reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Bursztynek no moi wazyli w 36 po 2560 i 2660 ale ja duzych dzieci raczej nie rodze!bo kolejny tez na malego raczej sie szykuje hehe

Ja już od 9 godz czekam na lekarke w szpitalu bo bada pacjentki :/ a ktg też podobno jest zajete ehhhhh ciepło w tym szpitalu jest jak cholera od razu czuć że jest to finansowane z publicznych pieniędzy :/

Co do dentysty to zawsze mam schize że tym wiertlem rozwali mi język i będzie latał mi po buzi albo rozwali mi policzek :/ normalnie schize pod tym względem mam na maksa :( i stąd ten mój dobry nastrój bo wypieram ten zły hihi

Ale dziewczyny w nocy zaszalały :) normalnie miałam czytania a czytania rano hihi
Cocosh co tam u Was?

Mam tak opuchniete nogi i ręce, że masakra :/

A mi nie pasi że trzeba płacić za wypłatę kasy nie ze swojego bankomatu :( a ja mam dosyć spory kawałek do swojego bankomatu :( polska nie ma to jak udupic obywatela dodatkowymi opłatami

Ja juz po wizycie .Trochę zainteresowana bo wymiar dwuciemieniowy glowki odpowiada 35+5 obwod glowki 33+6 brzuszek 34+1 a kosc udowa 34.Waga 2440g .za dwa tygodnie znowu wizyta a 18 lutego mam sie zglosic do kliniki na konsultacje do takiej dobrej lekarki i na dobry sprzet zeby oszacowac termin porodu .Martwie sie okropnie :(

Czytam o kozach i świniach, oo matko. Aż się zastanowilam, czy dobry wątek :) a tak na poważnie, to mój m jak małe dziecko ściągnął sobie grę na laptopa- farma i od razu skojarzyły mi się zwierzęta :D
Drugi dzień pod rząd byłam w sklepie i zapomniałam kupić cukier- a wpatrywałam się w niego z minutę :/
Fanti- weź sobie to na spokojnie, i zagoń m. Tapeta fajna, mam podobną w kuchni.
Bursztynek- duża już ta twoja dzidzia, moja była o 0,5 kg lżejsza w 38 tyg.

Widzę, że reszta wizyt też udana. :)

Lewusek niczym się nie martw zrobią pomiary i będzie ok sprzęty się też różnią od siebie więc nie martw się na zapas kochana :*

reklama
Przepraszam dziewczyny że się nie odzywam ale staram się wyleczyć z choroby. Nie mam siły nawet wstać z łóżka. Na dodatek przez to przeziębienie cukry mi szaleją i cały czas bym spała. Odniosę się do Lewuska. Czy lekarza martwiły te pomiary bo na moje oko tylko główka większa. W pierwszej ciąży miałam podobnie i z synem wszystko jest ok.

Do góry