reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Widziałam kiedyś w LM takie korki do butli do wina. Naturalne. Myślę że może by wam pomogły. A jak skorzystamy z rabatu pracowniczego bar to nawet tanio wyjdzie ;)
Czyli wkładamy i byle do marca :p
Fanti popieram, bo za chwilę trzeba będzie zmienić nazwę wątku :)

Nie chcę Was martwić z tymi rękoma ale młode mamy też mają często taki problem z nadgarstkami. Ja tak miałam że strasznie słabe były i nie mogłam ani nic ciężkiego podnieść ani się opierać na ręku.

reklama
Ja już po kosmetyczce :) ! Czuję się jak gwiazda telewizyjna z ladnymi brwiami[emoji14]

Wy tak piszecie o wymiotach itp. A ja od wczoraj mam problemy z jedzeniem zjadłam dwa paczki płatki z mlekiem i na kolację kanapkę z serem... a tak mnie żołądek boli :/ pojechałam dzisiaj na miasto ale się wróciłam! Było mi tak niedobrze że musiałam zjechać i na chwilę wyjść z auta a teraz czuję ze muszę zwymiotowac a nie daje raje rady :/ a na toalecie bylam dwa razy dzisiaj... nie mówiąc ze od paru dni mnie brzuch jak Na okres boli brrrr i dwa skurcze dzisiaj miałam

Fanti ja mam korek do wina[emoji14]w kształcie wąsów :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

No następna... Było już kiedyś mówione o zarażaniu się przez bb. Jedna do szpitala zaraz potem kolejne. To że albamka urodziła nie znaczy że wy też musicie

dce3da0f80c7cab2ef751ceab8456ee6.jpg

Tu jest mój korek !

MłodaMama będziesz na porodowce fajnie wyglądać z tym korkiem. Położna pewnie z wrażenia zemdleje.

Chrobek lepiej żeby ona z wrażenia niż ja z bolu hahah

Fanti tu chodzi o to żeby się zabezpieczyć przed szybszym porodem[emoji14]a tak reszta się nie liczy :D

reklama
Tak piszecie o tych wymiotach...nie czytalam was a od wczoraj też mnie mdli. Ale chyba coś zjadlam. Ja musze wytrzymac do 27minimum. Najlepiej początek marca. Tez mam termin jak la Luna ale nie chce żeby maly miał urodziny co 4 lata

Do góry