reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

qrcze ja nie wiem co z wózkiem zrobie :( na pewno go nie zostawie na klatce - po pierwsze nie ma miejsca - po drugie boje sie ze go wiecej nie zobacze, a auta nie mam, wiec bede chyba po jednym pietrze znosic raz gondole raz stelaz i tak 4pietra w dół :p inaczej tego nie widze - chyba ze Wy macie inny pomysł ?

reklama
My mieszkamy na 5 pietrze.Na dole niby wozki zostawiaja ale takie poniszczone juz .Ja chyba pod schodkami przy piwnicy go przypne lancuchem do rowera:)
Szkoda by bylo gdyby ktos go skubnął.

Kamila najważniejsze, byś się dobrze czuła w sukience, wyjątkowo :) ja miałam w typie księżniczki, bo szczupła jestem i tylko w takich dobrze wyglądałam.

Ja będę trzymać stelaż na dole a gondolę znosić. Do auta nie schowam, ponieważ mąż jeździ.

Zazdroszczę Wam trochę tych remontów. Wymieniłabym chętnie kanapę na porządne łóżko dla nas, ale nie ma szans :-/

Ja dzisiaj na wizytę, a moja córeczka chora. Jak na razie ma temperature, ciekawe co się z tego wykluje.

Też muszę kiedyś zrobić kluski śląskie :) moja mama jest z Katowic i dopiero teraz nauczyła się je robić.

Elisse ja tak samo. Do auta nie bede chowac,bo maz co drugi dzien bierze. Na klatce bede sam stelaz zostawiac. Musze Wam powiedziec,ze Adas w przedszkolu dobrze. Pani mowila!ze bardzo grzeczny byl hehe. A jak sie cieszyli na siebie jak wrocil. Do tej pory sie bawia razem. Jeszcze zadnej klotni nie bylo :p

Cześć! My dziś po basenie zmęczeni jak nie wiem. Mój kochany właśnie robi ziemniaczki pieczone do kurczaka... Mniam!

Zaraz wstawiam drugie pranie maleństwa i zostanie prasowanie ehhh :( jak ja nie luuubie prasować hihi

Jutro wizyta u lekarza, muszę wypytać się o to łożysko, bo wyczytałam, że to powód do wcześniejszego rozwiązania ciąży... Do tego dostanę jeszcze skierowanie na wizytę do ordynatora kwalifikującą na której mają zdecydować czy będzie cc czy sn... Wizyta ma być w 34 tc i chyba będą na niej mierzyć gubość blizny po poprzednim cc.

Ja w połowie prasowania jestem do 18 chce skończyć żeby na spokojnie zjeść obiad z moim :)
Zupka gotowa kotlety są ziemniaczki też więc tylko grzac i smażyć a potem jeść :)

hej
u mnie brak czasu na cokolwiek... w końcu zaczął sie nowy miesiac i musze przed porodem zaliczyc z młodym wszystkich specjalistów żeby po porodzie chociaż 2 tyg był spokój od jeżdżenia po lekarzach....
Także bede czytac kiedy znajde czas i skrobne cosik...

Pozdrawiam serdecznie kobietki.

reklama
hej
u mnie brak czasu na cokolwiek... w końcu zaczął sie nowy miesiac i musze przed porodem zaliczyc z młodym wszystkich specjalistów żeby po porodzie chociaż 2 tyg był spokój od jeżdżenia po lekarzach....
Także bede czytac kiedy znajde czas i skrobne cosik...

Pozdrawiam serdecznie kobietki.

Do góry