reklama
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Ja sobie w ogole nie wyobrazam momentu, kiedy bede musiala Kubusia zostawic i jechac na porodowke chociaz wiem, ze On sobie poradzi z rozstaniem lepiej niz ja bo jak ma Tatusia to mnie az tak nie potrzebuje. Ale do tej pory nigdy nie rozstawalismy sie na dluzej niz kilka godzin w ciagu dnia...
dziewczyny, czy was tak boli spojenie to cale? bo ja mam okropny bol z lewej strony. Ani sie na lozku przekrecic nie moge, ani chodzic normalnie, nie wiem co to moze byc:/
nailie moj niespelna dwulatek tez "gada" z dzidzia w brzuszku, przynosi mu zabawki, jak mam troche odkryty brzuch to przykrywa bo mowi, ze dzidzi zimno;D ciekawa jestem co pomysli jak mamusia wroci bez brzucha z dzidzia na rece czy go zaakceptuje od razu
Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka
dziewczyny, czy was tak boli spojenie to cale? bo ja mam okropny bol z lewej strony. Ani sie na lozku przekrecic nie moge, ani chodzic normalnie, nie wiem co to moze byc:/
nailie moj niespelna dwulatek tez "gada" z dzidzia w brzuszku, przynosi mu zabawki, jak mam troche odkryty brzuch to przykrywa bo mowi, ze dzidzi zimno;D ciekawa jestem co pomysli jak mamusia wroci bez brzucha z dzidzia na rece czy go zaakceptuje od razu
Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka
kamilaasami
Dużo się mówi o więzi córką-ojciec Zuzka niby bardziej jest za mną. To mnie wola jak się skaleczy, mnie wola że chce jeść, mnie wola w nocy, do mnie się bardziej przytula. Ja jej daje takie bezpieczeństwo.
Ale to jak ona się zachowuje w stosunku do M to mnie zadziwia. Jak mówię M, że musi robić remont a nie oglądać tv to ona od razu go broni i mowi: mamusiu, tatuś też musi odpocząć a nie ciągle robić. Wczoraj nie mieliśmy nic do picia do obiadu tylko soczki w kartonikach, tych małych. Zuzka zanosi wszystko do pokoju i daje jej 3 soczki a ona mi tłumaczy, że tatuś musi dostać dwa soczki bo tatuś przecież dużo pije jak je i jeden mu nie wystarczy... wieczorem jemy rosół. Mamy dwa rodzaje łyżek. Mnie jest obojętne jakimi łyżkami jem, za to M woli takie łyżki w paski. Ale wzięłam trzy inne łyżki. Siadam z Zuzka przy stole a ona się pyta jaka wzięłam łyżkę dla taty. Pokazuje jej: a ona na to: ale mamo, tata woli te łyżki w paski i leci do kuchni po taką łyżkę jaką lubi M...
Ciekawe czy więź matki z synem też jest inna niż więź ojca z synem? Mam obawy czy M będzie umiał okazać tyle miłości Bartusiowi co Zuzce... bo w domu M w ogóle nie okazuje się uczuć...
Ja się nie martwię o stusunki między malym a moim przyszłym mężem Moje kochanie wszystko by zrobił dla mnie a co dopiero dla młodego ... on chciał ze mna na zajęcia ze szkoły rodzenia chodzić 2x w tygodniu chce ze mną rodzić, wszystkim się interesuje, o wszystko pyta, prosi bym go uczyła jak z małym dzieckiem sie czas spedza, a jak mówie ze na początku to maluszek tylko je spi i kupke robi to mi nie chce uwierzyc co innego ja .. hmm ... mam nadzieje że cały mój instynkt macierzyński nie zaniknie po porodzie ...
CieńWielkiejGóry
Hej mamuski
U nas pogoda fatalna ,w nocy lało,dzis tez pada.Zawiozlam Lile do przedszkola.I mnie cos rozklada.... :/ W nocy sie obudzialm z obolalym,suchym gardlem i suchoscia w nosie.Rano mowilam jakbym popila wczoraj :/ Goraczki nie mam,tylko 36 stopni.Slabo mi i wszystko mnie boli.I jeszcze tetno skacze jak szalone.
A mala tak sie rozpycha,po calym brzuchu zaraz pod piersiami i gdzies na dole zaraz przy bliznie po cc z lewej strony gdzies ja czuje..Az siedziec wyprostowana nie moge...
U nas pogoda fatalna ,w nocy lało,dzis tez pada.Zawiozlam Lile do przedszkola.I mnie cos rozklada.... :/ W nocy sie obudzialm z obolalym,suchym gardlem i suchoscia w nosie.Rano mowilam jakbym popila wczoraj :/ Goraczki nie mam,tylko 36 stopni.Slabo mi i wszystko mnie boli.I jeszcze tetno skacze jak szalone.
A mala tak sie rozpycha,po calym brzuchu zaraz pod piersiami i gdzies na dole zaraz przy bliznie po cc z lewej strony gdzies ja czuje..Az siedziec wyprostowana nie moge...
asieńkakk
Hej Kubusiowa, mnie boli cała miednica, włącznie z biodrami, no ale teraz to tam wszystko się rozciąga, więc nie ma się co dziwić...
Zjem coś i idę ulotki załatwiać.
Może Cocosh dziś coś więcej napisze?
Zjem coś i idę ulotki załatwiać.
Może Cocosh dziś coś więcej napisze?
No proszę teraz poszło.
Więc po krótce już:
1. Cocosh napisz co u was? Jak mąż? Dochodzi już do siebie?
2. Isia Powodzenia w remoncie.
Jeśli Tak dalej pójdzie U nas to Dziś mąż skończy nasz pokój A jutro konkretnie za Młodego pokój się weźmiemy.
3. Pytałam o chłopaków volki Ale widze już że Oki. Oby chłopaki nie zasmakowali w rozlace.
4. Serduszko Ty chyba pisałaś kiedyś o kluskach śląskich że co niedzielę robisz. Możesz podać mi przepis? Ja robię wg przepisu z netu ale moja mama twierdzi że nie są to typowe kluski śląskie. Chciałabym spróbować takich typowych. Czym się od moich różnią.
Więc po krótce już:
1. Cocosh napisz co u was? Jak mąż? Dochodzi już do siebie?
2. Isia Powodzenia w remoncie.
Jeśli Tak dalej pójdzie U nas to Dziś mąż skończy nasz pokój A jutro konkretnie za Młodego pokój się weźmiemy.
3. Pytałam o chłopaków volki Ale widze już że Oki. Oby chłopaki nie zasmakowali w rozlace.
4. Serduszko Ty chyba pisałaś kiedyś o kluskach śląskich że co niedzielę robisz. Możesz podać mi przepis? Ja robię wg przepisu z netu ale moja mama twierdzi że nie są to typowe kluski śląskie. Chciałabym spróbować takich typowych. Czym się od moich różnią.
Ostatnia edycja:
Ja już na nogach listonoszka mnie obudziła przyszły mi reklamówki na pampersy takie zwykle nakładki silikonowe na sutki do karmienia i bluzka do karmienia teraz tylko jeszcze herbatki i to już chyba wszystko zaczynam się pakować
U mnie noc ok było szybko zasnelam tzn o 2 ale to i tak szybko czuje się ok ale Grzesiu od 3 dni jakoś mniej aktywny niż zwykle :/ ale poczekam na spokojnie bo w środę mam wizytę
Co do rozstan to ja zawsze mam z tym problem idąc do szpitala nie lubię się z Seba rozstawac a potem dochodzi do mnie że będę też bez kotów i też mi się wtedy płakać chce
U mnie noc ok było szybko zasnelam tzn o 2 ale to i tak szybko czuje się ok ale Grzesiu od 3 dni jakoś mniej aktywny niż zwykle :/ ale poczekam na spokojnie bo w środę mam wizytę
Co do rozstan to ja zawsze mam z tym problem idąc do szpitala nie lubię się z Seba rozstawac a potem dochodzi do mnie że będę też bez kotów i też mi się wtedy płakać chce
reklama