reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witam sie w koncu :)
Poczytac tyle postow graniczy z cudem ;)

Gratuluje udanych wizyt :) My dzis z corka tez idziemy do dentysty na 16,ona bedzie miec lakowanie 6-stek reszte a ja przeglad.

A mnie nogi bola jak cholera,nawet jak mam koce podlozone na noc pod nie.Gardlo boli,chrypka mnie dopada czesto,katar mam i ogolnie oslabiona jestem,miesnie mnie bola ale goraczki brac.Kupilam tabletki do ssania dla kobiet w ciazy.
Tetno skacze od czasu do czasu.

Dzis tez rozdawali jablka pod Straznica po 20 kg na glowe ale tylko 20 kg wzielam.Bede teraz wpierniczac jablka :)

reklama
Udało mi się nadrobić, macie tempo :-)

Lewusek u mnie w 30t6d wyszło że główkę ma z 35t5d wiec spora różnica i moja lekarka powiedziała że to jest normalne i często tak jest. Dodała tylko ze to może ale nie musi wiązać się z ciężkim porodem, bo główka pierwsza wychodzi. U mnie jest duża różnica wiec ona powiedziała ze jak się nie wyrówna do kolejnego usg 26 lutego to zastanowi się czy nie zrobić mi cesarki żebym miała lżej.

Dziewczyny nie macie najgorzej z tymi remontami teraz :-) chociaż trzymam kciuki żeby wasi mężowie się spieli. My to dopiero będziemy mieć sprint, bo jak zaakceptują kredyt (co jest już na bardzo dobrej drodze), to będziemy musieli zrobić wszystko od zera do połowy marca :-) Ja się cieszę, że będzie tak mało czasu bo wtedy mąż nie będzie mógł się ociągać :-)

My dostaniemy z mężem z ubezpieczenia po 2000 zł za urodzenie dziecka :-) przyda nam się bardzo

Dziewczyny operacja jeszcze w tym miesiącu... Jak uda mi się zebrać od specjalistów Kuby zaświadczenia o braku przeciwwskazań do narkozy to 18 lutego operacja. Mam tydzień na zatwierdzenie terminu a co za tym idzie na zebranie zaświadczeń...
Trzymajcie kciuki żeby bąbelkowi sie nie spieszylo teraz... Po operacji mogę rodzic...

Cień ktoras chyba z octem puscila pralke. Ja puscilam z proszkiem po prostu pusty program. Ja juZ od dawna mam takie uczucie napełniania piersi mlekiem. Takie mrowienie i wczoraj sprawdzalam i leci juz konkretnie jak nadusze.

reklama
Do góry