reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Edit i jak dziś się czujesz?

Asienka bombowy przepis na ciasto na pizze jest na blogu moje wypieki :tak: my zazwyczaj robimy z tej strony z przepisu 3, bo najszybszy, ale jak będziesz szukać składników to znajdź mąkę typ 00 ;)

Cocosh super ze juz 3/4 stresu za wami, teraz oby szybciutko doszedł do siebie :tak:

Sarna to teraz "odpoczywaj " ;) i jak teraz z ruchami? U mnie dopiero wieczorem / w nocy się uaktywnia, cały ranek cisza i spokój, aż się boje ile będziemy się przestawiać żeby w nocy maluch spał. Z tą pozycja to pisałaś ze synek leży poprzecznie? Ja usłyszałam podczas porodu ze córka poprzecznie wychodzi, ale udało się urodzić naturalnie

Chrobek oj bez zmywarki to ja sobie życia nie wyobrażam :sorry: tak samo jak bez suszarki bebnowej, mnóstwo czasu zaoszczędzone

Cień u mnie też były hot dogi ;) a dziś wstawiam rano rosół i to było na tyle z mojej aktywności w kuchni

Agiszonek w poprzedniej ciąży tez przytyłam w jednym miesiącu 4 kg, ale to tylko raz taka rozpusta była ;) teraz było 2 kg, to wszystko przez te pączki

A ja nie wiem czy się na IP nie przejechać. Pisałam po tej wizycie, że cały czas mnie brzuch boli, wczoraj rano odpuścił i było normalnie, aż do ok 18. W nocy mnie troche brzuch jak na @ bolal, ale przeszedl. dzis od rana mnie łapią takie dziwaczne skurcze, takie 3 sekundowe, ale mocne, aż się musze czegoś złapać. Na tyle są nieregularne ze nawet nie wiem co ile je mam, położyłam się to jest troche lepiej, zaraz wezmę 2 scocpolan i zobaczymy co dalej :baffled: wczoraj coś mnie tknelo i kupiłam brakujące rzeczy higieniczne, został mi zestaw butelek, ten biustonosz do karmienia i kapcie do szpitala ;) i chyba wszystko mam. Do ogarnięcia w domu zostało tylko rozłożyć łóżeczko, przeorganizowac komodę żeby było miejsce na pieluchy itp, położyć przewijak, uprac wózek i fotelik, ale to mąż powiedział ze zrobi.
Dziewczyny ile wy tego magnezu bierzecie?

Ja biorę 3x1 ale zwiększam jak mi bardziej twardnieje jak sie przemecze
A to na pizze: pół kilo mąki łyżeczkę soli pół opakowania drożdży rozpuszczonych w cieplej wodzie i 6 łyżek oleju i potem zagniatac i dostosować miękkość olejem lub mąka takie puszyste :) żeby bylo

Ja dzis po poludniu mam w planach robic faworki z dziecmi :). A pizze moze zamowimy wieczorem na kolacje,bo tez lubimy w sobote. Co do magnezu,bralam wczesniej 6 jak mi skurcze w nogach dokuczaly. Teraz biore dwa,ale z dawka 120 na jedna tabl.

Cocosh cudowne wiesci! A od Meza nawet po takiej operacji bije mnostwo pozytywnej energii;D

Olek dzisiaj malo aktywny;) pewnie spi, bo ja od rana szaleje ze sprzataniem i zatrzymac sie nie moge:) wiec Maly ukolysany:) da mi popalic w nocy. Na lewym boku nie moge lezec bo tak kopie, ze spac sie nie da;)

chrobek my zmywarke mamy dopiero od maja, bo wczesniej twierdzilam, ze to calkowicie zbedny gadzet. A teraz nie wyobrazam sobie bez niej zycia;D rozleniwila mnie;D

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

ja dzis już po ostatnich zajeciach przed feriami - czyli 2tyg laby mam :) tylko wtorek i czwartek szkoła rodzenia, a tak to luzik :)

o 16 na zakupki ruszamy pewnie na coś naciągne moje kochanie :D i obiadek na miescie ... kebab za mną chodzi od tygodnia wiec pewnie sie nie obejdzie bez niego :D i musze zapas gum uzupełnic i miete do picia kupic bo oszaleje taka mam chcice na coś mietowego ... mietówek tylko nie moge bo od pastylek na gardło mam caly jęzor podraqżniony :(

mały mi daje popalić od kilku dni ... praktycznie nie ma godziny zebym kopniaka albo i całej serii po prawej stronie nie dostała ale to moze mój kaszel go tak denerwuje i mi sie odwdziecza :p

reklama
Do góry