reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia kapiemy ich ok.19 30. Potem kolacja i ok.20 30 juz sa w lozkach. Nie mam planu jak to bedzie jak bedzie dzidzia. Wszystko wyjdzie w praniu ;). Haha Bursztynek no przeraza mnie to coraz bardziej :p. Najgorzej jak maz bedzie na nocce,bo oni przychodza do nas w nocy i mam nadzieje,ze mi go nie beda budzic. Tak to pojda do taty,ale jak on bedzie na nocce to bedzie gorzej.

Ooo a moj Kamil juz stęka,ze sie nudzi bez Adama :p. Jutro z nim na kontrole pojade i zobacxymy co powie lekarz,kiedy bedzie mogl wrocic do przedszkola,ale powiem Wam!ze jak slysze teraz o tej grypie to juz sie boje go puszczac,bo po antybiotyku oslabiony :(

Mi lekarz kazał ograniczać wizyty z przedszkolakami właśnie przez to że często łapią infekcje a on nie chce żebym teraz coś zalapala więc chrzesnicy na razie nie odwiedzenia :( a miała teraz urodziny ale chyba mi to wybaczy :) ma 2 latka :D

Hihi dziewczyny, człowiek czyta Was po nocy a tu ślinka cieknie... Szczególnie te frytki mnie rozwaliły! :)

Mój kochany wczoraj w czasie przytulania powiedział, że od tyłu to wogóle nie widać, że w ciąży jestem heheh
Takie komplementy to ja mogę przyjmować! ;)

A tak na poważnie to osiagnełam już pułap 72kg... Strasznie nie chcę przekroczyć tych 75kg a tu jeszcze 6 tyg....

Serduszko, ściskaj nogi! ;)

Fanti, Isia dzielne jesteście z tym remontem - ja bym chyba ocipiała! Dla mnie mój codzienny chlewik to czasem rzecz nie do ogarnięcia :)

Bursztynek hihi nie ma to jak hormony...

Cień dasz radę. Kto jak nie Ty!

Kciuki za wizyty!

Potem castorama i młody sobie wybrał kolor farby Do swojego pokoju. Oczywiście my już dawno kolor wybraliśmy Ale Tak go ukręciłam że wybrał odpowiedni.

Piękne metody wychowawcze :laugh2::laugh2::laugh2:

Serduszko patrzę i Ty trafiłaś na lekarza ze specyficznym poczuciem humoru "pokroję Cię jako 6latka"... Chyba będziemy urządzać plebiscyt na najokrutniejszy tekst.... Kurde nie wiedziałam, że wizyta nawet u prywaciarza może zakończyć się o 22:00 :szok: Jakiś pracoholik...
Barbra przerażasz mnie, ja rozumiem zachcianka na frytki po 23:00, ale na gotowe/ mrożone co najwyżej. A Ty jeszcze ziemniaki o północy obierasz :szok:

manka terminy ważności na przyprawach itp. są to minimalne terminy trwałości "najlepiej spożyć przed"- nic by Ci się nie stało, bo to suche składniki. Nie wolno naginać terminów "należy spożyć do" np. przy surowym mięsie, nabiale.

młoda co do kuponów do Maka to ściągnij sobie aplikację o takiej nazwie. Będziesz miała niekończące się kupony :laugh2:
Lewusek proszę chłop Ci zaczął gniazdko wić :laugh2:
Isia wiesz co trochę szkoda mi tej Twojej kuzynki, napi...dala dla Ciebie jak głupia, a Ty na nią narzekasz :dry:Wiadomo, że ma swoje życie i nie może wszystkiego pod Ciebie podporządkowywać. Ja z dalszej rodziny nawet nie mam kogo poprosić o jakąkolwiek pomoc, a Ty masz takową i nie doceniasz.... No chyba, że macie jakąś umowę na pracę w określonych godzinach i ustaloną stawkę, ale o tym nie wspominasz więc domniemam, że ona z czystej dobroci Ci pomaga.

Bursztynek zakupy o 2 w nocy :szok:??? Macie makro całodobowe?? Rozwalacie mnie. Wszystkie takie ociężałe, zniechęcone, piszą że ledwo z kanapy wstają... A jak przyjdzie co do czego to zamiast spać i odpoczywać to w środku nocy szopingi uskuteczniają, albo ziemniaki obierają :-p

Dobra nadrobiłam ponad 10 str nocnych i nadrannych postów, idę pod prysznic i biorę się za torto-tartę urodzinową dla mojego dzisiejszego 4-latka ;-) ;)To straszne, bo jak wybija ta data to ja wyrodna matka zamiast z rozrzewnieniem wspominać ten wspaniały dzień narodzin, to wspominam głównie traumę porodu :dry:

Arusiowa dużo całusków urodzinowych dla synka :*
Takie metody najlepiej się sprawdzają na mężczyznach- nawet nasza przyszła pani psycholog je poleca ;)
Jeszcze trochę i zapomnisz o traumie porodu. Ja pierwsze kilka urodzi Oliwiera przeżywałam poród Ale jeszcze bardziej że mąż mi zamiast kwiatów do szpitala arbuza w grudniu przyniósł. Teraz w ogóle o tym nie myślę i mężowi nie wypominam ale tylko w ten dzień ;)

Bursztynek zakupy o 2 w nocy :szok:??? Macie makro całodobowe?? Rozwalacie mnie. Wszystkie takie ociężałe, zniechęcone, piszą że ledwo z kanapy wstają... A jak przyjdzie co do czego to zamiast spać i odpoczywać to w środku nocy szopingi uskuteczniają, albo ziemniaki obierają :-p

A i owszem. 24/7 :) i wypraszam sobie:p ja ani razu nie napisalam, ze jestem ociezala czy mam jakiekolwiek problemy z poruszaniem sie [emoji16] wrecz przeciwnie :) zmeczenie u mnie wychodzi jedynie po bardzo aktywnym dniu:)

Co do ilosci Grzeskow. Jest tam ich 32. Niby duzo. Ale jak sie zaczyna jesc to szybko ubywa. Tym bardziej, ze my uwielbiamy wcinac slodycze w stodku nocy inpopijac albo zimnym mlekiem albo kakao [emoji7][emoji16] wiec mysle ze na tydzien beda :)

Arusiowa sto lat dla Twojego czterolatka!! Wyprawiacie urodzinki czy tak rodzinnie?
Tez miałam dylemat jak zrobić urodzinki córce kiedy ona ma ur 22.02 a ja termin mam 24.02 i Arczi może przyjść na świat w każdej chwili. Ona chciała dużą imprezkę na"kulkach" że tak to nazwę. Ale po rozmowach doszliśmy do konsusu i zamiast robić dużej imprezy kupimy jej jakiś porządny prezent. A na urodzinach nasza famila moja mama i jej 2 przyjaciółki. Teraz zastanawiam się kiedy to zrobię? ?
Fanti Twoj mąż to ma pomysły

reklama
Do góry