reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Widziałam kiedyś w LM takie korki do butli do wina. Naturalne. Myślę że może by wam pomogły. A jak skorzystamy z rabatu pracowniczego bar to nawet tanio wyjdzie ;)
Czyli wkładamy i byle do marca :p
Fanti popieram, bo za chwilę trzeba będzie zmienić nazwę wątku :)

Nie chcę Was martwić z tymi rękoma ale młode mamy też mają często taki problem z nadgarstkami. Ja tak miałam że strasznie słabe były i nie mogłam ani nic ciężkiego podnieść ani się opierać na ręku.

reklama
Ja już po kosmetyczce :) ! Czuję się jak gwiazda telewizyjna z ladnymi brwiami[emoji14]

Wy tak piszecie o wymiotach itp. A ja od wczoraj mam problemy z jedzeniem zjadłam dwa paczki płatki z mlekiem i na kolację kanapkę z serem... a tak mnie żołądek boli :/ pojechałam dzisiaj na miasto ale się wróciłam! Było mi tak niedobrze że musiałam zjechać i na chwilę wyjść z auta a teraz czuję ze muszę zwymiotowac a nie daje raje rady :/ a na toalecie bylam dwa razy dzisiaj... nie mówiąc ze od paru dni mnie brzuch jak Na okres boli brrrr i dwa skurcze dzisiaj miałam

Fanti ja mam korek do wina[emoji14]w kształcie wąsów :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

No następna... Było już kiedyś mówione o zarażaniu się przez bb. Jedna do szpitala zaraz potem kolejne. To że albamka urodziła nie znaczy że wy też musicie

dce3da0f80c7cab2ef751ceab8456ee6.jpg

Tu jest mój korek !

MłodaMama będziesz na porodowce fajnie wyglądać z tym korkiem. Położna pewnie z wrażenia zemdleje.

Chrobek lepiej żeby ona z wrażenia niż ja z bolu hahah

Fanti tu chodzi o to żeby się zabezpieczyć przed szybszym porodem[emoji14]a tak reszta się nie liczy :D

reklama
Tak piszecie o tych wymiotach...nie czytalam was a od wczoraj też mnie mdli. Ale chyba coś zjadlam. Ja musze wytrzymac do 27minimum. Najlepiej początek marca. Tez mam termin jak la Luna ale nie chce żeby maly miał urodziny co 4 lata

Do góry