reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Chrobek no tak jakoś wyszło a spać poszlam o 2:30 :p ale mój mnie obudził więc zjadlam obralam ziem na obiad i teraz leże :) ale drzemka będzie potrzebna zanim mój wróci czyli przed 13
Dziś idziemy wspólników odwiedzić i mój będzie instruowal koleżankę jak zrobić ciasto na pizzę takie dokładnie jak on robi bo jest pyszne mamy do nich blisko dlatego mąż pozwolił mi wyjść na krótki spacer :)

reklama
Chrobek ale ja juz nie daje rady z pokojem Zuzki.... Przecież to co ona tam ma to istny sajgon.... Niech tylko pójdzie w pon do przedszkola, chociaż nie... Muszę to zrobic jak będę ja przenosiła do innego pokoju bo teraz sie zorientuje, ze mamusia jej czystki w pokoju zrobiła ;)

Myślałam ,że wczoraj będę jechać na IP . Bolał mnie brzuch jak przed miesiączka i cały dolny odcinek pleców tyle ,że był to ból ciągły taki . Nosp nie pomogła jedynie trochę kąpiel ... cała noc mnie bolały plecy i nadal bolą juz sama nie wiem czy to od ciężaru czy co .. ale brzuch póki co nie boli.... na dodatek synek mi kaszlal całą noc takim suchym kaszlem -jak do jutra nie puści to podjadę do lekarza z nim ... a dziś mam zamiar jechać za wyprawka bo to juz nie żarty ...
Edit zdrówka dla Ciebie i synka :)

Chrobek no tak jakoś wyszło a spać poszlam o 2:30 :p ale mój mnie obudził więc zjadlam obralam ziem na obiad i teraz leże :) ale drzemka będzie potrzebna zanim mój wróci czyli przed 13
Dziś idziemy wspólników odwiedzić i mój będzie instruowal koleżankę jak zrobić ciasto na pizzę takie dokładnie jak on robi bo jest pyszne mamy do nich blisko dlatego mąż pozwolił mi wyjść na krótki spacer :)
Bar daj przepis dokładny błagam, bo mam straszną ochotę na pizzę, a już mi się ta z biedronki przejadła :p

Cześć Dziewczyny.

Jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie :) !!!!!
Michał czuję się już dobrze. Obolały ale wracają mu powoli siły.
Mówi jeszcze bardzo mało i cichutko bo ma gardło i przełyk całe obolałe po intubacji.
Mogę go odwiedzać 2 razy dziennie i zaraz się zbieram na wizytę pierwszą. :)

To były chyba najcięższe 3 dni mojego życia. Jak zabrali go na operację to myślałam, że serce wyskoczy mi z piersi. Po operacji też bardzo mało wiedziałam poza tym, że była i że żyje ale trzeba czekać aż go obudzą i zacznie sam oddychać. Dopiero wczoraj rano jak pojechaliśmy na intensywną terapię dowiedziałam się, że nie śpi i oddycha samodzielnie. Jak pielęgniarka to mówiła zaczęłam tak ryczeć, że nie widziałam co się dzieję. Chyba całe emocję ze mnie wyszły w końcu i ulga.
Czekaliśmy kilka godzin z moim tatą przed odziałem pooperacyjnym aż Michała zwiozą.
W końcu udało się go zobaczyć koło 13 :)
Bardzo słabiutki i blady ale cały i zdrowy mój najwspanialszy mężczyzna na świecie.

Będę się starać Was nadrobić i zacząć pisać coś więcej.
Nie będę miała też dużo czasu bo parwei cały dzień spędzam w szpitalu i w drodze do niego a wieczorem już padam.
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie i pamięć. Trzymam za Was kciuki.

A to mój mąż głupek pozdrawia :)

2016-01-29 12.20.28.jpg

innego zdjęcia nie dał zrobić ;)

Załączniki

• 2016-01-29 12.20.28.jpg
    2016-01-29 12.20.28.jpg
    436,2 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Cocosh wiedział dla kogo pozuje. Do nas zgrai wariatek to zdjęcie przemawia doskonale. Koniecznie pozdrów i ucałuj męża od nas.
Jak ja lubię takie dobre wiadomości :):):)

Do góry