reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
No Nateczka nie zazdroszcze ; )
Ja wczoraj super sie czulam, zero mdlosci. Brzucha juz tez nie czuje, tylko takie inne bole jakby jelita bo sie tam pewnie conieco przemieszcza.
Przyjechala moja siostra z coreczką z UK , przywiozla jakies kocyki itp. ale narazie tylko jednym okiem łypnęłam uhhh śliczności.
Zaczelam juz 9 tc i cera sie poprawila, wlosy ladne i mąż mnie ciągle maca, mówi że ciałko jakieś bardziej milusie mam ; )

Czesc dziewuszki ;-) dopiero wstalam,chyba musiałam odespać wczorajszy dzień, od 15 w biegu. Co do objawów brzuch na razie przestał boli, piersi tez. Ale juz się tym nie przejmuje, bo jednego dnia bola, drugiego wcale. Mdłości jak jestem glodna czyli norma :-)

A, a co do cery,mam wrażenie ze jest lepsza jesli chodzi o koloryt wyskoczyla mi jedna niespodzianka ale tak to bez zarzutu.

Czesc czesc ;) dopiero sie obudzilam, ale nie spalam cala noc.. w sumie pierwsza taka bezsenna i to z glodu. Chodzilam tylko do lazienki siku i po jedzenie, chyba cos okolo 3 dopiero zasnelam. Dzisiaj juz dobrze mi jest, zero mdlosci czy czegos innego, tylko piersi bola od samego poczatku ;)

Manka widzisz, mnie wczoraj nie bolały a dzisiaj wróciło wszystko do "normy" znów po bokach bola, ale tylko jak dotknę. :-)

Mnie tez jak dotkne, ale sutki to jest cos strasznego ! Jak ubierajac stanik sobie zachyce przez przypadek sutka to umieram z bolu. No jak taki bol bedzie przy karmieniu o ile bede miala pokarm to alleluja, nie wiem jak to przezyje :p

Manka przy karmieniu tak nie będzie ☺ chyba,że dzidziuś Ci porani sutki, ale to szybka reakcja musi być i przechodzi

reklama
Właśnie dziewczyny, te które karmily, bo często się słyszy i poranionych wręcz krwawiacych sutkach, jak sobie radzić z ewentualnymi ranami? Bo rozumiem ze w szpitalu poinformują nas jak prawidłowo przystawiać dziecko?

Do góry