reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja się ubieram i zaraz jedziemy :)
A co do stanikow to ja nie mam i mam z tym problem więc nie wiem kiedy kupie:(
A co do śluzu to się nie wypowiem bo przez krążek jest więcej śluzu a po nocy wycieka mi tabletka więc u mnie to się unormuje chyba dopiero jak mi go wyciagna mam nadzieję :)

reklama
Ja na słodycze to zawsze musialam mieć ochotę mało ich jadlam a w ciąży a szczególnie teraz pod koniec pochłaniania słodycze jak oszalała :)

Jednak udało sie mamie namówic mnie na inna suknie co sądzicie o tej ? oczywiscie musicie sobie wyobrazic w niej mnie - ponoc rozmiar 46 :szok: ale chyba suknioślubny bo sie przeraziłam

Załączniki

• Przechwytywanie.JPG
    Przechwytywanie.JPG
    31,8 KB · Wyświetleń: 62
Kamila piękna suknia mi sie bardzo podoba.

Wczoraj wlaczylam pierwsza pralke dla małej i poprasowalam dzisiaj kolejna a jutro poprasuje ;)
Prasowalam na siedząco i momentami niewiem czemu ale az mi sie slabo robilo ... ;( tez mi sie wydaje ze mam wiecej tego sluzu i bardziej wodnisty wizyta dopiero 10 wiec siedze i czekam ;/

kamila- śliczna :)

Ja dzisiaj zjadłam pół paczki prażynek i odechciało mi się słodkiego, lekka zgaga i ból żołądka zadecydował za mnie. Jutro mam pobieranie krwi, na szczęście ostatnie- potem pójdę na małe zakupy spożywcze i będę z Emilką pączki robić, lane z serków homogenizowanych.
Śluzu u mnie bez zmian, najgorzej rano bo dużo, potem w miarę.
Mała dzisiaj szaleje, brzuch faluje od 2h. I wbija się boleśnie.

Ja właśnie trochę ogarnęłam mieszkanie, ale rylko troche ;)

Za dwie godzinki jak Ola zaśnie, biorę się za prasowanie ostatniej partii dziecięcych ciuszków...

Strasznie mnie dziś ciagnie skóra na brzuchu - normalnie mam wrażenie, że zaraz pęknie.

Młoda mama, może kup sobie dla świętego spokoju takie paski w aptece dzięki którym sprawdzisz sobie na bieżąco czy to wody :)

Mloda ja tez mam duzo sluzu. Dwie wkladki dziennie ida,ale ja juz tak mam ze dwa mies. Bar bra super!ze wszystko dobrze. Fanti uwazaj na siebie przy tym sprzataniu. Isia nie urodzisz za tydzien,dzidzia posiedzi jeszcze cos czuje ;). A ja bylam na kawce i mcflurry z kolezanka. Jak dobrze wyjsc do ludzi. Juz tak dawno nigdzie nie bylam. Kamila ta sukienka tez jest bardzo ladna. Izik daj przepis na te pączki ;).

Uff skończyłam do konca ogarniac pokój dziewczynek.Zostało teraz już tylko poukładać ubranka w szafie,ale to juz sama przyjemność. Dzisiaj jeszcze posprzatalam sypialnie tak na pucus glancus, przenieśliśmy już przewijak, zostanie jedynie rozlozyc kolyske czy lozeczko ale to najpierw muszę kupić bo jeszcze się niezdecydowalam☺
Teraz co prawda padam ale w końcu jestem zadowolona.A jutro pokoj synka,ale to nie wiem czy jeden dzień wystarczy

Nailie to mnie pocieszylas,ludzilam się ze po ciąży może ta nietolerancja mi minie...
Kamila sliczna sukienka,sama bym podobna wybrala☺
Młoda Mama może rzeczywiscie sproboj kupić te paseczki w aptece,na pewno będziesz spokojniejsza☺

reklama
A ja nie mam wcale śluzu, więc nawet wkładek nie noszę :)
Zaraz pęknę, Mąż odebrał mnie ze szkoły rodzenia i zabrał do restauracji. Teraz ledwo się ruszam. Dają bardzo duże porcje. Ja wzięłam sobie fileta duszonego w sobie koperkowym z ziemniakami i surówkami. Mniaaammm. :-) :):-) :):-) :)

Do góry