Witam sie po weekendzie
Jakos tak szybko zlecialy te dwa dni, pewnie dlatego, ze moj byl w domku a nie sama siedzialam. Wreszcie zmobilizowal sie i napisal list o zmiane godzin pracy na dzienne i pewnie z 3 miesiace zejdzie zanim mu zmienia o ile oczywiscie zmienia bo mam zle przeczucia
Juz ktoras z kolei pisze o bolacym spojeniu a ja nawet nie wiem jaki to bol ale nie boli mnie na dole nic wiec na razie jest ok. Jedyny problem to maly wiercipieta w srodku ! No tak sie wypina nozkami i pupa ze masakra zwlaszcza jak leze to mi najgorzej znalezc pozycje
Kamila sukienka super chociaz mi sie troszke inne podobaja. Albo dluga (ja mialam ksiezniczke taka rozlozysta) albo krotkie ale takie naprawde krotkie
no ale wiem, ze w takiej nie przystoi do kosciola
najgorsza dlugosc dla mnie to taka do kolana albo do kostek o koszmar i na dodatek snilo mi sie dzis ze jakies wesele mialam i mama mnie wystroila w sukienke CZERWONA, a nie cierpie takiej w dodatku zero dekoltu i dluga wlasnie po kolana o boze jak babcia wygladalam a do tego rozowe buty. Az sie obudzilam taki koszmar
Ale sukienka ma sie podobac Tobie i Ty masz sie w niej dobrze czuc bo nigdy wszystkim nie dogodzisz
A ogolnie to 4 razy wstawalam siku w nocy, pierwszy raz tak duzo..
Ja tez nie wiem co to rozstanie z dzieckiem ale rozstan z moim nie lubie wiec pewnie z dzidzia tez jest ciezko
Isia i Fanti ciekawe czy skonczycie remonty przed porodem czy jednak Bronek z Bartkiem sie dogadali i zrobia Wam niespodzianki
Ja w pokoiku Aleksa co chwile cos przestawiam z kata w kat bo ciagle czegos mi tam brakuje a gratow juz tyle jest ze nie ma sie gdzie ruszyc
Ja mieszkam na parterze a ogolnie w naszym 'budynku' jest 6 mieszkan na 3 pietrach lacznie. I Ktos z gory zostawia sobie na parterze wozek, hulajnoge, rower.. mi tam rybka, bo nie blokuja mi moich drzwi a kilka listow juz dostalismy, ze mamy nic na dole nie zostawiac bo zabiora to i koniec to zaczeli klodka przypinac te rzeczy do barierki
ja na pewno bede wozek trzymala w domu nawet jakbym mogla zostawiac na klatce, wole miec go na oku