reklama
Ja już od 9 godz czekam na lekarke w szpitalu bo bada pacjentki :/ a ktg też podobno jest zajete ehhhhh ciepło w tym szpitalu jest jak cholera od razu czuć że jest to finansowane z publicznych pieniędzy :/
Co do dentysty to zawsze mam schize że tym wiertlem rozwali mi język i będzie latał mi po buzi albo rozwali mi policzek :/ normalnie schize pod tym względem mam na maksa i stąd ten mój dobry nastrój bo wypieram ten zły hihi
Ale dziewczyny w nocy zaszalały normalnie miałam czytania a czytania rano hihi
Cocosh co tam u Was?
Mam tak opuchniete nogi i ręce, że masakra :/
Co do dentysty to zawsze mam schize że tym wiertlem rozwali mi język i będzie latał mi po buzi albo rozwali mi policzek :/ normalnie schize pod tym względem mam na maksa i stąd ten mój dobry nastrój bo wypieram ten zły hihi
Ale dziewczyny w nocy zaszalały normalnie miałam czytania a czytania rano hihi
Cocosh co tam u Was?
Mam tak opuchniete nogi i ręce, że masakra :/
Lewusek
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie .Trochę zainteresowana bo wymiar dwuciemieniowy glowki odpowiada 35+5 obwod glowki 33+6 brzuszek 34+1 a kosc udowa 34.Waga 2440g .za dwa tygodnie znowu wizyta a 18 lutego mam sie zglosic do kliniki na konsultacje do takiej dobrej lekarki i na dobry sprzet zeby oszacowac termin porodu .Martwie sie okropnie
Czytam o kozach i świniach, oo matko. Aż się zastanowilam, czy dobry wątek a tak na poważnie, to mój m jak małe dziecko ściągnął sobie grę na laptopa- farma i od razu skojarzyły mi się zwierzęta
Drugi dzień pod rząd byłam w sklepie i zapomniałam kupić cukier- a wpatrywałam się w niego z minutę :/
Fanti- weź sobie to na spokojnie, i zagoń m. Tapeta fajna, mam podobną w kuchni.
Bursztynek- duża już ta twoja dzidzia, moja była o 0,5 kg lżejsza w 38 tyg.
Widzę, że reszta wizyt też udana.
Drugi dzień pod rząd byłam w sklepie i zapomniałam kupić cukier- a wpatrywałam się w niego z minutę :/
Fanti- weź sobie to na spokojnie, i zagoń m. Tapeta fajna, mam podobną w kuchni.
Bursztynek- duża już ta twoja dzidzia, moja była o 0,5 kg lżejsza w 38 tyg.
Widzę, że reszta wizyt też udana.
reklama
misssoni
Fanka BB :)
Przepraszam dziewczyny że się nie odzywam ale staram się wyleczyć z choroby. Nie mam siły nawet wstać z łóżka. Na dodatek przez to przeziębienie cukry mi szaleją i cały czas bym spała. Odniosę się do Lewuska. Czy lekarza martwiły te pomiary bo na moje oko tylko główka większa. W pierwszej ciąży miałam podobnie i z synem wszystko jest ok.