reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Tak samo jak ja mówię będę piekła placek ( jabłecznik,drożdżowy itp) a on myślał że ja będę placki ziemniaczane robić :D a on mówi że to Kołocz a nie placek...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Tak samo jak ja mówię będę piekła placek ( jabłecznik,drożdżowy itp) a on myślał że ja będę placki ziemniaczane robić :D a on mówi że to Kołocz a nie placek...

Mloda a Twoj gdzie sie urodzil?
Bo Ty to slazaczka jestes, widze czasem jak piszesz taka gwarą :)

Moja mama pochodzi z malopolski a dokładniej z Nowego Sacza i np tam na kolocz czy ogolnie ciasto placek sie mowi .Klusek slaskich rolad tez nie znala.Dopiero mama mojego taty ja uczyla na slasku

Mój ojciec przysłał mi kawały śląskie tzn po Śląsku to w ogóle nie wiedziałam o co w nich chodzi hihi

Lewusek ja jestem z tej drugiej strony Wisły :D małopolska...[emoji14]a po 5 latach związku o przebywania z moim slazakiem czasami mi się zdarzy mówić jak oni :D

Mój jest zza Pszczyny (Poręba) to oni już wszyscy godaja :D
Ciężko miałam przez pierwszy rok półtora jak on do mnie ,godoł' albo i niego w domu... i niby to dla nich śmieszne było ze ja nie rozumie kiedyś nawet się poplakalam i nie chciałam nigdzie z nim jeździć bo się ze mnie śmiał... to niby w zartach było ale jakoś mnie to nie bawiło :D

hihi to widze że u was podobnie :D najbardziej mi sie smiac chciało jak jeszcze na początku pojechalismy do P-nia i sie zapomniałam w sklepie poprosiłam o zrywke - babka na mnie patrzy jak na wariata, mój sie ze mnie smieje i mówi: opisz pani co chcesz ... :p z plackiem tez sie kiedys przejechałam :p dla mnie placek to tez ziemniaczany :p

reklama
Ciemne kluski muszą być z surowych tzn nie tylko :)
Moja kuzynka mieszka na gwiazdy :)
Ja się zabieram z łóżka bo muszę rosół zrobić i naczynia umyć

Do góry