jakos wszyscy trafiają na nietaktownych lekarzy. Nie wiem czy ktoś przebije buraka który mi echo dzisiaj robił. Echo wyszło dobrze tylko lekarz stwierdził że mam serce trochę za duże ale to możliwe ze przez ciąże i na razie sie tym nie martwić. A mowię mu że wyniki mi złe wyszły tsh, trigrycelydy i cholesterol a on sie pyta ile przytyłam w ciąży to ja mowię że 22 kg, a on na to "to jak pani tyle żre za przeproszeniem to nie dziwota że ma pani takie wyniki"
Ale mi sie przykro zrobiło
Ale mi sie przykro zrobiło
asieńkakk
Clodi bidulko ja też doświadczyłam już tego, ale cóż trochę racji mają, nie? Dodatkowe kg w takim tempie na nic dobrze nie wpływają ehh... Czuję na sobie niestety :/
Cocosh jaki krem przeciw rozstępom używasz?
Cocosh jaki krem przeciw rozstępom używasz?
Moje dziecko wracając z przedszkola razem z M wpadło na pomysł, że chce loda... zjadła go w domu ale myśli co by tu jeszcze zjeść....
Wiem Mamus, mam gołąbka
Ciocia Fanti chyba telepatycznie połączyła się z moim dzieckiem hihi i pod powiedziała jej co ma zjeść hihi
Wiem Mamus, mam gołąbka
Ciocia Fanti chyba telepatycznie połączyła się z moim dzieckiem hihi i pod powiedziała jej co ma zjeść hihi
reklama
asieńkakk
U mnie 13,5 na +, czyli 99,5 :/ zbliżam się do granicy maksymalnej!!!