reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry :) no to się wyspałam... wstałam przed godz 5, poszłam zrobić kawę i herbatę dla M i dla siebie. M poszedł rozpalić w piecu a ja już przy okazji oproznilam zmywarkę i puscilam nowa :)
Czuje, że mam opuchniete stopy bleeeeee ale nie jakoś mocno i ręce też :/
A Bartek w brzuchu szaleje na całego :)

dzień dobry.

Jeszcze leżę w łóżku, ale trzeba za niedługo wstać, bo przychodzi stolarz i majster jego by nam zmywarkę zamontować.

Bar o to Ty dziś ranny ptaszek.

Myślałam ,że wczoraj będę jechać na IP . Bolał mnie brzuch jak przed miesiączka i cały dolny odcinek pleców tyle ,że był to ból ciągły taki . Nosp nie pomogła jedynie trochę kąpiel ... cała noc mnie bolały plecy i nadal bolą juz sama nie wiem czy to od ciężaru czy co .. ale brzuch póki co nie boli.... na dodatek synek mi kaszlal całą noc takim suchym kaszlem -jak do jutra nie puści to podjadę do lekarza z nim ... a dziś mam zamiar jechać za wyprawka bo to juz nie żarty ...

Ja też już nie śpię, m pojechał na robotę a ja jakoś spać nie mogę. Byłam siku po 2 i mała tak się rozszalała w brzuchu, że myślałam, że już nie zasnę. Męczyłam się w nocy okropnie. Do tego m zaczął chrapać :/

reklama
Dobry! Edit nie strasz! I zamiast latac to dzis odpoczywaj po takich nocnych akcjach!
Mój mąż pracuje teraz non stop bo ma 14 dni na skończenie zlecenia a przez zalania w firmie i brak ogrzewania nic nie schnie ;/wiec zostaje mi na zakupy weekend jak jest mama w domu . Bo wtedy mogę z kimś pojechać ... myślę że to może mnie boleć całą miednica i mam wrażenie ze to kręgosłup i brzuch ... jadę tylko do dwóch sklepów także jakoś się nie przemęcze, ale trzeba już coś kupić czy nawet rzeczy do szpitala jakieś jak pójdę ,bo jestem w lesie ;/

Do góry