reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

U mnie masakra właściciele w pokoju maja szafę z 2 witrynami szklanymi i właśnie teraz jedną była poluzowana i spadła zaraz koło mnie :( mój przerażony ja też na szczęście jest ok teściu przyszedł chce ta drugą jakoś zabezpieczyć ta co spadła poszli wyrzucić jutro mam zamiar napisać do tych właścicieli i zdjęcie im wysłać bo ją mogę wstawić czy tam naprawić to ale na ich koszt prawie mi to krzywdę zrobiło :(

reklama
Arusiowa- jest tez klasyczna bawaria 0,33 za ok 3,2-3,5 zl. Smakuje identycznie jak zwykle jasne piwo i jest 0,0% :) ja goraco polecam. Sama zasiadam do takowej :)

ImageUploadedByForum BabyBoom1454536012.188329.jpg

Bar- dobrze, ze nic Ci sie nie stalo [emoji8]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454536012.188329.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454536012.188329.jpg
    97,6 KB · Wyświetleń: 92
Co do kotów, to u mnie dziś ekipa montowała szklana barierkę i kończyli układać schody. Moja kotka nie zauważyła nowowstawionej barierki i raz ostro sie w nią uderzyła w biegu. Nic jej sie nie stało, oczywiście. Ale pózniej juz cała szybę oblizala swoim pyszczkiem :D
Moze chciała mi pomoc w myciu tego szkła :D

Fanti to w ogole sie opierdziela ostatnio z pisaniem... Nic tylko remont, remont i remont ;)
Oj tam zaraz opierdziela się. Nadrabiam nocą. ;)

Fanti dalej podlogi szoruje. Kochana bo jeszcze urodzisz w pierwszej polowie lutego
Dzis tylko okno umylam. Podlogi juz czyste ze jesc z nich mozna ;)

Isia mocno mocno trzymam kciuki a ty pij dużo bo ja dużo pije i ilość wód jest cały czas dobra
Kochana Ty dużo jesz a nie pijesz. Pomyliło Ci się coś.

Jednak udało sie mamie namówic mnie na inna suknie co sądzicie o tej ? oczywiscie musicie sobie wyobrazic w niej mnie - ponoc rozmiar 46 :szok: ale chyba suknioślubny bo sie przeraziłam

No i ta sukienka jest cudna. Jak pokazałam twoja poprzednią sukienkę mężowi z pytaniem co o niej myśli i czytając mu co twój tato powiedział skomentował to mniej więcej tak. Każdy ojciec chce dla swojej córeczki wszystkiego co najładniejsze a Ty masz jeszcze reprezentować jego rodzinę i jego samego na tym ślubie więc ma prawo jako facet wyrazić zdanie i powinno mu się podobać w co jego córka będzie ubrana z tak ważny dzień.
A ta sukienka myślę że spodoba się nawet twojemu tacie.

A Fanti sie nie odzywa pewnie dalej na kolanach sleczy!!!??
Ale tylko do tyłu chodzę na nich ;)

Fanti wessal remont :D
Oj tam zaraz Wessal.

A poważnie to nie miałam dziś na nic czasu.
Pojechałam zdjąć ten holter dziś i Pani od razu Mnie do kardiologa wysłała. Jak mówiłam olal Mnie. Stwierdził że wszystko ok i on nie wie po co ja w ogóle biorę te leki na nadciśnienie.

Potem castorama i młody sobie wybrał kolor farby Do swojego pokoju. Oczywiście my już dawno kolor wybraliśmy Ale Tak go ukręciłam że wybrał odpowiedni.
Poza Tym jakby tego że mamy remont bylo mało to jeszcze padła bateria wannowa i Tak Kapiąc całą noc zalała nam piwnice. Dobrze że na pasterze mieszkam.
Więc Nowy wydatek musiałam kupić baterie. A żeby było do kompletu to jeszcze umywalkowa.
Potem młodego na muzykę zawiózłam w między czasie na pocztę nadać przesyłkę odebRać młodego i po kompa do sklepu. A Pan mi w sklepie mówi jeszcze że jeśli chcę zapłacić kartą za ten komputer to 17 zł więcej muszę zapłacić. I znów musiałam iść do bankomatu kawałek także jak wróciłam to nogi mi w D wchodzą.
Ale zdążyłam już nieco ogarnąć po remoncie, wyprasować firanki i powiesić I leżę .

A na deser mam to
Było pełne Ale już nieco zjedliśmy :p

Załączniki

• 1454537040020.jpg
    1454537040020.jpg
    74 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry