reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Najpierw czytam was po sląsku. Mysle sobie ale fajnie, moge sobie poznac "egzotyczne" słowa, obyscie tylko pisaly o co chodzilo :D potem czytam o szpagatach w ciazy i przyssawaniu. Potem jakies kozy sie przewinely. Okej, mysle, zanim cos odpisze to sprobuje o tej 1 w nocy faworkow co z mezem dopiero co nasmazylismy. Jak juz stanelam nad tym polmiskiem to pol wciągnęłam, ledwo sie do lozka dotoczylam i poszlam spac :sorry:

A tak Powaznie
Fanti Ty powiedz swojemu mezowi ze masz zamiar zostac marcowka, a nie lutowka i roboty na kolanach powinny byc jego dzialka ;) ja sie tak rozjechalam na mokrej podlodze jak z Laura w ciazy bylam, 3 dni chodzic nie moglam :O

Barbra ojj ja bym mojego za taką akcje siedzenia do pozna z koleżanką przechrzcila rowno :D i to nie chodzi o brak zaufania, przeciez w domu byloby im wygodniej rozmawiać, tu zona czeka steskniona, a on co

Asienka hahaha...

Clodi juz niedlugo, juz mamy luty. Mnostwo kobiet ma paciorkowca, dostaniecie antybiotyk i wszystko bedzie dobrze. Ze mna na sali lezala dziewczyna której nie zdazyli go podac podczas porodu czy cos i musieli troche dluzej zostac w szpitalu na obserwację i tyle

reklama
Hej mamuski!!! To mam do nadrabiania... Przeczytalam tylko czesc bo lacznie 500 postow mam do ogarniecia [emoji12]

Fanti- super, ze remont idzie pelna para! Podeslij pozniej zdj tapety:) u mnie remont tez na finiszu a u Zuzy w pokoju zostalo tylko pranie i prasowanie:))))

Mloda- Ty uwazaj na te wycieraczki!!!! Dobrze, ze na badaniach wszystko ok, a wodnistymi uplawami sie nie przejmuj- tez takie mam i mi rowniez dr powiedziala, ze gitara. Ile mala wazy? :)

My wczoraj rowniez bylismy u lekarza i wszystko jest super. Szyjka dalej dluga i zamknieta. Wody ok. Zuza duza i wazy 2700. :))))

Bar- na ow kolezanke z pracy bym uwazala. Popieram co napisala Fanti. Wyposzczony to roznie moze mu sie w glowie poprzekladac...

Bursztynek no Zuzka tez juz spora. Ktory masz teraz tydz.
Córka odstawiona do szkoly no to teraz blogie lenistwo... no powiedzmy bo w domu zawsze cos do zrobienia. Milego dzionka!!!

Dzień dobry.
Zaczynamy kolejny dzień. dziś już żadnego przyssania, żadnych kóz i żadnego dołowania.
A tapeta to coś takiego

Załączniki

• 1454402404046.jpg
    1454402404046.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 52
Clodi, nie zamartwiaj sie. Dobrze, ze chociaz wiesz, ze masz paciorkowca i beda mogli dzialac od razu. Ja i manka nawet nie bedziemy mialy robionych badan czy mamy... Lewusek a jak jest u Ciebie?

Isia melduj tu szybko co Ty sobie u pana dentysty wyobrazasz;D moj dentysta ma jakies 2 metry i 150kg, wiec ja sie tylko modle, zeby przezyc wizyte;D

Ja popralam wszystkie czesci od wozka i fotelika, teraz poskladalam i czeka juz na Olka:) i mimo, ze uzywane przez pierwszego synka to wyglada jakbym swiezo ze sklepu przyniosla:)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Fanti tapeta super podoba mi się :)
Co do tej koleżanki to jednak nie będzie z nimi pracowała :) spokojnie jeszcze pewnie gdzieś mu to wypomne :p
Młoda super że jest ok śluzem się na razie nie martw :) a ile dzidzia waży?
Bursztynek to sporo dzidzia waży właśnie który tydz.u ciebie?

Sukces dziewczyny wstawilam pierwsze pranie ;p czekamy az sie wypierze i młody sie zdeklarowal ze razem pranie powiesimy znaczy on mi bedzie podawal ;)
Ja tez juz zaczynam miec taki wodnisty ten śluz. Wizyta dopiero 10 lutego. To zapytam gina co i jak :)

reklama
Tydzien prawie 36 wiec i tak nie jest chyba Zuza az tak wielgachna. Nie wiem, nie znam sie- ale Pani dr powiedziala, ze nie ma innej opcji- poszla po tatusiu. A wage skomentowala "Ho Ho- moja droga- bedzie sie dzialo!"

Fanti- super tapeta!!! Czekamy na efekt koncowy:)

Bar- ufff. Niech spada na drzewo :p

Do góry