reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bardzo ladna sukienka Kamila! W szczegolnosci dół mi sie bardzi podoba! Kustronka tez mam masywne lydki,wiem o czym mowisz,ale na cywilnym zaryzykowalam i bylam w krotkiej :p. Wzielam mlodego na spacer i Wam powiem!ze inne dziecko jak jest sam! Usluchany i grzeczny a jak sa razem to takie zboje!ze szok! :p ciekawe jak Adas w przedszkolu hehe

reklama
Kamila śliczna ta sukienka! To Twój dzień i to Ty masz się w niej dobrze czuć, a nie kupować coś na pokaz bo rodzina by Cię widziała w czymś innym. Ja też miałam krótką sukienkę (ale miałam ślub cywilny plus kolacja która przeobraziła się w wesele) za całe 150 zł i tego się najbardziej cieszę, bo to nie sztuka wydać 3000 na tak naprawdę jeden wieczór :sorry2: A z tą wagą to ja wychodząc ze szpitala miałam już swoją sprzed ciąży, potem jeszcze chudłam i wyszło szybko -14, także różnie to bywa. Jedyne co to brzuch został przez długi czas jak mniej więcej w 3-4 miesiącu ciąży.

Dzastibasti ja teraz siedzę i dumam co tu nad łóżeczkiem powiesić, mam nieużywaną dużą lampkę ścienną ze ściemniaczem, która bardzo by mi się przydała (muszę się pozbyć szafki nocnej na rzecz łóżeczka), a na drugiej ścianie jak nic czegoś brakuje, może jakiejś półeczki...

mój geniusz przechodzi wszelkie pojęcie ... wziełam sie za porządki ... zdjełam suche pranie, poznosiłam wszystkie naczynia do zlewu i mysle tak ... wstawie nowe pranie i pozmywam naczynia zeby mojemu było dzis lzej bo ja nie mam zajec przez 2tyg wiec nie bede totalnym leniem - wrzuciłam wszystko do pralki nalewam płynu i zdjełam wszystko z siebie (bo to ten sam kolor :p) włączyłam pralke, wchodze pod prysznic i .... NIE MA WODY :D

Kamila bardzo ładna ta sukienka nie słuchaj nikogo jak ty się w niej dobrze czujesz to super ja bym wszystkim powiedziała że to jest mój dzień a nie wasz każdy się ubierze jak jemu jest wygodnie i tyle niech się odwala :)
Dzasti hehe :) korzystam bo jak będę karmić to część rzeczy na jakiś czas muszę wyrzucić z menu :/

Ja do klusek śląskich nie dodaję ani jajka ani mleka :)
Volka
to teraz luz blus masz ;)
Kamila a jak będzie wyglądało wesele? Standardowe z fetą na 100 (lub więcej) gości, czy raczej obiad dla najbliższej rodziny? Jak standardowe to faktycznie sukienka może wydawać się skromna, mimo tego że naprawdę śliczna, butki też fajne :) Moja bratowa też ślub kościelny brała w krótkiej i wyglądała uroczo wg mnie (foto poniżej), ale wesele to właśnie taki obiad na 20 osób bez żadnych otoczek w stylu fotograf, kamerzysta. Na duże wesele długa kieca wygląda bardziej dostojnie i lepiej prezentuje się na zdjęciach/filmie z wesela. Ale to moja subiektywna opinia, każdy ma prawo do własnej ;)

Załączniki

• P8230214.JPG
    P8230214.JPG
    396,3 KB · Wyświetleń: 50
Ja miałam spore wesele więc miałam długa ale jak było by mniejsze to pewnie zdecydowała bym się na krótką tak mi się wydaje :)

reklama
Jeszcze raz!

Kamila bardzo ladna sukienka! Według mnie to Ty masz się czuć w niej dobrze i tobie ma się podobac bo to twój dzień ! :)

Co do rozłąki to nie mogę się wypowiadać bo nie mam jeszcze żadnych dzieci w domu ale jak mój mnie zostawial w szpitalu to mi było przykro :D

Noc miałam straszna po spacerze mnie tak rozbolala glowa ale nie chcialam brac tabl. I takim oto sposobem meczylam się do po 3 żeby usnąć... a rano obudziłam się z większym bólem głowy na szczęście już przeszło :D

Ja dzisiaj mam zajęcia będzie o porodzie i Pani mówiła żeby przyjść z partnerem a mój to wogole nie chcę chodzić ze mną na te zajęcia :/ ,Paulina no weź przestan' to jest jego powód :D będę musiała wprowadzić dzisiaj szantaż emocjonalny[emoji14]

Ja mam w planach przegra resztę ubranek co mam do 1r. Jest ich z 5 worków nie wszystko mi pasuje a reszte oddam :) dla kogoś biednego czy do tych kontenerów z ubraniami...

Rowniez muszę ściągnąć moje Magiczne pudło w którym mam sukienki i mozze coś znajdę Na tą sobotnią imprezę...

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry