reklama
asieńkakk
Fanka BB :)
Ahaha Fanti no to mnie przyłapałaś nie no od takich lodów to bym się nie bała, że przytyję! mój chrapie obok dawno, jakby zobaczył że wpieprzam o tej porze to by znów gadał, że grubas jestem
clodi
Co wchodzę na forum to mi w brzuchu burczy, chyba jednak do rana nie wytrzymam z tymi pączkami.
Asieńka kilo w tą czy w tą nikt nie zauważy a to już końcówka więc trzeba kożystać
Asieńka kilo w tą czy w tą nikt nie zauważy a to już końcówka więc trzeba kożystać
asieńkakk
Ano fakt bo potem ścisła dieta przy kp...
asieńkakk
Gdybym miała teraz pączki to by nie dożyły do rana rozważam napad na biedronkę po drugiej stronie ulicy, Bursztynek, dołączasz się?
clodi
Asieńka może nie ścisła bo większość można jeść, a zakazane w małych ilościach
clodi
Bar Ty tak potrafisz człowieka rozweselić, mnie to nigdy noga na okres nie bolała
asieńkakk
Trzeba próbować zasnąć, Dobranocka
reklama
Lewusek
Hejka dziewczyny .Juz mnie brzuch z rana boli ze smiechu i glodu.Paczki , frytki i "LODY" hi hi
Fajnie wesolo sie dzien zaczyna .
Moj do pracy poszedl a my z Pusikiem spimy tzn ona spi a ja czytam forum. Moj tez cos ostatnio przestawia wszystko w domku , kupil wieszak na tv i będzie dzis wiercil.Przestawiac meble chce w salonie .A ja mam lenia ...nic mi sie nie chce .
Po ostatniej wizycie mam stresa troche ale co zrobic trzeba czekac do 18go na usg 3d
Fajnie wesolo sie dzien zaczyna .
Moj do pracy poszedl a my z Pusikiem spimy tzn ona spi a ja czytam forum. Moj tez cos ostatnio przestawia wszystko w domku , kupil wieszak na tv i będzie dzis wiercil.Przestawiac meble chce w salonie .A ja mam lenia ...nic mi sie nie chce .
Po ostatniej wizycie mam stresa troche ale co zrobic trzeba czekac do 18go na usg 3d