reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Witam nowe mamy :)

My też będziemy spać z maluchem. Na początek pewnie jak poprzednio kupimy małą kołyskę, jest bardziej przytulna dla maleństwa i mniej miejsca zajmuje.

Wlasnie mysle o kolysce na poczatek, ale nie bujanej tylko takiej twardo stojacej na ziemii :) patrzylam na Ebayu i uzywane mozna kupic juz za £5 - £10 ;)

reklama
Ja miałam na kółkach z wibracjami. Fajna sprawa do usypiania malucha. Używana to dobry pomysł, bo kołyska starczy na parę miesięcy tylko więc szkoda kasy na nową. No chyba że się planuje szybko kolejne dzieciaki :)

Ja dzisiaj mega leniwy dzień mam. Z dwugodzinna drzemką po drodze ;)

Dziewczyny, czy wy już wszystkie powiedziałyście rodzinom o ciąży?

My powiedzielismy :) musialam bo az mnie roznosilo, chociaz zastrzeglam ze to jeszcze nie potwierdzone i zobaczymy jak to wszystko sie dalej rozwinie, wiec teraz wszyscy wyczekuja mojej wizyty u lekarza. Reakcja oczywiscie bardzo pozytywna ;)

Ja rodzinie nie mowie nic do nastepnego usg czyli do 13 tyg. Raz sie juz pospieszylam, a wiec teraz poczekam cierpliwie ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

U mnie jeszcze rodzina mojego męża nie wie bo czekałam do usg, pewnie jutro im powiemy.

Co spania, tez na początku dzidzia będzie z nami w pokoju. Bartuś śpi od urodzenia w swoim pokoju, ja z nim spałam przez pierwsze 3 miesiące, żeby nie chodzić i żeby mój się do pracy wysypiał. Od 3 miesięcy Bartuś przesypia mam już całe noce od 20 do 7 rano i nie chce ryzykować, że jak dzidziuś byłby z nim w pokoju to on tez by się budził.

Witam się wieczornie!

Ciężki dzień z mdłościami za mną, ogólnie słabo się czuję, a mam full pracy i ciężko się zebrać...poczytywałam was troszkę na tel., ale brak sił do pisania..
Oby jutro było lepiej.

Co do spania z maluchem, to planuję wstawić kołyskę do sypialni, ale i tak pewnie z nami w łóżku wyląduje, jak pierwszy;)

reklama
Do góry