reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
No Nateczka nie zazdroszcze ; )
Ja wczoraj super sie czulam, zero mdlosci. Brzucha juz tez nie czuje, tylko takie inne bole jakby jelita bo sie tam pewnie conieco przemieszcza.
Przyjechala moja siostra z coreczką z UK , przywiozla jakies kocyki itp. ale narazie tylko jednym okiem łypnęłam uhhh śliczności.
Zaczelam juz 9 tc i cera sie poprawila, wlosy ladne i mąż mnie ciągle maca, mówi że ciałko jakieś bardziej milusie mam ; )

Czesc dziewuszki ;-) dopiero wstalam,chyba musiałam odespać wczorajszy dzień, od 15 w biegu. Co do objawów brzuch na razie przestał boli, piersi tez. Ale juz się tym nie przejmuje, bo jednego dnia bola, drugiego wcale. Mdłości jak jestem glodna czyli norma :-)

A, a co do cery,mam wrażenie ze jest lepsza jesli chodzi o koloryt wyskoczyla mi jedna niespodzianka ale tak to bez zarzutu.

Czesc czesc ;) dopiero sie obudzilam, ale nie spalam cala noc.. w sumie pierwsza taka bezsenna i to z glodu. Chodzilam tylko do lazienki siku i po jedzenie, chyba cos okolo 3 dopiero zasnelam. Dzisiaj juz dobrze mi jest, zero mdlosci czy czegos innego, tylko piersi bola od samego poczatku ;)

Manka widzisz, mnie wczoraj nie bolały a dzisiaj wróciło wszystko do "normy" znów po bokach bola, ale tylko jak dotknę. :-)

Mnie tez jak dotkne, ale sutki to jest cos strasznego ! Jak ubierajac stanik sobie zachyce przez przypadek sutka to umieram z bolu. No jak taki bol bedzie przy karmieniu o ile bede miala pokarm to alleluja, nie wiem jak to przezyje :p

Manka przy karmieniu tak nie będzie ☺ chyba,że dzidziuś Ci porani sutki, ale to szybka reakcja musi być i przechodzi

reklama
Właśnie dziewczyny, te które karmily, bo często się słyszy i poranionych wręcz krwawiacych sutkach, jak sobie radzić z ewentualnymi ranami? Bo rozumiem ze w szpitalu poinformują nas jak prawidłowo przystawiać dziecko?

Do góry