reklama
marcowa 07
Fanka BB :)
Znam ten ból, aktualnie Mała wypięła mi się przy pępku i też boli
marcowa 07
a jeszcze tak niedawno mówiłyśmy,że chciałybyśmy już czuć te kopniaczki
Cocosh wspaniale wiesci !! Z tego postu widac, ze radosc od Ciebie bije na kilometr ! Twoj maz tez ma sie juz calkiem dobrze a z kazdym dniem bedzie lepiej Najwazniejsze, ze macie to juz za soba !
Ja jeszcze w lozku, moj robi sniadanko ale zaraz wstaje
Moze dzis na jakies zakupy pojedziemy bo kolezanka ma urodziny niedlugo i zawsze sobie prezenty wysylamy wiec musze cos znalezc fajnego.
A moje bobo w brzuchu caaly czas sie rusza i kopie
A wczoraj bylo pytanie jakie kocyki mam to tak: jeden jakis bawelniany z przedy organicznej, jeden minky do lozeczka i jeden minky do wozka i jeszcze jeden taki maly cienki nie wiem z czego Jak dojda do mnie to wstawie fotki
Barbra Ty oczywiscie zawsze zrobisz mi ochote na jakies jedzonko !! Dzis pizza
Sarna no to super, ze juz wolne teraz tylko czekac na malego
Ja jeszcze w lozku, moj robi sniadanko ale zaraz wstaje
Moze dzis na jakies zakupy pojedziemy bo kolezanka ma urodziny niedlugo i zawsze sobie prezenty wysylamy wiec musze cos znalezc fajnego.
A moje bobo w brzuchu caaly czas sie rusza i kopie
A wczoraj bylo pytanie jakie kocyki mam to tak: jeden jakis bawelniany z przedy organicznej, jeden minky do lozeczka i jeden minky do wozka i jeszcze jeden taki maly cienki nie wiem z czego Jak dojda do mnie to wstawie fotki
Barbra Ty oczywiscie zawsze zrobisz mi ochote na jakies jedzonko !! Dzis pizza
Sarna no to super, ze juz wolne teraz tylko czekac na malego
Agiszonek
A ja nadal nie mogę nic napisać?
MłodaMama93
Moja mała się jakoś uspokoila jak leżę to chyba śpi jak za dużo pochodzę jedynie albo jade autem to daje czadu w brzuchu no i zauważyłam że Pory się jej zmieniły do ruszania ... nie wiem co jej się odmieniło[emoji14]
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
marcowa 07
przeciez napisałaś
reklama
Agiszonek
O już mogę. To tak... bylam na usg. Maly jest maly. Wiek dwa tyg do tylu. Waży 2100 co odpowiada 33 tyg. A ja jestem w 35 i 5 dni. Za to ja mam plus 4,5 kg w miesiac. Lekarz skwitowal że duzo