reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Nailie to dobrze, ze przeszły Ci te skurcze. Ja tez bralam magnez id 2 do 3 razy dziennie. Ale teraz odstawiłam bo ja jyz w 37 tyg jestem. Więc niech się dzieje co chce. Niestety ruchów cały czas mało. Choć ciut więcej niż do południa. Będę się obserwować. Jak bedzie tak cały weekend to w poniedziałek dzwonię do szpitala. Bo inaczej nerwy mnie zjedzą.
Manka gdzie kupowalas kocyki minky? Mi sie wydaje, ze to ułożenie skośne. Czyli pupa jest prawie u góry, a pupa obok miednicy. Poprzeczne to jak pupa i glowka po bokach.

reklama
Naile dziś trochę lepiej ,kręgosłup troszkę boli ,brzuch odpukać nie póki co ...

Zrobiłam zakupy ,byliśmy tylko w jednej hurtowni żeby nie latać i wydane 1600zl ...moja mama ciuszki wrzucała jak opętana i to dlatego taki paragon ,bp same pierdoly typu butelka ,gryzaki ,szczotka , no pościel była 200 a tak to pierdolkowo reszta to ciuchy hehe. Ale podeszłam do kasy i tata wyciągnął portfel ,tak więc zaoszczędzilam niezła sumkę ;) i tak jeszcze musze dokupić karuzele ,i leżaczek ale to zostawię dla teściów ,bo pewnie zapytaja co potrzeba. ;D jak to ogarnę z reklamówek to wrzucę fotkę ;)

Sarna na allegro zamowilam kocyki, maja przyjsc do mojej mamy i ona mi wysle bo jeszcze tam mam kilka ciuszkow w Polsce to wpakuje do jednej paki :)

Ja byłam wziasc prysznic i się ogolic teraz od bardzo dawna bardzo bardzo dawna się pomaluje(tak dla siebie) i o 18 wychodzimy :) o ile moja męża sie wyrobi hehe :p

Wyżerka :)

Załączniki

• 1454085957721.jpg
    1454085957721.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 61
My jak zwykle mamy creme brule... jakieś 39 min temu zjedliśmy rosół a teraz najchętniej poszlabym spać a muszę się ruszyć z kanapy bo dzisiaj przenosimy papiery z biura z góry do biura na dół... normalnie mogłabym iść spać ale po godz 19 muszę być w szpitalu na ktg i mam nadzieję, że lekarka zrobi mi usg żeby sprawdzić tę moje wody. W ogóle to w środę Bartek leżał w poprzek brzucha a dzisiaj chyba przekręcil się i głowę ma u góry a nogi na dole- czyli tak jak na poprzednim usg bo jak uderzy mnie po pęcherzu to wszystkiego mi się odechciewa i jedyne o czym marzę to siku... a za chwilę to mija ;)

Bar bra i tak powinno być... bo ostatnio jak lezalam to nic mi nie było bo dostałam tylko MAGNEZ a lezalam 3dni i nic ze mną nie robili :/ a według mnie najpierw niech mnie zbadaja a potem jak ma jakieś ,watpliwosci' ze coś jest nie tak i żeby zostać to okej a oni klada na oddziale a później przychodzi lekarz i Cię bada :/ wiec później wychodzi zaraz się wypisać na żądanie...

Nailie dokładnie... a oni mi kazali się przyjąć a później za jakiś czas lekarz wziął mnie na badanie :/

Chyba w końcu będę musiała jechać bo dzisiaj strasznie mało się rusza nie wiem jak ja zmusić ... zaczynam się denerwowac

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Edit niezła sumka ;)

Barbra miłej wizyty, ja teraz każde wyjście z domu typu lekarz czy chociażby sklep traktuje jakbym szła na jakąś imprezę :sorry:

Volka no i skąd ja teraz wezmę banany, jak w domu same jabłka. Chyba chłop będzie miał kurs do sklepu :D

Isia i jak miałaś usg?

Młoda mama u mnie działa tylko jak coś porę o brzuch , tablet czy chociażby kubek... od razu jest bunt. Słodkie akurat nie robi wrażenia, ale może jakbyś coś zjadła to by się rozbudzila

Póki co skurcze nie wróciły, uff. Kurcze nie pamiętam już jak wyglądały braxtony z Laura, chyba aż takie dokuczliwe nie były. .. w każdym razie teraz będę się czuć podwójnie jak niepełnosprawna, już niewiele w domu robię, co dopiero jak lepiej żebym leżała :baffled: szkoda mi strasznie cory, chciałaby coś z mamą porobić a tu tylko rozrywki z poziomu łóżka :/

Do góry