reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Barbra bawaria jabłkowa? A idź Ty to nic wspólnego z piwem nie ma :dry:Płacisz jakieś 3,5-4,0 zł za 0,2 l jabłkowej oranżady. Ja przy chcicy na piwo serwuję sobie lecha free z sokiem :-pIdealnie naśladuje prawdziwe piwo, tak wiem grzeszę bo to zawiera alkohol do 0,5 % :surprised:

Moje dziecko znow ma glowe u gory ale generalnie od wczoraj jest o wiele bardziej aktywne. Myslicie!ze juz sie na cos szykuje? :p

Jak odżywia się kobieta W ciąży na noc?

85bf1c616b0f292b764fa357230d44ef.jpg

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Mi chyba nastrój powoli wraca coś czuje że dzidzia sie troszku przekręcił bo dzisiaj już bez kul sie obeszło i nawet tak nie boli jak chodzę. Mąż jutro na 7 do pracy do 22 i już zaopatrzył mnie w pączki, stwierdził że 6 wystarczy ale muszę sie z synem podzielić a to chodzący przewód pokarmowy.
Lubię Was czytać przynajmniej weselej na duszy sie robi.
Ja już pod kołderką, melisa zaparzona i mogę czekać na przypływ chęci na sen, mam nadzieje że nie zejdzie mi do 3 jak dzisiejszej nocy

Młoda całe szczęście nie zrobiłaś zdjęcia zawartości bo bym telefon pogryzła, przez to siedzenie w domu o maku tylko mogę pomarzyć

Cześć Dziewczyny:-) :) Czytam Was codziennie, ale jakoś brakuje weny na pisanie. U mnie mąż też wziął się za robotę- przygotowuje 2 pokoje pod wylewki- podobno mają być w sobotę. Ja uwierzę jak zobaczę, bo już od listopada o nie proszę:oo2: Może w końcu uda się zrobić pokoik dla synka.
Jutro wybieram się do mamy, bo ma piec pączusie- coś czuję, że w jeden dzień przytyję więcej niż przez cały tydzień;-) ;)

Mloda mama nic mi nie mow o zdrowym odzywianiu, ja w tej ciazy moglabym sie zywic tylko pizza i pączkami, popijajac sokiem pomaranczowym na zmiane z colą:sorry: na nic innego zazwyczaj nie mam ochoty, i co tu zrobic :(

Juana ja tez nie przepadalam za pączkami, teraz mam jakas ogromną fazę :O. Az strach na wage wejsc :D

Ja robilam faworki z przepisu z bloga moje wypieki i juz ich nie ma :sorry: w ogole nie ma rzeczy ktora by mi nie wyszla jak robie cokolwieg wg tamtych przepisow

reklama
Witam się wieczorową porą... Nie dam Was dziewczyny nadrobić ..zawalili mnie z roboty papierami, za dwa tyg cesarka, więc muszę ogarnąć to. Poza tym dziś byliśmy oddać auto zastępcze, też pól dnia zleciało na jeżdżeniu. Jutro po wyniki i na zakupy. W sobotę urodziny siostry córki... i tak ciągle coś...
Dziś jak jechałam to mała prawie kierownice okopywała, tak szalała że myślałam że nie dojadę do celu:)
Poza tym to pojawiły mi się rozstępy na brzuchu ledwo widoczne ale jednak, buuuu...

Do góry