reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Serca nie macie tak o jedzeniu pisać....
A Bar to juz się w ogóle znęca nad nami wklejając zdjęcia. :D
Niby spalam ale czuje się jakbym nie spala. Starszy juz w szkole młodszy śpi jeszcze. Mnie brzuch na dole nadal boli. Za 4 h wizyta. Az sie boje.

Wiem ze nie tylko ja mam dzis wizytę wiec trzymam kciuki za wizytujace...

Isia Fanti chyba za bardzo o Was myślałam przed spaniem bo snilyscie mi się hehe :-) na jakimś weselu sie bawilysmy....

Jeeeezu ile Wy piszecie! Pol godziny nadrabiania :p. Mloda a mnie wczoraj moj nakrecil na male co nieco i wcale nie zaluje. Z reszta od przyszlego tyg.juz sie nie bede bala i bedziemy szalec,bo to beda ostatnie podrygi bez gumek hehehe.

Ja zaraz jedno dziecie wysylam z babcia do przedszkola i potem z drugim sie wybiore po male zakupy i paczusie z piekarni :) udanego dnia!

Volka, wlasnie a jak Twoi chłopcy? Bez problemu funkcjonują pojedynczo? Kloca sie jak juz wrócą do siebie i sa razem do wieczora?
Volka, a jak Ty masz rozwiązana sprawę z kąpielą? Którego kładziesz najpierw? Czy wszystko razem robisz?

Znalazłam kołyskę taka jak chce :) za 200 zł, normalna cena to 370-400 zł... Ale jest 60 km od Katowic :/ a z drugiej strony jedziemy dzisiaj do Rybńika a z Rybńika tam juz tylko 15 km... Zobaczymy w jakim humorze M wróci z przedszkola i sklepu ;)

Jeju a wy znowu a to o zarciu, a to o lodach. :rofl2: dzis mam zamiar ostatecznie sie objesc paczkami zeby miec ich dosyc na dluugi czas. A potem "zdrowsze odzywianie" :D

Serduszko zaciskaj nogi i nie daj sie ;) na kiedy masz termin, bo nie widze suwaczkow?

Dwa razy tej nocy snil mi sie porod. A potem połóg, bleee , nie dosc ze patrzy czlowiek na kalendarz, widzi ze czas ucieka, dookola czyta o pierwszych symptomach porodu, to mi jeszcze w nocy mozg obrazy o pologu serwuje. A ja sie chyba tego obawiam niz samego porodu...

Witam porannie.

Poł nocy nie spalam, brzuch zaczyna mnie pobolewac jak na okres. Może to sygnał zbliżającego się porodu. Pamiętam, że z Hanią na tydzień przed porodem tak mnie brzuch bolał. Muszę więc kupić w sobotę koszule do karmienia i tantum rose i spakować torbę.

reklama
Isia jest dobrze. Adas ladnie chodzi do przedszkola. Panie mowia!ze jest bardzo grzeczny a jak wraca to sie tak bawia ze soba jak nigdy ;). Wczoraj stwierdzilam,ze na codzien tego nie docenial i nie zauwazalam,bo jednak Kamil bez niego sie nudzi w domu :p. Co do kápieli i spania,wszystko od poczatku razem. Nie wyobrazam sobie zeby mialo to sie odbywac osobno :p.

Do góry