reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

La Luna no mam nadzieje ze jeszcze choć tydzień będę w dwupaku. Ale z dnia na dzień brzuch mnie coraz bardziej boli. Ból jak na okres.

Cocosh a Ciebie tez brzuch boli??? I który masz tydzień???

reklama
A wam się coś nie poprzestawiało w głowach? Przypominam to jest wątek marcowych mam a mamy dopiero LUTY!!!! dopuszczamy wyjątki Ale to mają być wyjątki a nie nagle wszystkie chcecie rodzic na dniach.
Pomyślcie jaką presję mają dziewczyny z terminem na koniec marca jak wy już straszycie . sama czuję się przymuszana do porodu :p

No właśnie Fanti:biggrin2: Ja mam termin na 29 marca i tak sobie myślę, że Wy już będziecie miały "odchowane" dzieci, a ja się dopiero będę darła na porodówce:-p Także dziewczyny ściśnijcie mocno nogi:-D

Ja tam presji nie czuje.... hehe
Mam bóle jak na @ od ok 2-3 tyg... i nic sie nie dzieje. Były i wymioty i biegunka i też nic... Ja sobie daje 3 tyg... Jak moja lekarka to usłyszała to tylko skomentowała " ale optymistka" hehe... także myślę ja że moje dziecię bedzie lutowe.... Fanti kochana nic nie poradze

Nio... i we wtorek kolejne usg... lekarka jest do piątku i albo zrobimy cc pod koniec przyszlego tyg albo czekamy do 22... wszystko okaże się jak we wtorek będzie z wodami... W każdym razie nawet jak nie będzie lekarki to mam chodzić na usg do innego poleconego lekarza i on to ma monitorować. Mały dalej głową do góry a nogami na dole, dalej nie widać płci... Co do wagi to wg usg 3160 a wg sheparda 2800... i bądź tu mądry ehhhh
No ale zwaza go jak się urodzi i wtedy się okaże
Czyli dalej nie wiem kiedy rodze hihi

reklama
Do góry