reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ale mialyscie glupawke... Fajnie tak Was szurnięte ciężarówki tak pozytywnie poczytać z ranka. Tylko zastanawia mnie kiedy Wy śpicie???
Ja ogarne szybko wstawie pranie i jedziemy z młodym.

reklama
Kurde a mi nic nie zlecil juz zadmych badan do tej nastepnej wizyty w 37 :/. Ciekawe czy jeszcze cos zleci na koncowce. Bar prosze

Załączniki

• 1454397040537.jpg
    1454397040537.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 47
Ojjj sory Bar Bra ale ja bym byla wsciekla. Ja straszna zazdrosnica jestem!ale moj na szczescie powodow do zazdrosci mi nie daje. Kurcze,a jak dzidzia bedzie to bedzie jeszcze ttudniej Bar Bra.

Ja już siedzę sobie pod gabinetem :D i czekam ! Mała jak na złość nie chce się ruszać a w aucie myślałam że nie dojadę tak mi nogi wkladala w zebra :/

Odebralam wyniki i pisze ze nie wyhodowalam żadnych paciorkowcow[emoji14]

Ciekawe co mi powie na moje dolegliwości :) pewnie ze jestem zbyt przewrazliwiona !

Jadę później do cioci na herbatkę[emoji14]na chwilkę chciałam do kosmetyczki iść na henne i regulacje ciekawe czy znajdzie dla mnie czas[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

No cóż jakoś będzie trzeba dać sobie radę :)
Dzięki volka bo jakoś mi trudno obliczyć ile mam zamówić pudełek i jakich hehe :)
Ja jestem czy mi jutro zrobi ten wymaz chyba że lepiej jak ten krążek się wyciągnie muszę go zapytać :)

reklama
Ja już po :D śluz okej nic mi nie wycieka na szczęście (powidzial to co czarne to wody to znaczy że sa) glowa na dole ,dziecko duze' ciaza prawidlowa i mam się nie ,stresowac' niczym a jak mam się nie stresować jak mam wodnisty śluz :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry