reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Cocosh nie denerwuj się za bardzo ,bo trochę będzie nieuniknione .. jak sama wiesz ,że mąż jest w najlepszych rękach wiec będzie wsystko super !

Wy to już powoli dziwczyny się przygotowujecie chyba na nocne karmienia itp ,że tak spać nie możecie po nocach i zajęć szukacie ;D

Ja właśnie w laboratorium siedzę i czekam na pobranie krwi wrr ,nienawidzę tego. Jeszcze dziś na 20 mam wizytę a już w stresie jestem przed nią. Rano jak się obudziłam to nie mogłam wstać z łóżka ;tak mnie lewa strona piczki boli i kość ogonowa, że nie do wytrzymania jak chce chodzić ; (

reklama
Witam sie po nocy spedzonej nad kibelkiem....
Volka ciesze sie że na wizycie w porzadku... ładnie waży już brzdąc :)
Isia wow Twój Bartuś to rekordy bije z waga... kurcze juz 8 luty... normalnie Ci zazdroszcze :)
Manka nie przejmuj sie gadaniem po palpacyjnym badaniu... USG wszystko wyjaśni... i na pewno bedzie wszystko dobrze
Cocosh... wszyscy trzymamy kciuki a Ty sie trzymaj i nie płakac prosze... bedzie dobrze , musi byc :)
Clodi mój syn też bierze eutyrox...
Edit jak mnie taki ból chwyci to musze sie położyc, inaczej nie przechodzi...

Volka 3 tyg mówisz... a my mamy ten sam termin. Ja bym chciała po 15 lutym. Wtedy moja siostra ma urlop hehe
Mąż sie ze mnie śmieje bo ja to mówie że zrobie jeszcze młodszemu torcik na urodzinki i moge isc rodzic :)

A ja niewiem czemu ale miałam "ciężkie rozmowy" z Panem WC w nocy. Już tak dawno nie zwracałam że potem aż mówic nie umiałam tak miałam przełyk podrażniony.... Wcześniej kilka skurczy było to troche poschizowana byłam ale na szczescie juz jest ok... Może jakis wirus mnie złapał albo najzwyczajniej coś mi zaszkodziło....

Dziewczyny wczoraj w tesco były komplety z 49zl na 19zl i kupiłam do małej ale mam dylemat wzięłam rozmiar 56 ale tak myślę ze mam sporo ciuszkow na ten rozmiar i czy nie wymienić na 62cm. Tyle ze znów chciałam żeby to ubrać przy wyjściu do domu pod kombinezon i niewiem czy lepiej 56 czy 62

Serduszko wiec teraz odpoczywaj skoro mialas taką ciężką nocke.
Lewusek Fanti udanych balów dla dzieciaczkow!!
Cocosh jesteśmy z Tobą kciuki mocno zaciśnięte. Opcja jest tylko jedna jeszcze chwilka i Michał bedzie śmigal jak nowka nierdzewka!!! mocno ściskamy! !!

Jeżeli chodzi o sterydy to ja miałam i dostalam 4 zastrzyki w dupke :(
Cocosh trzymaj się będzie dobrze :)
Fanti to wykrakalas dziś Grześ mnie tak kopał że nie mogłam spać i teraz jem sniadanko :)
Obiecuje że jak będę rodzić to na pewno tak na szybciutko napisze jakiegoś posta na forum zanim wyjade do szpitala więc nie martw się o to kochana pamiętam o was żebyście się niepotrzebnie nie martwimy :)
Udanej zabawy dla dzieciaczki na balu :)

Bar im wcześniej wstaniesz tym szybciej zaśniesz wieczorem. Tak 3 dni z rzędu i będziesz normalnie chodzić spać ;) Grześ wie co robi bo potem się mamy nie dowoła :p

reklama
Dzień dobry.
Ja się obudziłam jak mąż do pracy się zbierał i mimo że na siłę próbuje zasnąć marnie to idzie.

Cocosh trzymamy mocno. Cały czas. pełna mobilizacja. Dziś nikt nie odważy się rodzic.
A skoro mąż dostał przydomek "mąż ciężarnej" to i Ty się dostosuj ;) A na brzuch może faktycznie dostaniesz na bieżąco info o jego stanie bo będą się o Ciebie bali.
Powodzenia.

Isia coś czuję że masz jakieś tajemne układy z władcą czasu. Następnym razem nie przyśpieszaj o 2 tygodnie tylko opóźniaj o 2 bo mąż się nie wyrobi z remontem. ;)

U nas dziś remont jeszcze nie rusza. Mąż do wieczora w pracy. Ja zamierzam dziś pozbyć się choinki i wszelkich ozdób. Nieco spakować do pudel książek z mebli i tych bibelotów coby jutro łatwiej było mu to przestawić i szybciej ruszył z robotą.

Lewusek fajnie że możesz Paulinke w domu szykować do balu :) U nas bal będzie o 9 ale na 8 do szkoły i sami mają się ubrać. Dlatego strój musi być prosty.
W zeszłym roku pełniąc jeszcze jakąś funkcję ufundowalismy słodycze i napoje na bal i bylismy tam cały czas do obsługi dzieci z tym poczęstunkiem . W tym roku już zakaz jest słodyczy w szkołach więc one coś tam robią woda plus owoce Ale ja już nie idę do szkoły.
Młody da sobie radę. Kilka razy próbnie zakładał i ściągał strój więc poradzi sobie.
Koniecznie zrób zdjęcie dla forumowych ciotek bb Paulinki przebrania i nam pokaż. :)

Chrnbmek szczęśliwej podróży. To na pogrzeb jedziecie dziś? Czy coś pomyliłam?

Volka to lekarz widzę trzyma z nami i chce byś była marcowa ;) brawo on!

Bar A Ty byś mogła trochę wcześniej kłaść się spać. Bo potem do południa Cię nie ma i nie wiadomo czy śpisz czy już rodzisz ;)

Asienka u mnie waga z przed ciąży jest dużo za duża więc tego wystarczy się czepiać. niestety niektórzy ludzie nie mają kultury i potrafią jak ta położna z Tobą się odzywać.
Moja gin na wszelkie pytania od razu powiedziała że w moim przypadku nie da się za wiele zobaczyć. Czyli od razu się usprawiedliwiła ze swojej fuszerki że głowę z dupką pomyliła.

No dobra a teraz spróbuję jeszcze pół godz pospać.

No to się faktycznie wytłumaczyła ta Twoja ginka, nie ma co... Niech nie przesadza, jakby może troche dłużej pomanipulowała tą głowicą to by więcej zobaczyła, a zachowuje się jakby miała tam sekundowe naliczanie!

Cocosh, kciuki trzymamy mocno, pomimo, że tylko 3 to nadrabiamy jakubami u stóp czterema :) Mąż ciężarnej mówisz? To dobrze, że tak kojarzą, będziesz miała informacje z pierwszej ręki :) dawaj znać, z nami może szybciej Ci zleci czekanie :)

Do góry