reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Serduszko ja go nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam swojego a M musi zaraz malować pokój więc zrób sobie z nim co chcesz y tylko do Katowic go nie wysyłaj!!!!!!
Dzwoniła kuzynka, że zaraz ma być.... zobaczymy hihi
Co do kołyski to mówię tak do M.... część tata, to ja Bartek :) wiem jak zarobić 50 zł....
M wykazał zainteresowanie ;)
Tylko musisz mi pożyczyć 200 na jakieś 5 miesięcy hihi
M powiedział, że nie robi interesów takich bo on narazie inwestuje w matkę, w studia i szkolenia bo to też miało przynosić dochód a narazie nie zobaczył ani grosza z tego tytułu na koncie i zaczął się śmiać :)
Więc Bartek mówi do niego: tata ale nie możesz mi podcinac skrzydeł jak chce zarobić pierwsze pieniądze hihi

W każdym razie M poszedł do toalety, a ja mam mu pokazać tą kolyske na olx... hihi oł jeeeeeeeeee
A cena jest niezła bo używki chodzą po 250 zł nawet a ta jest za 200... może uda mi się ją potem sprzedać za 250 ; ) albo nawet za 200 to i tak wyjdę na zero...

Volka a o której kapiesz chłopców i o której chodzą spać? I kogo będziesz kapala najpierw i o której? Jaki masz plan?

Czesc dziewczyny! :) kazda ma kopniaka! Za Mc, frytki i paczki po nocach!!! Jak Asienka pisalas czy przylaczam sie do napadu na biedre to juz bylam tak wkurzona, ze ja nic dobrego nie mam, ze kazalam sie najdrozszemu ubierac i o 2 w nocy bylismy w MAKRO. Paczki nie byly zniewalajace ale za to kupilismy mi caly karton grzeskow mega o smaku toffi [emoji16] do tego skorzystalismh i kupilismy zgrzewke mleka, wody itd... :) zaraz sniadanie i wysylam Bartosza do cukiernii [emoji16] ciekawe czy beda gdzies paczki ale bez nadzienia...

ImageUploadedByForum BabyBoom1454574127.854352.jpg

Isia pochwal sie o jakiej kolysce marzylas! :) mam nadzieje, ze maz w dobrym humorze wstal :)

Serduszko! Dzielna jestes!!! Dacie rade:) ale lenia nie przejme bo ide konczyc porzadki w domu. Isia z Cocosh zdj sie domagaja to musze spiac dupencje. :)

Tak wlasnie zdalam sobie sprawe, ze Ty Volka tez ostra jazde bedziesz miala! Blizniaki i maluszek... Dobrze, ze chlopcy we dwoje potrafia sie soba zajac. Jaaaa podziwiam za odwage. Tak jak i Serduszko [emoji16]

Ja wczoraj wieczorem dostalam jakas duza dawke hormonow i mi od j ebalo... Nazwalam najdrozszego, ktory pisal z predkoscia swiatla z jakas kolezanka e-ku r wą... Zaczela sie klotnia... I nagle zamiast zlosci u mnie pojawil sie smutek i zal, ze jestem gruba, brzydka i zapewne szuka sobie innej... 2 godz ryczalam... Po prysznicu dopiero mi przeszlo.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454574127.854352.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454574127.854352.jpg
    137,3 KB · Wyświetleń: 96
Serduszko napisz jak po wizycie.

Barbra podziwiam, że chce Ci się robić frytki o takiej godzinie ;)

Asienka śliczna sukienka :)

Szybkiego końca remontów Wam życzę :) my w niedzielę porządkujemy piwnicę. Ja będę dyrygować :)

Pączki na dziś już kupione :D dziś szkoła rodzenia mnie czeka. Ma być o noworodku i nauka chustowania :)

Dzień dobry. Ja już po jednym pączku i zabieram się za robienie śniadania.
Mąż jeszcze śpi bo wczoraj do późna robił kompa mojej koleżance. Pewnie ok 3 się położył.
Dziś wyprowadzamy młodego pokój i do niedzieli ponoć ma być skończony. Mam taką nadzieję, potem tylko ogólne sprzątanie domu i mogę brać się za pranie ciuszków i ponoć w przyszłym tygodniu łóżeczko ma mąż skręcać. Eh plany. Oby chociaż pierwsza część się udała.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, serduszko nie daj się jeszcze położyć.
Isia Ty to chodzisz spać z kurczakami a ja tu nocami tęsknię za Tobą.
Bursztynek ja też czekam na zdjęcia.
A co do czucia się mało atrakcyjną to dawaj zdjęcia na odpowiedni wątek. zobaczysz jak Cię dziewczyny podniosą na duchu. Mi było tak miło czytać te wszystkie mile słowa że mimo wielo miesięcznego postanowienia o tajemnicy dałam swoje zdjęcie na Facebooku.

Witam sie z rana.
Dziewczyny jakie Wy macie tematy w nocy ;) jedzenie :) Ja kurcze staram sie ograniczac bo waga skacze :/

Ja sie jednak na dzis zapisalam do lekarza ,dusi mnie jak diabli,az mnie w plecach łupało wczoraj,raz wstalam to tak mnie siekło ze musialam usiasc :(
Na 11.50 ide .A jeszcze dzis zebranie w przedszkolu ale to meza posle bo nie mam sily...Jeszcze tetno szaleje,az sie boje wizyty za tydzien u kardiologa...

Serduszko badz dzielna,wszystko bedzie dobrze,bylebys wytrzymala te pare dni jeszcze,,,

A ja mam ostatnio takie dziwne mysli.Czy sobie poradze z malutka ,z obowiazkami w domu.Ze jednak to jest wywrot kolejny w zyciu.Mam mieszane uczucia...

reklama
Bursztynek korzystaj z przywilejow ciezarnej bo nie długo się skoncza ulgi dla nas ale Grzeskow!!! na ile Wam starczy? No Isia koniecznie wrzuc fotke!!! Co to za kołyska skoro używana za tyle chodzi?? Chrobek wrzucisz jeszcze raz przepis na te pączki? ?

Do góry