reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dzień dobry :) M przyjechał o 21 godz a o 22 już spalismy smacznie ☺ budziłam się kilka razy na siku ale ani razu nie wzięłam tel do ręki i obudziłam się o 6 wyspana oł jeeeeeeee

Fanti chciałam zobaczyć czy zauważysz brak mnie
Barbra my dzisiaj też będziemy mieli takie frytki na obiad... mam smaka ;)
MlodaMama mnie by się nie chciało jechać do Donalda... podziwiam ❤
Sarna kciuki za dobrą pozycję Małego :)
Manka, a Ty dalej sue nie przestawilas ze spaniem? Kobieto staraj się przestawić bo jak będzie Aleks to będzie Ci ciężko...
Asienka no to remont do przodu idzie :)
LilithGoth gdzie jesteś? Widziałam na lutowkach, że paczka z Anglii przyszła a u nas to się nie chwalisz ;)
Lewusek, a Ty co taka milcząca od wczoraj?
Cocosh ucałuj Michała od nas!!!! Jakbyś potrzebowała pomocy to wiesz... z Katowic do Krakowa nie jest daleko a tym bardziej najdroższą autostradą świata ;) w razie czego przybędę!
Serduszko, kobieto ile Ty masz w sobie siły.... te Twoje pokłady energii ❤ Trzymam kciuki za nogi razem, mam nadzieję że już się lepiej czujesz!!!

reklama
A mnie zawsze wtedy wiedziałam że za 1 lub 2 będzie okres :)
Ja już na nogach i po śniadaniu ale pewnie z godz drzemki jeszcze zaliczenia :)

Kuzynka przyjechała o godz 17... miała być z samego rana :/ wkurzylam się i powiedziałam jej co myślę...
Wczoraj zrobiła mi tylko spizarke gdzie trzymamy buty i to na takiej zasadzie, że przejrzałysmy to do wyrzucenia a dzisiaj ma tam układać i myć półki i podłogę. Siedziałam tam z na chyba godzinę, zimno było jak diabli bo nie mamy tam ogrzewania i już zaczyna mi się katar.... ehhhhhh wiedziałam, że tak będzie :/ dzisiaj kuzynka podobno.... ma być o 9 i ma mi zrobić dwie spizarki, kuchnie i może piwnice. Jutro dwie łazienki...
M jest pod prysznicem, zaswiecil sobie już światło w pokoju zabaw- normalnie zdziwie się jak pójdzie od razu malować hihi
Mnie znowu brzuch zaczyna boleć jak na okres. Niby nie bardzo ale trochę.
Wizyta jutro przed 8 rano, tzn samo usg w szpitalu bo chce być pewna co do tych wód plodowych... najgorsze jest to, że moja lekarka wyjeżdża w następną sobotę na narty :/ i wraca 22 lutego do pracy ehhhhh ciekawe co powie mi jutro: czy czekamy do 22 czy tniemy się w poniedziałek 8 lutego... W każdym razie przed jej pójściem na urlop znowu poproszę o usg... najlepiej w czwartek, żeby w razie czego w pt mnie pokroila ;)

No jakoś tak się trafiło wstalam żeby mojemu wspomnieć o kluczach z auta bo chce po paczki pojechać bo mam kawałek a nie chce przesadzac ale oczywiście na początek usłyszała że nie potrzebne będę wychodzić on może mi kupic- no tak może ale muszę poczekać na te paczki do 18 lub 19 o ile wtedy cokolwiek jeszcze gdzieś dostanie wrrrr :(
Mała sprzeczka :( ja muszę już trochę się ruszać bo mój kręgosłup nie daje rady powoli 2 miechy leżenia siły urodzić nie będę miała potem

Dziewczyny noc jest od spania a wy piszecie. Ja zasypiam po 22 jak kamień, budzę się po północy jak mąż wtaca z pracy i ide dalej spać

reklama
M jedzie z Zuzka do przedszkola i ma kupić paczki ale tylko dla siebie. Moim zdaniem teraz i tak będą z nocy albo z dnia wczorajszego...
Ja chcę wieczorem jechać do Katowic do paczkarni bo tam pieką ciągle gorące :) nawet kolejka mi nie będzie przeszkadzać bo mam zamiar skorzystać z mojego brzuszka hihi

Do góry