asieńkakk
Fanka BB :)
No na pewno dziś nie miała głowy do innych rzeczy, dobrze, że już po wszystkim i już wybudzili.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mąż pracuje teraz non stop bo ma 14 dni na skończenie zlecenia a przez zalania w firmie i brak ogrzewania nic nie schnie ;/wiec zostaje mi na zakupy weekend jak jest mama w domu . Bo wtedy mogę z kimś pojechać ... myślę że to może mnie boleć całą miednica i mam wrażenie ze to kręgosłup i brzuch ... jadę tylko do dwóch sklepów także jakoś się nie przemęcze, ale trzeba już coś kupić czy nawet rzeczy do szpitala jakieś jak pójdę ,bo jestem w lesie ;/Dobry! Edit nie strasz! I zamiast latac to dzis odpoczywaj po takich nocnych akcjach!