reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Barbra bawaria jabłkowa? A idź Ty to nic wspólnego z piwem nie ma :dry:Płacisz jakieś 3,5-4,0 zł za 0,2 l jabłkowej oranżady. Ja przy chcicy na piwo serwuję sobie lecha free z sokiem :-pIdealnie naśladuje prawdziwe piwo, tak wiem grzeszę bo to zawiera alkohol do 0,5 % :surprised:

Moje dziecko znow ma glowe u gory ale generalnie od wczoraj jest o wiele bardziej aktywne. Myslicie!ze juz sie na cos szykuje? :p

Jak odżywia się kobieta W ciąży na noc?

85bf1c616b0f292b764fa357230d44ef.jpg

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Mi chyba nastrój powoli wraca coś czuje że dzidzia sie troszku przekręcił bo dzisiaj już bez kul sie obeszło i nawet tak nie boli jak chodzę. Mąż jutro na 7 do pracy do 22 i już zaopatrzył mnie w pączki, stwierdził że 6 wystarczy ale muszę sie z synem podzielić a to chodzący przewód pokarmowy.
Lubię Was czytać przynajmniej weselej na duszy sie robi.
Ja już pod kołderką, melisa zaparzona i mogę czekać na przypływ chęci na sen, mam nadzieje że nie zejdzie mi do 3 jak dzisiejszej nocy

Młoda całe szczęście nie zrobiłaś zdjęcia zawartości bo bym telefon pogryzła, przez to siedzenie w domu o maku tylko mogę pomarzyć

Cześć Dziewczyny:-) :) Czytam Was codziennie, ale jakoś brakuje weny na pisanie. U mnie mąż też wziął się za robotę- przygotowuje 2 pokoje pod wylewki- podobno mają być w sobotę. Ja uwierzę jak zobaczę, bo już od listopada o nie proszę:oo2: Może w końcu uda się zrobić pokoik dla synka.
Jutro wybieram się do mamy, bo ma piec pączusie- coś czuję, że w jeden dzień przytyję więcej niż przez cały tydzień;-) ;)

Mloda mama nic mi nie mow o zdrowym odzywianiu, ja w tej ciazy moglabym sie zywic tylko pizza i pączkami, popijajac sokiem pomaranczowym na zmiane z colą:sorry: na nic innego zazwyczaj nie mam ochoty, i co tu zrobic :(

Juana ja tez nie przepadalam za pączkami, teraz mam jakas ogromną fazę :O. Az strach na wage wejsc :D

Ja robilam faworki z przepisu z bloga moje wypieki i juz ich nie ma :sorry: w ogole nie ma rzeczy ktora by mi nie wyszla jak robie cokolwieg wg tamtych przepisow

reklama
Witam się wieczorową porą... Nie dam Was dziewczyny nadrobić ..zawalili mnie z roboty papierami, za dwa tyg cesarka, więc muszę ogarnąć to. Poza tym dziś byliśmy oddać auto zastępcze, też pól dnia zleciało na jeżdżeniu. Jutro po wyniki i na zakupy. W sobotę urodziny siostry córki... i tak ciągle coś...
Dziś jak jechałam to mała prawie kierownice okopywała, tak szalała że myślałam że nie dojadę do celu:)
Poza tym to pojawiły mi się rozstępy na brzuchu ledwo widoczne ale jednak, buuuu...

Do góry