reklama
Hej! Powracam po dłuższej przerwie. jesteście niestety nie do nadrobienia....
Alabamka gratulacje i zdrówka dla małej. Ucałuj maleńkie piętaszki
Cocosh, trzymam kciuki za Twojego ukochanego!
U nas wszystko ok, bez zmian... Maleństwo kopie i się wygina, że aż szok! A przez to że łożysko jest na tylniej ścianie, to czuć je dosłownie przez skórę. <3
Dziś nad ranem obudził mnie taki pojedyńczy porządny skurcz! Nieźle bolało, to chyba już przepowiadające Braxtona-Hicksa, chociaż przy Olci takich nie miałam... Mam nadzieję, że to świadczy o tym, że tym razem uda mi się urodzić sn, skoro macica będzie tak wytrenowana hihi
Alabamka gratulacje i zdrówka dla małej. Ucałuj maleńkie piętaszki
Cocosh, trzymam kciuki za Twojego ukochanego!
U nas wszystko ok, bez zmian... Maleństwo kopie i się wygina, że aż szok! A przez to że łożysko jest na tylniej ścianie, to czuć je dosłownie przez skórę. <3
Dziś nad ranem obudził mnie taki pojedyńczy porządny skurcz! Nieźle bolało, to chyba już przepowiadające Braxtona-Hicksa, chociaż przy Olci takich nie miałam... Mam nadzieję, że to świadczy o tym, że tym razem uda mi się urodzić sn, skoro macica będzie tak wytrenowana hihi
clodi
Fanka BB :)
Isia nie tylko jak ktg źle wyjdzie i dalej będę miała takie silne bóle biodra to chce mnie zostawić w szpitalu do porodu
Wiem wiem przecie. Już kiedyś pisałam- mój tato pochodzi z Brańska czyli nie tak daleko od Białegostoku i stąd pozwalam sobie na takie żartyFanti w Białymstoku możesz nawet spotkać niedźwiedzia polarnego chodzą po ulicach
A spróbowała byś nie dac znać. Już ja bym Cię w tych Katowicach znalazła. Mam tam swoje wtyki. Chyba że za granicę zwiejesz- w Sosnowcu byłabyś bezpieczna. Tam nikogo nie znamBarbra dam znać, dam
reklama
Cocosh ty wiesz jak wszystkie tu myślami jesteśmy z Tobą. A jutro to już będzie podwójna mobilizacja za Twojego męża głównie Ale i za Ciebie byś nam się za bardzo nie denerwowała co na pewno proste nie będzie.
A jeśli tyle osób dobrze Ci życzy i trzyma za waszą rodzinkę kciuki może być źle? Nie ma opcji
A jeśli tyle osób dobrze Ci życzy i trzyma za waszą rodzinkę kciuki może być źle? Nie ma opcji