reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti widze wigilia dzisiaj. Ja też mam pączusie biedronkowe pewnie jak o 2 nie będę jeszcze spała to sie skuszę na jednego, reszta na jutro

reklama
Nie nadrobię... Mam dość dzisiejszego dnia... Niecala godzinę temu wróciłam od neurologa... Siedzialam tam od 18:40. Do gabinetu weszłam o 21:20... Zanim go zbadala wypytala o wszystko wypisala zaświadczenie skierowanie na badania, recepty na leki tak przed 22 wyszłam od niej. Dobrze ze koleżanka nas odwiozla do domu bo po poludniu zauwazylam ze czop mi popuszcza. A tam skurcze mi troche dokuczaly. Teraz boli jak na @ ale i plecy w dole tez. Ale póki co skurcze minely same wiec klade się spać z nadzieja ze skurcze nie wrócą ze zdwojona sila.

Serduszko dasz radę bo kto jak nie Ty? Będę to ciągle powtarzać bo tak dzielnej kobiety jak Ty jeszcze nie spotkałam. Nawet jeśli dzidzia dziś chce już wyjść to i tak dasz radę. Jednak potrzymamy za Ciebie kciuki żeby udało się jak najdłużej być w dwupaku :)

reklama
Asienka ja już dawno zauważyłam że jak jestem z mężem kręce się Koło niego to lepiej mu idzie. Z reszta on sam to mówi że wtedy mu się chce.

Do góry