reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Aha i właściwie to jedziemy do kina na tego pitbulla w końcu! Ale na 20 :D mam nadzieję ze się nie zawiode...
Zjadłam spagetti znowu... wypilam sok z malin mała dostała czkawki jej przeszło a teraz ja mam :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja dziś naleśniki robię z drzemem truskawkowym i ogorkowa będzie bo teściowa w nocy do sanatorium jedzie i wraca 20 kazała Grzesiowi poczekać na nią hehe :) więc dla mnie dziś ogorkowa zrobiła :)

Ja wlasnie wrocilam od poloznej i jednak to nie byla wizyta jak wszystkie inne.
Pierwsze co to byla inna polozna. Fajniejsza i w ogole od razu mi sie spodobala :) Zaczela sprawdzac mocz, cisnienie, wszystko ok. A pozniej mierzyla mi brzuch, sprawdzala rekami, ugniatala i powiedziala, ze lezy glowka w dol (z reszta czuje kopniaki w zebra wiec chyba ma racje) no i jeszcze, ze uwaza ze za male jest dzieciatko jak na ten tydzien ciazy :( Wg niej minimalnie ponizej normy tej najnizszej ! Pokazala mi to na wykresie i oczywiscie zaznaczyla, ze moze sie mylic.. Umowila mnie od razu na USG i w ten piatek jedziemy.
Umowila mnie tez na kolejna wizyte taka normalna za 2 tygodnie i powiedziala, ze jak na USG okaze sie wszystko w porzadku to sie widzimy za 2 tyg a jak cos bedzie nie tak i NIE BEDE MOGLA PRZYJSC to zebym dala znac. Czyli jak cod bedzie nie tak to oni mnie tam na obserwacje moga zostawic ? No nie widze innej mozliwosci.. Jestem zdenerwowana cala sytuacja, zaraz wyjem wszystko z lodowki, zeby podtuczyc to moje dzieciatka no ale ja przeciez jem normalnie..

Hej, dzięki za troskę wszystkim, kochane jesteście :)
Cocosh &&& nadal! I za wizytujące :)
Też się zdziwiłam, że Natan już taki wielki, ale ponoć dzieci z wadami szybciej na świat przychodzą przeważnie, już kilka osób mnie tak "pocieszało" :/ albo będzie wielkoludek :D a mama kilogram schudła z tego wszystkiego, chyba po krytyce Pani położnej wczoraj, że gruba jestem i 12,5 kg w tym tygodniu ciąży, to bardzo dużo przytyłam i od tego to ciśnienie na pewno. Tylko jak się w poniedziałek ważyłam to jest 98,5, waga od miesiąca w miejscu stoi a dziś jeszcze kg w dół, więc chyba nie jest tak tragicznie? :( ehh nie pamiętam kto pytał. O stronkę i krs? www.facebook.com/pomocdlanatana/ jakby co to tam są wszystkie potrzebne informacje i dziękujemy za każde wsparcie :)

Ja tam wcale nie myślałam że się możecie gniewać ;)

Pfi Fanti a na co potrzebujesz tyle czasu hihi Czyżbyś jeszcze nie miala nic przygotowanego dla Bronka? ;)
Ja to nawet mogłabym już urodzić ale chodzi mi o małego żeby nabrał trochę ciałka... więc niech tam siedzi grzecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No moja głowa jeszcze nie gotowa a poza tym cały czas walczę z mamą żeby mi nie zabierała ciuszków do prania bo sama chce. No a u nas remont dopiero w piątek się zaczyna.
A teraz księdza mam pod drzwiami.
Fanti, Bronek głowę ma u góry a nóżki na dole? Bo Bartuś też mi tak robił jakiś czas temu... miałam wrażenie że muszę już do toalety a za chwilę to mijalo...

Manka nic się nie martw :* ja leżąc szpitalu przez 3 dni słyszałam że moje dziecko jest za małe o jeden miesiąc ze trzeba go lekami powiekszyc itp itd :) ale zrobili usg i miniamalnie jakaś tak różnicz byla ale oni tłumaczyli tym ze mała mama małe dziecko i nie ma się czym martwić :)

No z nas nie sa wielkoludy :) Ale jak bylam na ostatniej wizycie u poloznej i ona mierzyla brzuch to dwa razy mierzyla, cos jej nie pasowalo, zmierzyla trzeci raz powiedziala 'a teraz jest ok' i tyle slowa nie pisnela a moze juz wtedy cos bylo nie tak i trzeba bylo to skontrolowac.

reklama
Wiecie co... mam problem
Od wczoraj wieczora boli mnie jedna hmm warga tam na dole[emoji14]nic tam nie widzę przez brzuch ale jak dotykam to czuję ze jest spuchnieta i w jednym miejscu taki guzek
Może coś mi tam urosło? Jakiś bolok czy coś?
Wczoraj dużo sikalam i może od częstego podcierania?

Do góry