Potem castorama i młody sobie wybrał kolor farby Do swojego pokoju. Oczywiście my już dawno kolor wybraliśmy Ale Tak go ukręciłam że wybrał odpowiedni.
Piękne metody wychowawcze
Serduszko patrzę i Ty trafiłaś na lekarza ze specyficznym poczuciem humoru "pokroję Cię jako 6latka"... Chyba będziemy urządzać plebiscyt na najokrutniejszy tekst.... Kurde nie wiedziałam, że wizyta nawet u prywaciarza może zakończyć się o 22:00
Jakiś pracoholik...
Barbra przerażasz mnie, ja rozumiem zachcianka na frytki po 23:00, ale na gotowe/ mrożone co najwyżej. A Ty jeszcze ziemniaki o północy obierasz
manka terminy ważności na przyprawach itp. są to minimalne terminy trwałości "najlepiej spożyć przed"- nic by Ci się nie stało, bo to suche składniki. Nie wolno naginać terminów "należy spożyć do" np. przy surowym mięsie, nabiale.
młoda co do kuponów do Maka to ściągnij sobie aplikację o takiej nazwie. Będziesz miała niekończące się kupony
Lewusek proszę chłop Ci zaczął gniazdko wić
Isia wiesz co trochę szkoda mi tej Twojej kuzynki, napi...dala dla Ciebie jak głupia, a Ty na nią narzekasz
Wiadomo, że ma swoje życie i nie może wszystkiego pod Ciebie podporządkowywać. Ja z dalszej rodziny nawet nie mam kogo poprosić o jakąkolwiek pomoc, a Ty masz takową i nie doceniasz.... No chyba, że macie jakąś umowę na pracę w określonych godzinach i ustaloną stawkę, ale o tym nie wspominasz więc domniemam, że ona z czystej dobroci Ci pomaga.
Bursztynek zakupy o 2 w nocy
??? Macie makro całodobowe?? Rozwalacie mnie. Wszystkie takie ociężałe, zniechęcone, piszą że ledwo z kanapy wstają... A jak przyjdzie co do czego to zamiast spać i odpoczywać to w środku nocy szopingi uskuteczniają, albo ziemniaki obierają
Dobra nadrobiłam ponad 10 str nocnych i nadrannych postów, idę pod prysznic i biorę się za torto-tartę urodzinową dla mojego dzisiejszego 4-latka
To straszne, bo jak wybija ta data to ja wyrodna matka zamiast z rozrzewnieniem wspominać ten wspaniały dzień narodzin, to wspominam głównie traumę porodu