reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

La Luna no mam nadzieje ze jeszcze choć tydzień będę w dwupaku. Ale z dnia na dzień brzuch mnie coraz bardziej boli. Ból jak na okres.

Cocosh a Ciebie tez brzuch boli??? I który masz tydzień???

reklama
A wam się coś nie poprzestawiało w głowach? Przypominam to jest wątek marcowych mam a mamy dopiero LUTY!!!! dopuszczamy wyjątki Ale to mają być wyjątki a nie nagle wszystkie chcecie rodzic na dniach.
Pomyślcie jaką presję mają dziewczyny z terminem na koniec marca jak wy już straszycie . sama czuję się przymuszana do porodu :p

No właśnie Fanti:biggrin2: Ja mam termin na 29 marca i tak sobie myślę, że Wy już będziecie miały "odchowane" dzieci, a ja się dopiero będę darła na porodówce:-p Także dziewczyny ściśnijcie mocno nogi:-D

Ja tam presji nie czuje.... hehe
Mam bóle jak na @ od ok 2-3 tyg... i nic sie nie dzieje. Były i wymioty i biegunka i też nic... Ja sobie daje 3 tyg... Jak moja lekarka to usłyszała to tylko skomentowała " ale optymistka" hehe... także myślę ja że moje dziecię bedzie lutowe.... Fanti kochana nic nie poradze

Nio... i we wtorek kolejne usg... lekarka jest do piątku i albo zrobimy cc pod koniec przyszlego tyg albo czekamy do 22... wszystko okaże się jak we wtorek będzie z wodami... W każdym razie nawet jak nie będzie lekarki to mam chodzić na usg do innego poleconego lekarza i on to ma monitorować. Mały dalej głową do góry a nogami na dole, dalej nie widać płci... Co do wagi to wg usg 3160 a wg sheparda 2800... i bądź tu mądry ehhhh
No ale zwaza go jak się urodzi i wtedy się okaże
Czyli dalej nie wiem kiedy rodze hihi

reklama
Do góry