reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Chrobek no tak jakoś wyszło a spać poszlam o 2:30 :p ale mój mnie obudził więc zjadlam obralam ziem na obiad i teraz leże :) ale drzemka będzie potrzebna zanim mój wróci czyli przed 13
Dziś idziemy wspólników odwiedzić i mój będzie instruowal koleżankę jak zrobić ciasto na pizzę takie dokładnie jak on robi bo jest pyszne mamy do nich blisko dlatego mąż pozwolił mi wyjść na krótki spacer :)

reklama
Chrobek ale ja juz nie daje rady z pokojem Zuzki.... Przecież to co ona tam ma to istny sajgon.... Niech tylko pójdzie w pon do przedszkola, chociaż nie... Muszę to zrobic jak będę ja przenosiła do innego pokoju bo teraz sie zorientuje, ze mamusia jej czystki w pokoju zrobiła ;)

Myślałam ,że wczoraj będę jechać na IP . Bolał mnie brzuch jak przed miesiączka i cały dolny odcinek pleców tyle ,że był to ból ciągły taki . Nosp nie pomogła jedynie trochę kąpiel ... cała noc mnie bolały plecy i nadal bolą juz sama nie wiem czy to od ciężaru czy co .. ale brzuch póki co nie boli.... na dodatek synek mi kaszlal całą noc takim suchym kaszlem -jak do jutra nie puści to podjadę do lekarza z nim ... a dziś mam zamiar jechać za wyprawka bo to juz nie żarty ...
Edit zdrówka dla Ciebie i synka :)

Chrobek no tak jakoś wyszło a spać poszlam o 2:30 :p ale mój mnie obudził więc zjadlam obralam ziem na obiad i teraz leże :) ale drzemka będzie potrzebna zanim mój wróci czyli przed 13
Dziś idziemy wspólników odwiedzić i mój będzie instruowal koleżankę jak zrobić ciasto na pizzę takie dokładnie jak on robi bo jest pyszne mamy do nich blisko dlatego mąż pozwolił mi wyjść na krótki spacer :)
Bar daj przepis dokładny błagam, bo mam straszną ochotę na pizzę, a już mi się ta z biedronki przejadła :p

Cześć Dziewczyny.

Jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie :) !!!!!
Michał czuję się już dobrze. Obolały ale wracają mu powoli siły.
Mówi jeszcze bardzo mało i cichutko bo ma gardło i przełyk całe obolałe po intubacji.
Mogę go odwiedzać 2 razy dziennie i zaraz się zbieram na wizytę pierwszą. :)

To były chyba najcięższe 3 dni mojego życia. Jak zabrali go na operację to myślałam, że serce wyskoczy mi z piersi. Po operacji też bardzo mało wiedziałam poza tym, że była i że żyje ale trzeba czekać aż go obudzą i zacznie sam oddychać. Dopiero wczoraj rano jak pojechaliśmy na intensywną terapię dowiedziałam się, że nie śpi i oddycha samodzielnie. Jak pielęgniarka to mówiła zaczęłam tak ryczeć, że nie widziałam co się dzieję. Chyba całe emocję ze mnie wyszły w końcu i ulga.
Czekaliśmy kilka godzin z moim tatą przed odziałem pooperacyjnym aż Michała zwiozą.
W końcu udało się go zobaczyć koło 13 :)
Bardzo słabiutki i blady ale cały i zdrowy mój najwspanialszy mężczyzna na świecie.

Będę się starać Was nadrobić i zacząć pisać coś więcej.
Nie będę miała też dużo czasu bo parwei cały dzień spędzam w szpitalu i w drodze do niego a wieczorem już padam.
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie i pamięć. Trzymam za Was kciuki.

A to mój mąż głupek pozdrawia :)

2016-01-29 12.20.28.jpg

innego zdjęcia nie dał zrobić ;)

Załączniki

• 2016-01-29 12.20.28.jpg
    2016-01-29 12.20.28.jpg
    436,2 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Cocosh wiedział dla kogo pozuje. Do nas zgrai wariatek to zdjęcie przemawia doskonale. Koniecznie pozdrów i ucałuj męża od nas.
Jak ja lubię takie dobre wiadomości :):):)

Do góry