reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cocosh wspaniale wiesci !! :) Z tego postu widac, ze radosc od Ciebie bije na kilometr ! Twoj maz tez ma sie juz calkiem dobrze a z kazdym dniem bedzie lepiej ;) Najwazniejsze, ze macie to juz za soba :) !

Ja jeszcze w lozku, moj robi sniadanko ale zaraz wstaje :p
Moze dzis na jakies zakupy pojedziemy bo kolezanka ma urodziny niedlugo i zawsze sobie prezenty wysylamy wiec musze cos znalezc fajnego.

A moje bobo w brzuchu caaly czas sie rusza i kopie :D

A wczoraj bylo pytanie jakie kocyki mam to tak: jeden jakis bawelniany z przedy organicznej, jeden minky do lozeczka i jeden minky do wozka i jeszcze jeden taki maly cienki nie wiem z czego :D Jak dojda do mnie to wstawie fotki ;)

Barbra Ty oczywiscie zawsze zrobisz mi ochote na jakies jedzonko !! Dzis pizza :D

Sarna no to super, ze juz wolne teraz tylko czekac na malego :p

Moja mała się jakoś uspokoila :D jak leżę to chyba śpi jak za dużo pochodzę jedynie albo jade autem to daje czadu w brzuchu no i zauważyłam że Pory się jej zmieniły do ruszania ... :D nie wiem co jej się odmieniło[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
O już mogę. To tak... bylam na usg. Maly jest maly. Wiek dwa tyg do tylu. Waży 2100 co odpowiada 33 tyg. A ja jestem w 35 i 5 dni. Za to ja mam plus 4,5 kg w miesiac. Lekarz skwitowal że duzo

Do góry