reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ale miałam dzisiaj sny :O
Pierwszy że jechałam rodzić z moim tatą, bo m pil z braćmi i nie mogłam się do niego dodzwonić, w ogóle miałam skierowanie na cc.
A drugi, że mała była już na świecie i byłam z nią w sklepie. Istna kopia Emilki tylko że malutka.

Wczoraj wieczorem tak mi się brzuch napinał, cały twardy. Do tego mieliśmy gości a ja sobie miejsca nie mogłam znaleźć. Wzięłam magnez i przeszło.I w koncu sie wyspalam, m napisał sms o 10:30 i mnie nim obudził.

Rano się denerwowalam, że mała mało ruchliwa- teraz nadrabia :)

reklama
Hej :)

Nie miałam przez weekend czasu do Was pisać, sobota bardzo aktywna była, a popołudniu znajomi u nas byli i siedzieli dość długo. Jak szłam spać to nogi miałam tak napuchnięte jak jeszcze nigdy, całą niedziele mnie trzymało, w nocy nie zeszła opuchlizna. Dlatego tez wczoraj bardzo szybko poszłam spać i dzisiaj w końcu moje kostki znowu widzę :)

Pierwsze pranie dla dzidziusia mam w pralce(miałam zacząć w zeszłym tygodniu ale jakoś tak wyszło, że dopiero w tym) :D Wczoraj mąż złożył łóżeczko i przewijak i teraz mogę planować co gdzie będzie :) Stwierdziliśmy, że taka pusta ściana nad łóżeczkiem i chyba zamówimy literki z imieniem do przyklejenia :D

Fanti to remont ruszył na całego :D Czekamy na pochwalenie się efektami :D

Przeczytałam wszystko co pisałyście przez weekend, ale nie pamiętam co komu chciałam napisać:D Jedyne co utkwiło mi w głowie to wiadomość jaką chciałam do BarBra napisać - Głodomor z Ciebie :D:p:p

Idę te maleńkie ciuszki rozwiesić :D:D: hiihi Ale się ciesze, że w końcu zaczęłam :D:D

Ok dziewczyny ... to moja sukienka na ślub i do niej buty ... uważacie że jest za skromna jak na kościelny i musze kupic taką standardowa wielką suknie ?

Załączniki

• 20160201_114850.jpg
    20160201_114850.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 69
  • 20160201_115212.jpg
    20160201_115212.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 62
  • 20160201_115338.jpg
    20160201_115338.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 61
kamilaasami- jak dla mnie jest w sam raz :) bardzo ładna, buty też ładne.
Przecież sukienka nie musi być ogromna, najważniejsze że ty się w niej dobrze czujesz.
Żona mojego kuzyna miała podobną, tylko gładką.

Kamila, śliczna sukienka! :)
Pięknie zdobiona, na pewno bardzo ładnie w niej wyglądasz. Wg mnie nie jest za skromna na slub w kościele. To tez wszystko zależy od wielkości imprezy, liczby gosci, no i przede wszystkim od tego czego Ty oczekujesz od sukni slubnej :)
Mi sie bardzo podobają krótkie slubne suknie, ale nie pasują do budowy moich masywnych łydek.. Dlatego tez miałam długa suknie, ale tez dosyć bogato zdobiona koronka :)

Nie wiem już co myśleć ... tak sie cieszyłam ze nie wydam 3tys na suknie a babcia jest załamana (ona dała pieniązki), mama mnie wyśmiała (to sukienka na poprawiny) i ciąga po salonach sukien ślubnych, a tato prosto z mostu powiedział że jestem do niej za gruba i ze po ciazy w 2 miesiace nie schudne i mam sobie wybic ta sukienke wogóle z głowy i zostawic na sylwestra za 2 lata :/ cudnie ... No ja tez inaczej sobie wyobrażałam 2lata temu swoja sylwetke podczas tego dnia ... schudłam 14kg i ... zaszłam w ciąże :p ale marzenia o krótkiej sukni zostały chociaz wiem ze duzo lepiej wygladam w długiej ... no i nie wiem co robić

Kamila bardzo ladna sukieneczka.
Delikatna i subtelna .Suknia nie musi byc bogata zeby byla ladna .
Skromne sukienki sa bardziej eleganckie .Ja osobiscie nie lubie gdy jest czegos za duzo .
Slicznie pewnie w niej wygladasz:)

reklama
No proszę teraz poszło.
Więc po krótce już:

1. Cocosh napisz co u was? Jak mąż? Dochodzi już do siebie?

2. Isia Powodzenia w remoncie.

Jeśli Tak dalej pójdzie U nas to Dziś mąż skończy nasz pokój A jutro konkretnie za Młodego pokój się weźmiemy.

3. Pytałam o chłopaków volki Ale widze już że Oki. Oby chłopaki nie zasmakowali w rozlace.

4. Serduszko Ty chyba pisałaś kiedyś o kluskach śląskich że co niedzielę robisz. Możesz podać mi przepis? Ja robię wg przepisu z netu ale moja mama twierdzi że nie są to typowe kluski śląskie. Chciałabym spróbować takich typowych. Czym się od moich różnią.
Fanti ja kluski robie tak
Ziemniaki gotuje osolone juz
Przegniatam przez praske.
Ugniatam na dnie garnka czy miski i dziele na 4 czesci.4 czesc wyciagam na bok i w to miejsce wsypuje make ziemniaczana i dodaje mleko .
Tak na oko .

Do góry