reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cocosh super wiadomośc! :-)
Moj wczoraj po pracy szedl na fuszke, robil jako bramkarz na 18 - stce :-) wrócił po 4.i potem chyba pol godziny nawijal :-) byłyśmy z Lilka w sklepie, zrobilam jarzynowa i teraz zjadlysmy.a moj poszedl do tego lokalu kible odtykac bo mlodziez zapaskudzila ;-)
A za niedlugo bede robic naleśniki z serem :p
A wczoraj mieliśmy domowe hot-dogi ;-)
Pranie z nasza i Lilki pościela puscilam, powiesze na polu bo 12 stopni i słoneczko świeci ;-)

cocosh- super wieści! :)

U mnie dzisiaj na obiad barszcz ukraiński.
Moja mała wierci się strasznie ostatnio, rozpycha się boleśnie- widać, że mało miejsca ma.

Cocosh teraz będzie już tylko lepiej :biggrin2:
Mój R wziął synka do babci, a ja w tym czasie miałam na spokojnie sobie posprzątać, a co robię? Na forum siedzę :-p posegregowałam tylko dokumenty w szafce na ważne, mniej ważne i do kosza- taaaak się zmęczyłam, że nie wiem kiedy się ruszę z kanapy:laugh2: Pozdrawiam i życzę udanego weekendu:-) :)

Ale dobry final tenisa! I wygrala Niemka polskiego pochodzenia ;) jeju jak tak ogladam tak bardzo chcialabym moc juz wrocic na kort :) no ale nic,trzeba jeszcze troche poczekac

Ja wstałam zjadłam płatki z mlekiem umylam gary które mój najukochanszy zostawił w zlewie rano otworzyłam okno i wróciłam do sypialni :D wczoraj posprzatalismy to dzisiaj mam wolne[emoji14]
Na obiad mamy nalesniki ktore wczoraj wieczorem usmazyl T ja dzisiaj wlacze rosolek na jutro :D i tyle

Od 4 dni go molestuje żeby pojechał po przewijak mam nadzieję ze dzisiaj w końcu ogarnie sytuację :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja miałam drzemke teraz wstalam postawiła ziemniaczki potem usmaze jajeczko i obiad gotowy do tego ogoreczki korniszone i kiszone dziś skromny obiad bo nie chce mi się nic robić a potem i tak idziemy na pizzę a jutro mój robi obiad :)

Do góry