reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Serca nie macie tak o jedzeniu pisać....
A Bar to juz się w ogóle znęca nad nami wklejając zdjęcia.
Niby spalam ale czuje się jakbym nie spala. Starszy juz w szkole młodszy śpi jeszcze. Mnie brzuch na dole nadal boli. Za 4 h wizyta. Az sie boje.
Wiem ze nie tylko ja mam dzis wizytę wiec trzymam kciuki za wizytujace...
Isia Fanti chyba za bardzo o Was myślałam przed spaniem bo snilyscie mi się hehe :-) na jakimś weselu sie bawilysmy....
A Bar to juz się w ogóle znęca nad nami wklejając zdjęcia.
Niby spalam ale czuje się jakbym nie spala. Starszy juz w szkole młodszy śpi jeszcze. Mnie brzuch na dole nadal boli. Za 4 h wizyta. Az sie boje.
Wiem ze nie tylko ja mam dzis wizytę wiec trzymam kciuki za wizytujace...
Isia Fanti chyba za bardzo o Was myślałam przed spaniem bo snilyscie mi się hehe :-) na jakimś weselu sie bawilysmy....
Jeeeezu ile Wy piszecie! Pol godziny nadrabiania . Mloda a mnie wczoraj moj nakrecil na male co nieco i wcale nie zaluje. Z reszta od przyszlego tyg.juz sie nie bede bala i bedziemy szalec,bo to beda ostatnie podrygi bez gumek hehehe.
Volka, wlasnie a jak Twoi chłopcy? Bez problemu funkcjonują pojedynczo? Kloca sie jak juz wrócą do siebie i sa razem do wieczora?
Volka, a jak Ty masz rozwiązana sprawę z kąpielą? Którego kładziesz najpierw? Czy wszystko razem robisz?
Volka, a jak Ty masz rozwiązana sprawę z kąpielą? Którego kładziesz najpierw? Czy wszystko razem robisz?
Znalazłam kołyskę taka jak chce za 200 zł, normalna cena to 370-400 zł... Ale jest 60 km od Katowic :/ a z drugiej strony jedziemy dzisiaj do Rybńika a z Rybńika tam juz tylko 15 km... Zobaczymy w jakim humorze M wróci z przedszkola i sklepu
nailie
Jeju a wy znowu a to o zarciu, a to o lodach. dzis mam zamiar ostatecznie sie objesc paczkami zeby miec ich dosyc na dluugi czas. A potem "zdrowsze odzywianie"
Serduszko zaciskaj nogi i nie daj sie na kiedy masz termin, bo nie widze suwaczkow?
Dwa razy tej nocy snil mi sie porod. A potem połóg, bleee , nie dosc ze patrzy czlowiek na kalendarz, widzi ze czas ucieka, dookola czyta o pierwszych symptomach porodu, to mi jeszcze w nocy mozg obrazy o pologu serwuje. A ja sie chyba tego obawiam niz samego porodu...
Serduszko zaciskaj nogi i nie daj sie na kiedy masz termin, bo nie widze suwaczkow?
Dwa razy tej nocy snil mi sie porod. A potem połóg, bleee , nie dosc ze patrzy czlowiek na kalendarz, widzi ze czas ucieka, dookola czyta o pierwszych symptomach porodu, to mi jeszcze w nocy mozg obrazy o pologu serwuje. A ja sie chyba tego obawiam niz samego porodu...
chrobek
Witam porannie.
Poł nocy nie spalam, brzuch zaczyna mnie pobolewac jak na okres. Może to sygnał zbliżającego się porodu. Pamiętam, że z Hanią na tydzień przed porodem tak mnie brzuch bolał. Muszę więc kupić w sobotę koszule do karmienia i tantum rose i spakować torbę.
Poł nocy nie spalam, brzuch zaczyna mnie pobolewac jak na okres. Może to sygnał zbliżającego się porodu. Pamiętam, że z Hanią na tydzień przed porodem tak mnie brzuch bolał. Muszę więc kupić w sobotę koszule do karmienia i tantum rose i spakować torbę.
reklama
Isia jest dobrze. Adas ladnie chodzi do przedszkola. Panie mowia!ze jest bardzo grzeczny a jak wraca to sie tak bawia ze soba jak nigdy . Wczoraj stwierdzilam,ze na codzien tego nie docenial i nie zauwazalam,bo jednak Kamil bez niego sie nudzi w domu . Co do kápieli i spania,wszystko od poczatku razem. Nie wyobrazam sobie zeby mialo to sie odbywac osobno .