Dzień dobry M przyjechał o 21 godz a o 22 już spalismy smacznie ☺ budziłam się kilka razy na siku ale ani razu nie wzięłam tel do ręki i obudziłam się o 6 wyspana oł jeeeeeeee
Fanti chciałam zobaczyć czy zauważysz brak mnie
Barbra my dzisiaj też będziemy mieli takie frytki na obiad... mam smaka
MlodaMama mnie by się nie chciało jechać do Donalda... podziwiam ❤
Sarna kciuki za dobrą pozycję Małego
Manka, a Ty dalej sue nie przestawilas ze spaniem? Kobieto staraj się przestawić bo jak będzie Aleks to będzie Ci ciężko...
Asienka no to remont do przodu idzie
LilithGoth gdzie jesteś? Widziałam na lutowkach, że paczka z Anglii przyszła a u nas to się nie chwalisz
Lewusek, a Ty co taka milcząca od wczoraj?
Cocosh ucałuj Michała od nas!!!! Jakbyś potrzebowała pomocy to wiesz... z Katowic do Krakowa nie jest daleko a tym bardziej najdroższą autostradą świata w razie czego przybędę!
Serduszko, kobieto ile Ty masz w sobie siły.... te Twoje pokłady energii ❤ Trzymam kciuki za nogi razem, mam nadzieję że już się lepiej czujesz!!!
Fanti chciałam zobaczyć czy zauważysz brak mnie
Barbra my dzisiaj też będziemy mieli takie frytki na obiad... mam smaka
MlodaMama mnie by się nie chciało jechać do Donalda... podziwiam ❤
Sarna kciuki za dobrą pozycję Małego
Manka, a Ty dalej sue nie przestawilas ze spaniem? Kobieto staraj się przestawić bo jak będzie Aleks to będzie Ci ciężko...
Asienka no to remont do przodu idzie
LilithGoth gdzie jesteś? Widziałam na lutowkach, że paczka z Anglii przyszła a u nas to się nie chwalisz
Lewusek, a Ty co taka milcząca od wczoraj?
Cocosh ucałuj Michała od nas!!!! Jakbyś potrzebowała pomocy to wiesz... z Katowic do Krakowa nie jest daleko a tym bardziej najdroższą autostradą świata w razie czego przybędę!
Serduszko, kobieto ile Ty masz w sobie siły.... te Twoje pokłady energii ❤ Trzymam kciuki za nogi razem, mam nadzieję że już się lepiej czujesz!!!