reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cocosh super wiadomośc! :-)
Moj wczoraj po pracy szedl na fuszke, robil jako bramkarz na 18 - stce :-) wrócił po 4.i potem chyba pol godziny nawijal :-) byłyśmy z Lilka w sklepie, zrobilam jarzynowa i teraz zjadlysmy.a moj poszedl do tego lokalu kible odtykac bo mlodziez zapaskudzila ;-)
A za niedlugo bede robic naleśniki z serem :p
A wczoraj mieliśmy domowe hot-dogi ;-)
Pranie z nasza i Lilki pościela puscilam, powiesze na polu bo 12 stopni i słoneczko świeci ;-)

cocosh- super wieści! :)

U mnie dzisiaj na obiad barszcz ukraiński.
Moja mała wierci się strasznie ostatnio, rozpycha się boleśnie- widać, że mało miejsca ma.

Cocosh teraz będzie już tylko lepiej :biggrin2:
Mój R wziął synka do babci, a ja w tym czasie miałam na spokojnie sobie posprzątać, a co robię? Na forum siedzę :-p posegregowałam tylko dokumenty w szafce na ważne, mniej ważne i do kosza- taaaak się zmęczyłam, że nie wiem kiedy się ruszę z kanapy:laugh2: Pozdrawiam i życzę udanego weekendu:-) :)

Ale dobry final tenisa! I wygrala Niemka polskiego pochodzenia ;) jeju jak tak ogladam tak bardzo chcialabym moc juz wrocic na kort :) no ale nic,trzeba jeszcze troche poczekac

Ja wstałam zjadłam płatki z mlekiem umylam gary które mój najukochanszy zostawił w zlewie rano otworzyłam okno i wróciłam do sypialni :D wczoraj posprzatalismy to dzisiaj mam wolne[emoji14]
Na obiad mamy nalesniki ktore wczoraj wieczorem usmazyl T ja dzisiaj wlacze rosolek na jutro :D i tyle

Od 4 dni go molestuje żeby pojechał po przewijak mam nadzieję ze dzisiaj w końcu ogarnie sytuację :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja miałam drzemke teraz wstalam postawiła ziemniaczki potem usmaze jajeczko i obiad gotowy do tego ogoreczki korniszone i kiszone dziś skromny obiad bo nie chce mi się nic robić a potem i tak idziemy na pizzę a jutro mój robi obiad :)

Do góry