reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cocosh super wieści. Cieszymy się razem z Wami!!! Trochę rehabilitacji i bedzie jak nowonarodzony!!! Jak zdjęcie wskazuje juz jest calkiem nieźle. Pozdrawiamy i sciskamy gorąco!!!
ja juz na wolnosci, dostalam fajne bodziaki, gryzaki i karte do bootsa. Tylko cos Arczi mnie martwi bo malo ruchow i nie wiem co z ta pozycja. Ale jak bedzie tak caly czas do chyba zadzwonie do szpitala bo nie wytrzymam do czwartku.

Cocosh super wieści :) ale inaczej nie mogło być. Mąż po takiej poważnej operacji i tak poprawił humor tu nam tym zdjęciem ;) to w domu co dopiero jak jest w lepszej formie ;) pomimo ,że się nie znamy wszyscy tu tak na żywo itp to kamień z serca nam wszystkim spadł i tak jakoś przyjemnie na duszy zrobiło ;) !!

Cocosh super!! Pozdrowienia! I szybkiego powrotu do zdrowia!! :)

Moja mała też ma jakiś zastój od wczoraj późnym wieczorem mało się ruszala w nocy miałam spokój dzisiaj rano trochę zaraz idę dac jej śniadanko :D i zobaczymy

Mój dzisiaj ma egzaminy więc jak na razie zostaje w łóżku :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Cocosh super ze jest dobrze.

No a u nas zmywarka zamontowana w końcu. Teraz tylko trzeba się nauczyć obsługi.
Dziś jeszcze musimy zamówić materac dmuchany by mąż miał gdzie spać, jak ja będę w szpitalu, bo wtedy w naszym łóżku mama będzie spała, bo będzie się Hanią zajmować. No i chcemy nowe żelazko kupić, bo to co mamy już ledwo zipie.

reklama
Haha Cocosh cudnie! Strasznie sie ciesze!ze wszystko poszlo dobrze. Maz zdazy dojsc do siebie zanim urodzisz :). A moje dziecko ostatnio to non stop sie rusza. Nawet jak sie przebudze w nocy to tez kopie.

Do góry