reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cocosh super wieści. Cieszymy się razem z Wami!!! Trochę rehabilitacji i bedzie jak nowonarodzony!!! Jak zdjęcie wskazuje juz jest calkiem nieźle. Pozdrawiamy i sciskamy gorąco!!!
ja juz na wolnosci, dostalam fajne bodziaki, gryzaki i karte do bootsa. Tylko cos Arczi mnie martwi bo malo ruchow i nie wiem co z ta pozycja. Ale jak bedzie tak caly czas do chyba zadzwonie do szpitala bo nie wytrzymam do czwartku.

Cocosh super wieści :) ale inaczej nie mogło być. Mąż po takiej poważnej operacji i tak poprawił humor tu nam tym zdjęciem ;) to w domu co dopiero jak jest w lepszej formie ;) pomimo ,że się nie znamy wszyscy tu tak na żywo itp to kamień z serca nam wszystkim spadł i tak jakoś przyjemnie na duszy zrobiło ;) !!

Cocosh super!! Pozdrowienia! I szybkiego powrotu do zdrowia!! :)

Moja mała też ma jakiś zastój od wczoraj późnym wieczorem mało się ruszala w nocy miałam spokój dzisiaj rano trochę zaraz idę dac jej śniadanko :D i zobaczymy

Mój dzisiaj ma egzaminy więc jak na razie zostaje w łóżku :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Cocosh super ze jest dobrze.

No a u nas zmywarka zamontowana w końcu. Teraz tylko trzeba się nauczyć obsługi.
Dziś jeszcze musimy zamówić materac dmuchany by mąż miał gdzie spać, jak ja będę w szpitalu, bo wtedy w naszym łóżku mama będzie spała, bo będzie się Hanią zajmować. No i chcemy nowe żelazko kupić, bo to co mamy już ledwo zipie.

reklama
Haha Cocosh cudnie! Strasznie sie ciesze!ze wszystko poszlo dobrze. Maz zdazy dojsc do siebie zanim urodzisz :). A moje dziecko ostatnio to non stop sie rusza. Nawet jak sie przebudze w nocy to tez kopie.

Do góry